Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seksofon

człowieka poznaje się po tym jakiej muzyki słucha...

Polecane posty

Gość seksofon
co poniedziałek w pobliskiej kwiaciarni kupuję mały bukiecik, żeby sprzedawczyni myślała, że mam dziewczynę. w rzeczywistości jestem prawiczkiem, mam 150 cm wzrostu, ważę 100 kilo i mam pryszcze :(

Gość stwierdzenie autora jest
malo odkrywcze, bo to oczywiste, takze po tym, jakie malarstwo lubi, jakie ksiazki czyta, jaki sport uprawia, ktora partie polityczna woli itd itd

Gość seksofon
idąc sobie przez dzielnię włączam na cały regulator mojego Sagema My700xfull i zapuszczam libera , sylwię grzeszczak, mezo, verbę i peję i myślę sobie jaki to jestem cool, bo słucham prawdziwego, bo polskiego hip hopa :)

Gość seksofon
mam koszulkę z peją :)

Gość seksofon
mam coś na podtrzymanie tematu - podszyw

Gość seksofon
mam nie tylko koszulkę, bo i autograf a nawet foto wspólne, mało tego, ja z Ryśkiem - Peją jestem właściwie na ty, już na piwie z nim byłem nawet...mozna powiedziec , że znamy się prawie jak ziomale z jednej celi:) zapytam się Ryśka na następnej randce...tfu...spotkaniu czy da mi przepis na six pack :classic_cool:

Gość seksofon
six packa to on zrobi z mojego odbytu ❤️

Gość seksofon
co rano włączam sobie kasetę l.o. 27. jestem taki oldskulowy :classic_cool:

Gość seksofon
uważam, że doda gra rocka:)

sie podszyw rozpisał :D a tak na poważnie, to też zgadzam się z autorem...tyle że to, jakiej muzyki ktoś słucha nie zależy wyłoącznie od samego słuchacza, tylko od otoczenia, tego, czy ktoś go na daną muzyke \"nakręcił\" itd itp. gdyby u mnie w domu nie puszczano Chopina, nie grano i spiewano, gdybym nie chodziła do szkół muz i nie znała zasad muz,to pewnie teraz tez słuchałabym jakiegoś hip hopu czy Piaska. Po prostu kwestia wychowania muz.a w szkołach muzyka jest na tragicznym poziomie... no ale to wszystko i tak nie przeszkadza mi poszaleć przy M Jacksonie:)

Gość seksofon
w podstawówce na bale zawsze przebierałem się za jaya delano...

Gość seksofon
muniek staszczyk to mój kumpel z woja:):):) p.s. jestem pasywny:)

Gość Lirien
myslalam jak auto/ka kiedy mialam 17 lat ... wszystko co rozowe, plastikowe, bez tekstu, itepe itede wrzucalam do kosza z nalpka ' kretyni' ... potem spotkalam totalnych pustakow sluchajacych Nirvany czy Toola ... zespoly, ktore dla mnie byly swietoscia, bo w ich tekstach, muzyce odnajdywalam siebie jacys ludzie sluchali i piszczeli tylko dlatego, ze byla na to moda (i nie wazne ze w przypadku Nirvany od smierci Kurt minelo z 10 lat, chodzi o to, ze jak ktos chce byc lub raczej grac 'zlego, zbuntowanego, chlopaczka czy dziewczynke to Nirvana wciaz jest moda :O ) teraz moge z czystym sercem powiedziec ze kocham muzyke. sa oczywiscie zespoly, ktore zawsze beda dla mnie poza wszelka dyskusja najlepsze, ale potrafie zarowno docenic utwor techno, gdzie wcale nie jest taka blachostkja stworzyc linie melodyczna skladajaca sie z samych bitow, sampli czy nawet mixu ...) nie ejstem przekonana do hip-hopu jednak i tam potrafie znalezc fajne kawalki trafiajace i tekstowo i melodycznie w moj nastroj. muzyka to muzyka, zamykajac sie jedna jej czesc czy to pod wplywem kolezkow punkow czy tez dlatego ze czuje sie potrzbe drwienia z kogos jest bezsensu i taka osoba na pewno nie powinna sie wypowiadac na temat muzyki w ogole jak i mowic ze muzyka cos dla niej znaczy ...

Gość seksofon
w woju miałem pseudonim żoliborz, dlatego muniek śpiewa "pieprzony żoliborz" :):):)

Gość seksofon
od rana słucham dziś tarkana :)

Gość kanapka z pomidorem i kiełbasą
Ja słucham kompozycji P. Rubika :)

Gość seksofon
a ja od rana słucham ich troje :))

Gość tynka12
że jesteś lesbą?😭

Gość SSkinhheadSS
A o skinowskiej muzyce co sądzicie?

Britney Spears(4ever), SErj Tankian, System of a down, Evanescence, Nightwish, Flyleaf, Peja, Pih, Ptp, O.S.T.R., Iron Maiden, Blue Note, Kapela Jankiela, Demarczyk, Jarocka, Jantar, Kukulska, Góniak, Krajewski, Grechuta.... itp.

Gość
chciałabym wiedzieć co mówi o mnie fakt, że lubię rock, grunge, funky, metal?