Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiczkas

cały czas kręci mi sie w glowie! co może być powodem?

Polecane posty

Gość kiczkas

od jakiegos tygodnia nieprzerwanie kręci mi sie momentami w głowie, czasami nawet boje sie isc wziasc prysznic.... co moze byc tego powodem? dodam że jestem na diecie i pewnie brakuje mi witamin, ale czy to oby na pewno od tego są te zawroty?

Gość kiczkas
tak wiec chyba czeka mnie wizyta u lekarza i badanie krwi...

Gość zmień dietę
a jaką dietę stosujesz ? odchudzającą ? diety odchudzające zwykle są bogate w warzywa, pełnoziarniste pieczywo, kasze, chude mięso, soki warzywne, więc trudno o niedobór witamin chyba, że po prostu bardzo źle się odżywiasz i masz faktycznie anemię i wahania poziomu cukru, ewentualnie kłopoty z ciśnieniem

Gość kiczkas
klopotów z cisnieniem raczej nie mam, ale diete mam bardzo rygorystyczną, mało jem i to czasami rzeczy, które mozna zjesc szybko. juz wlasnie poczytałam o tym na google..

Gość zmień dietę
uważaj z tą dietą, to doskonała droga do efektu jo jo najlepiej jeść co 3 godziny np. szklankę soku bez cukru, pół banana, dwie mandarynki itp. Wtedy stopniowo przestawiasz organizm na inny metabolizm jak przerwy pomiędzy posiłkami są dłuższe to wszystko jedno czy zjesz jedną bułkę czy całą pizze, organizm i tak wszystko odłoży w postaci tłuszczu na zapas, a energię będzie czerpał z mięśni, bo nie wie czy i kiedy dostanie następny posiłek dobra dieta to wcale nie taka łatwa sprawa ;) nie sztuka schudnąć 10 kg w miesiąc, sztuka utrzymać wymarzoną wagę przez 10 lat

Gość dushki
a niech ci sie kręci ąz ci wykreci idiotko

Gość URSUS C330
Anemia + hipoglikemia

Gość Ups...........................
To może być sprawa błędnika lub na tle nerwowym, ja miałam zawroty głowy i wymioty przy tym brałam lekarstwa i ustąpiło, tylko u mnie to było na tle nerwowym.

moja kumpela tak miala ,potem jeszcze bole glowy doszy a po pol roku okazalo sie ze to stwardnienie rozsiane...co nie znaczy ,ze ty tez to masz.Biegiem do lekarza bo moze z tym nie ma zartów.

Gość kiczkas
jeezu... wlasnie zrobilam badania krwi dzis i do poludnia czekam na wyniki....