Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggjfkgjflgjfd

jaka fryzura i dodatki

Polecane posty

Gość kotka222
fryzura ;kok a zamiast bukietu jednen duzy kwiat np lilia albo storczyk

Gość ggjfkgjflgjfd
mam krotkie wlosu :( moze byc bukiet z kalii? a jaki kolor garnituru? i co ubrac do kosciola bolerko plaszcz?

Gość cdfdfdf
mysle ze garnitur brazowy

Gość wlascicielka
wlasnie zakupilam taka sukienke, prosze poradzcie jakie dodatki w jakim kolorze jaka fryzura mam poldlugie wlosy. czy z bizuteri wybrac tylko duze kolczyki czy moga byc perly na szyje? prosze o rade

Gość pati1423
ja bym zrezygnowała z pereł i dałą łądne duże kolczyki ewentualnie na szyje jakis łąncuszek z wisiorikiem ale nie perły - ale to moje zdanie. Bukiet z kalii może być a jak nie to dokładnie jakiś jeden kwiat albo taki bukiet wydłużony byle nie taki tradycyjny

cos skromnie bym dala.piekna suknia,mialam ja wybierac wlasnie ;) dekolt moze byc odsloniety,ladnie pokazuje.wiszace duze kolczyki?srebrne? cos srebrnego we wlosach?dlugi welon mgielka? fajna suknia :) butki moga byc nawet z lekkim srebrem(dodatkiem)?

moja znajoma brala slub w tej sukni 6.06 i przyznaje wygladala bardzo ladnie-bo jest ladna dziewczyna ale szczerze to ta suknia nie jest dla mnei warta 4,5tys (ona tyle za nia zaplacila w Krakowskiej Madonnie).wedlug mnie ta suknia jest troszke za skromna.Ale oczywiscie wszytko zalezy od osoby.

proponuje jakies ladne upiecie i zywy kwiat we wlosy taki jak w bukiecie oczywiscie.Kalie wygladalyby bardzo ladnie.Na okrycie jakas stola lub ewentualnie szal.Bolerka nie widze do tej sukni.Plaszczyk?ugotujesz sie chyba ze slub na jesien.powodzenia:) magdusiarose-mozliwe,ona kupila na Florianskiej chyba wiec jedna z najdrozszych ulic.No chyba ze nas sciemnila z ta cena-za to nie recze.W kazdym razie jak zobaczylam zdj to zadnego WOW na mnie nie zrobila.

ta dziewczyna ma ok 160cm wzrostu a wiec niziutka wiec moze dlatego tak srednio wygladala...

elegancka jest to prawda ale widac nie kazdemu pasuje..no nic miejmy nadzieje ze autorka dobrze wybrala:)

Gość wlascicielka
to Twoja znajoma Cie chyba oszukala ja kupilan ja w Madonnie dokladnie wczoraj za 2990 zl

Gość tak wlasnie jest
Na Florianskej owszem jest madonna, ale nie ma w ofercie tej kolekcji tylko w drugiej madonniew w pasazu bielaka. Ja ja miezylam i kosztowala 2990 zl, wiec ta znajaoma troche przesadzila z cena. Moze chcial sobie swoje EGO podniesc

Gość haha i macie feler firmowki
juz wkleilam na temat z kasztanowej :P

Gość tak wlasnie jest
zacznijmy od tego ze "to" co jest na zdjeciu wogole nie jest sukienką felicidad z madonny "to" cos jest na wzor ani nie ten kolor anie nie ten material nawet trenu nie ma i calkiem inaczej dekolt uszyty ale coz w koncu kosztowala (podobno) 4500 zl

ladna keicka..ale na zdjeciu widac gepi ze troche koszulowa,nie? no ja nie wybralam jej w koncu,wybralam hafty i koraliki.. ale mialam trudny wybor.

dziewczyny moim zdaniem suknia naprawde jest za skromna.Z cena to mozliwe ze ona nam podala suknie wraz z butami i stola bo wlasnie cos takiego miala. i nie jest to podrobka.ta dziewczyna ma kase i nigdy nie kupuje byle czego-zareczam... Ogolnie to ona mi sie podobala bo wygladala naprawde ladnie...ale jakos tak nie bardzo jak panna mloda. ta suknia ma tren na tym zdjeciu nie widac.to jest ta suknia w 100%.

Gość karmazynowy potwór
moim zdaniem takie skromniutkie sukienki wyglądaja ladnie tylko na modelkach na podrasowanych zdjeciach katalogowych, gdzie modelki maja lydki dlugosci tulowia :o nie widzialam jeszcze zdjecia dziewczyny, ktora prezentowalaby sie chocby w polowie tak dobrze :(

karmazynowy niestety ale piszezs prawde.w takich sukniach wygladaja ladnie tylko modelki...co tu duzo mowic-ta suknia ma duzy dekolt wiec trzeba miec w niego co wlozyc:),a ze jest waziutka to jednoczenie trzeba miec piekne wciecie w talii,za szerokie biodra napewno odpadaja,no i wzrost to podstawa.mysle ze ponizej 1,70 nie ma co takiej suknie w ogole mierzyc.

Gość nea11
no to prawda, ale autorka topiku pewnie mierzyla suknie wiec wyglada ladnie skoro sie zdecydowala. Ja na poczatku jak szukalam sukni patrzylam tylko na takie fasony, a po przymierzaniu okazalo sie ze wygladam w takich na 10kg wieksza... trzeba byc szczuplutkim to jest podstawa. Wracajac do dodatkow.. opisz jaka masz urode i jaka ma partner, wasz wzrost, proporcje ciala, kolorystyke twarzy wlosow... no i jaki harakter slubu, gdzie, o jakiej porze roku i czy koscielky etc... wtedy pomozemy dobrac dodatki!!

Gość moze mmmm
moze sie czepiam, ale jesli sukienka kosztowala 3000 tysiace to za ile musial miec buty i szal ze kosztowal razem 4500 a buty na zdjeciu nie wygladaja na 1500 zl. i te wystajace nitki w sukience nie sadze zwe madonna cos takiego by wypuscila.

Gość posiadaczka
Wlasnie od wczoraj jestem posiadaczka tej sukienki, prosze o rade w sprawie dodatkow czy mam miec welon czy nie jaki kwiaty? czy wlosy rozpuszczone czy zwiazane w kok? Z gory dziekuje za pomoc

Gość Agatuś1990
Tu też masz fajną fryzurę :)