Gość gość Napisano Styczeń 28, 2018 Miałam tam dodać w "najbliższym czasie". Natalia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 29, 2018 e to widzę że nie tylko ja jako jedyna dziewczyna haha :D Agatka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wetlook fan Napisano Styczeń 29, 2018 Piszcie i dodawajcie dziewczęta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 31, 2018 Agatka, a bu3rzesz do kąpiele jakieś dodatki do ubrań? Ja zawsze biorę do dżinsów czarny skórzany pasek. Natalia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 1, 2018 wiesz co, różnie, czasami szelki nawet, a jeśli pasek to do niebieskich dżinsów biały pasek :D a do reszty to czarny. A Ty Natalia jakie dżinsy preferujesz? Boyfriendy, rurki, proste, superslim, niski, wysoki stan? :D Agatka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 1, 2018 Obcisłe czarne. W szafie mam trzy czy cztery rzeczy w innym kolorze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 2, 2018 spoczko :D Agatka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 2, 2018 Dziewczyny,zaczynacie mnie zaskakiwać! Nie przypuszczałem,że nawet takie dodatki mają dla Was znaczenie,to super.Ja uwielbiam i czarne,oczywiscie obcisłe.A do niebieskich biale sportowe buty,i białą koszulkę,bluzkę. A Ty Natalia,z jakiej częsci polski jesteś? Lubisz kąpać się tak w jeziorze,rzece? Max. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 2, 2018 W wannie ;-) opole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 2, 2018 Jakiś czas temu,w ciepły dzień pojechałem nad jezioro, zanurzyłem się w ciuchach,oczywiście w jeansach,i tak mi już zostało.Dodam,że zawsze tego chciałem.Wychodzenie w ociekającym ubraniu...nieziemskie. A u Ciebie Natalio,jak to się zaczęło? Max. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 2, 2018 Przez przypadek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 2, 2018 A co sądzisz o takim porządnym lanym poniedziałku? Takim jaki ma miejsce np.w Wilamowicach? Max. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 3, 2018 Nic nie sądzę;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość VX Napisano Luty 3, 2018 Czy ktos z Was ma jakis pomysl na wspolne spotkanie gdziekolwiek w Polsce, na jakims basenie ( albo w hotelu np?) . Fajnie by bylo zrobic sobie takie spotkanie... Czy ktos moglby sprawdzic w swoich okolicach jaka jest mozliwosc wynajecia basenu na 24 h np i kapieli w tym, co kazdy ma na sobie? :) I oczywiscie dac znac na forum? Tyle czasu jestesmy „razem” mysle ze wszyscy byliby zainteresowani udzialem? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 3, 2018 Nie, nie jestem zainteresowana Natalia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wetlookmud Napisano Luty 3, 2018 szukałem możliwości wynajęcia basenu na godziny ale nie ma takiej opcji nigdzie.Jedyna opcja to wynajem całego domu z basenem ,ale z krytym to wydatek od 2000 zł za dobę.Spotkanie może by być fajne ,choć pewnie maks.3 osoby by na nim sie zjawiły :-( Można by zorganizować jakiś Flash mob w jeziorze jak tu: https://www.youtube.com/watch?v=_y-lLiriGC0&list=PLw57WhRsBB1oo-cNT816-lfkFrTU_Ngz3 choć na dziś obstawiam że pojawię się w Chudowie na festiwalu błota ,choć problem w tym ze preferuję garnitury do takich "zabaw"więc gapowiczów może być zbyt wielu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mokry27 Napisano Luty 4, 2018 No fajna sprawa spotkać sie nad jeziorem kto by chciał a kwestia daty to by byla do dogadania i gdzie. Wetlookmud; Garnitury rowniez fajna sprawa blotko prysznic basen i garnitur. Zostaje mi jak narazie błotka nie mam w okolicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 4, 2018 Szukam ambitnych osób, które chcą sobie dorobić przy komputerze 1400zł. Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a ofertą wejdź na strone i zapisz się na listę http://lukaszpawlowski.getleads.pl/jakzarobic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mokry27 Napisano Luty 4, 2018 Zostaje mi jak narazie prysznic bo błotka nie mam. Prysznic garniak hmmm uciekam pod prysznic bo narobiłes ochoty hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wetlook fan Napisano Luty 4, 2018 Spotkanie super sprawa. Też bym chętnie pojechał na taki festiwal błota. Ja ubralbym się na zimowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wetlook fan Napisano Luty 4, 2018 ... a w ogóle to ja też pytalem w swojej okolicy o wynajęcie basenu i też nie ma szans. Zostaje jezioro i to wieczorem żeby nikt nie pomyślał że jakiś czubek kąpie sie w ubraniu zimowym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 4, 2018 Ja bym i tak nigdzie nie pojechała Natala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mokry27 Napisano Luty 5, 2018 Dlaczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 5, 2018 A) nie chce B) mam 17 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćMax Napisano Luty 5, 2018 Też chętnie pojechałbym zabawić się tak.Najbardziej z takich imprez podobało mi się Borgentreich pool party w Niemczech.Szczególnie ze kąpią się wieczorem.U nas najlepiej nad jeziorem,i to w miejscu raczej ustronnym.Jest nas niewielu puki co,więc dla gapowiczów,szczególnie w Polsce,to dobry powód do zdziwienia.Sytuację zmieniłaby duza ilość uczestników.Jak na filmiku,w takiej grupie stają się bardziej anonimowi.Zaskoczyła mnie,spora ilość pań,ale to przecież nie Polska. Mam do Was pytanie.Czy macie gdzieś konta na na jakichś stronach wetlookerskich,i jakie ewentualnie są z tego korzyści. Max. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wetlook fan Napisano Luty 5, 2018 Natalio sądzisz że Twój wiek nie pozwala na taką zabawę ??? Przecież jesteś ubrana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 5, 2018 Natala jeszcze sama nie wie czego chce! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 5, 2018 Ehh. Po pierwsze, wolę się tak kąpać sama. Po drugie mama by mnie nie puściła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wetlook fan Napisano Luty 5, 2018 Trzeba pomóc dziewczynie..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 5, 2018 Ja bym Natalkę w ciepły lany poniedziałek do jakiejś wody wrzucił.W tych Jej obcisłych,czarnych jeansach oczywiście.Max Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach