Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość excellence..........

Kogo nie chcielibyscie juz nigdy spotkac i dlaczego ??????

Polecane posty

Gość Alice25
Mojej najlepszej przyjaciółki, która okazała się zwykłą świnią...

oj to widzę, że chyba też muszę uważać na komisarza z Łabęd mniam Łabęda to nazwisko ;)

Gość Łabedy to gliwice
:P nie chce widziec mojej tesciowej, ale coz, pobozne zyczenie:O

Gość Milaszka
Takiego jednego Mikuska z Chelmzy wielkiego tchurza!

Gość bubu...
ludzi, ktorzy ulegli wypadkowi i maja oszpecone twarze, a zdarza mi sie takich widziec na ulicy i nie dosc ze nie wiem jak sie zachowac, to jeszcze mnie przerazaja, dojdzie do tego, ze bede bala sie wychodzic na ulice :O

Gość upppppppppp

Gość a ja nie chcialabym
Nie chciałabym się zobaczyć z: - moimi współokatorami, bo ich niecierpie - ze znajomymi, którzy okazali się zwykłymi śmieciami i mnie poniżyli - z ludźmi ze szkolnych lat, bo nikogo nie lubiłam i nie mam o czym z z nimi rozmawiać - z facetami których poznawałam na imprezach... a potem sie do siebie nie odzywalismy, nie chcialabym zadnego spotkac

Gość mojego exa
bo jakbym go spotkala , to nie recze za siebie :D

Gość sos grzybowy
nie ma takiej osoby,wszyscy mi powiewaja wiec..:classic_cool:

Ja nie chciałbym spotkać już nigdy, kogoś głupiego. Niestety, jest to niemożliwe.

Gość dobrze ci tak
mojego meża zniszczył mnie i myslał ze do niego wróce na kolanach . tym bardziej nie wróce

Gość pupa77
Mam masę takich ludzi co bym nie chciała spotkac. Mam taka ciotkę, co przychodziła do nas na ogród, bo był wspólny ( częśc domu też). Mieszkałam w domu z mężem, a ona potrafiła pojawiac się codziennie. W kółko nas o coś obgadywała. Raz zobaczyła, że moja teściowa bierze od nas kilka pościeli do wyprania (zepsuła nam się pralka, i sama zaoferowała pomoc). Zaczęła wszystkim w rodzinie potem opowiadac, że jesteśmy nienormalni bo teściowa pierze nam rzeczy. Kiedyś jak wyrzucała śmieci zobaczyła w śmietniku kilka egzemplarzy "Playstation", były przywalone jeszcze czymś innym. Nie wiem, czy widziała sam początek "Play...", w każdym razie nigdy nie uczyła się angielskiego i przyszła do nas z pyskiem, że czytamy Playboya!!! Potem jeszcze chodziła opowiadac o tym odkryciu sąsiadom. Ani razu nie pozamiatała korytarza, na którym roznosiła ziemię ze swojego ogródka, ale zarzucała nam że mamy syf. Kiedyś zwinęłam stary dywan i położyłam tymczasowo przy śmietniku, to wrzeszczała, że jest u nas jak w Azji...

Gość fddffddfhnd
heh- to z "playboyem" niezłe.. Nie chciałabym zobaczyc mordy jednego faceta który przestał się do mnie odzywać po 3 spotkaniu, nie chciałabym nigdy zobaczyć RYJA faceta który raz wylądował mi w łózku, bo nienawidzę go. Ryjów nauczycielek z liceum i nauczycielki z polskiego z podstawówki. Ryjów całek klasy licealnej z uwzględnieniem szmat które sie dowartościowywały moim kosztem, Nigdy nie chce oglądać ryja faceta który mnie kiedyś spytal czy chce się z nim spotkać a jak powiedziałam że chce to on powiedział że on nie chce :o

Gość Sekrety_Serca
Nie chciałabym zobaczyć kuzynki, która próbowała odbić mi męża... A także chłopaka z dawnej szkoły, który próbował mnie zgwałcić..

Gość samaswojasiebie
Mojej ex koleżanki, która zawsze była i miała wszystko naj i według której wszystko, czego się nie dotknęłam i czego nie kupiłam- było hu** i nieprzemyślane.. Sama waży 15 kg wiecej ode mnie i ciągle namawiała mnie na jedzenie, żebym też była gruba, twierdziła, że jestem nienormalna bo nie chodzę 3 razy w tygodniu na imprezy ("w twoim wieku to minimum"), że nie powinnam przeglądać się w lustrze (lol), chodzę na nieprzyszłościowe studia (jej studia na uczelni pedagogicznej są przyszłościowe jak h** :-D) i gdzie ona nie była, czego nie przeżyła (a ma 20 lat i jest młodsza ode mnie). To by było na tyle.

Ja niechciałbym się widywać z byłą żoną, ale z powodu dziecka niestety nie mogę ograniczyć kontaktów do zera (naturalnie nie mam na co narzekać, bo są ograniczone do niezbędnego minimum). Ale na szczęście córka jest już niemal pełnoletnia i sama mnie odwiedza, a co za tym idzie coraz mniej widuję moją eks.

Moich szefów:( I współpracowników:( A tych ostatnich nie dlatego, że ich nie lubię, ale gdybym ich nie widywała, oznaczałoby to, że już z nimi nie pracuję:(

Gość mojego exa
Niech nie pokazuje mi się na oczy, bo go może coś złego spotkać.

Gość podnośnik podnośnik
:P

Gość mama mia ale zmija
Mojej ex teściowej. :-o

Gość M . D .
@chalkidiki A z jakiej miejscowości jest ten M.D.?

Gość chciałbym zobaczyć wszystkich
których nie lubie,żeby im nakłaść po ryju :classic_cool: ps. nie chce widzieć tych których lubie,bo jeszcze przez przaypadek też im cos zrobie z rozpędu :D