Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Czarna018

Buty!! WYSOKI OBCAS

Polecane posty

Go艣膰 Czarna018

Dziewczyny !!!! Kt贸ra z was chodzi w butach na wysokich obcasach?? Marz膮 mi si臋 takie czerwone cz贸艂enka :P http://bucikowo.pl/p/pl/1702/del+forme+red.html obcas gdzie艣 9,10,11cm... ja chodzi艂am ale na 7,8cm szuka艂am takich cz贸艂enek na obcasie 7-8cm ale nie znalaz艂am tak fajnych ... zawsze jaka艣 daremna klamra albo co艣 :/ a taich nie chce!! No i tu moje pytanie jak by si臋 chodzi艂o w takich butach?? taki obcas?? bo ja np by艂by obcas 9cm a platforma 2cm to chyba nie a偶 tak 藕le coo?? Jak my艣licie? d艂ugo trzeba si臋 uczy膰 by w takich butach chodzi膰??

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Czarna018
Albo koturny...te偶 mi si臋 bardzoo podobaj膮...ale takie fajne te偶 maj膮 koturn 10cm niewiem jak si臋 w takich chodzi...?wygodnie...?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Czarna018
Nie ma dziewczyny kt贸ra chodzi na wysokich obcasach?? szkoda !! :( a tyle was na mie艣cie :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja nie widze w tym nic trudneg
o, pod warunkie ze but Ci nie spada z nogi (nie wypada pieta) - wtedy jest koszmar. Poza tym obcas jak obcas - jesli chodzisz w takich standardowych typu 7-8 cm, to w takich tez bez problemu dasz rade, jesli beda sie trzymac stopy. ja mam takie, 10cm, bez palcow, z reserved. jedne z lepiej wywazonych butow, przez co nie boli ani pieta ani srodstopie :)

Udost臋pnij ten post