Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość henryka serduszkowa

Ubieram się w lumpekasach i jestem z tego dumna

Polecane posty

Gość henryka serduszkowa

wy wydajecie kasę na jakieś szmaty a ja nie i dodatkowo działam proekologicznie, gdyż nie przyczyniam się do wzmożonej produkcji dodatkowych szmat :)

Gość taka tam jedna sobie-kobieta
ja tak samo...w sklepach moze i jest wybor ale...nie dla mnie niestety

Gość luzak gepard chester
Jak ktoś chce to i ubierając się w "nie-lumpeksach" nie będzie wyglądał jak masowa papka :P Ja w lumpeksie za żadne skarby nic bym nie kupiła, mam jakąś wewnętrzną blokade i nic nie poradzę ;) A ekologię mam w nosie :D

Gość do serduszkowej
nie rozśmieszaj mnie:-D w lumepeksach kupują ubrania tylko biedne szaraki których nie stać na drogie lub w normalnej cenie ubrania i zmuszone są nabyć paskudne używane przez kogoś wcześniej ciadrachy. Wydać parę groszy a kupujesz kilka kg ubrań:-D żałosne! widać że masz z tym problem skoro piszesz o tym i przyznając się że jesteś z tego dumna:) Zazdrość cię zżera jak widzisz kobiety przy kasie które wychodzą z pełnymi torbami z różnych galerii, butików itp. A ty nadal kupuj szmatki na wagę...

\"wy wydajecie kasę na jakieś szmaty\" Wydajemy kasę na szmaty, w których potem ty chodzisz :classic_cool:

Gość taka tam jedna sobie-kobieta
znam taka osobe ktora nie moze nic dobrac sobie w zwyklym sklepie natomiast w lumpeksie sa rzeczy nie szyte akurat na szczuple osoby bez piersi...stac ja kupic sobie ladne rzeczyw normalnym sklepie ale ze wspomnianego wyzej wzgledu kupuje w lumpeksie...tak jak moja kuzynka.ma pieniadze ale kupuje w lumpeksie...zanim ktos cos podobnego napisze niech 10000 razy pomysli...bogaczki!

Gość comnieto
hej Ty bogata...nawet aktorzy kupują w lumpeksach i przyznają sie do tego.Nie tylko biedni tam robią zakupy.Znam osobiście osoby dobrze sytuowane,które ubieraja sie w lumpeksach.Nie pasuje -nie kupuj,ale nie mów,że to tylko dla biednych!

Gość POPIERAM LUMPEXY

Gość POPIERAM CAŁOŚCIA
TE "BOGATE " PANIE KUPUJĄ CIUSZKI W GALERIACH ZA PIENIADZE POŻYCZONE OD BANKU ,A JA ZA SWOJE Z LUMPEKSU

Gość comnieto
:):):)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
comniento!brawo!=]

ja też popieram lumpexy :) ja kupuję ubrania różnie - raz w normalnych sklepach, a raz zdarzy się i w lumpeksie - grunt to mieć sprawdzone miejsce, bo nie każdy lumpeks ma fajny towar. w lumpeksach raczej bluzki, bo spodnie i inne rzeczy to już w sklepach. w niektórych można znaleźć zajebiste ubrania bardzo dobrej jakości za kilka zł :) trzeba tylko cierpliwie poszukać, bo oczywiście z 95% ubrań tam to beznadzieja, ale te 5% to mogą być perełki. podczas gdy w sklepach często w wysokich cenach wiszą beznadziejne szmaty ze sztucznych tkanin, w lumpeksie nieraz kupiłam fajne, bawełniane bluzki, jakich nie znalazłabym w sklepach. (a noszę tylko 100% bawełnę, w ogóle nie cierpię sztucznych ubrań, żadnych poliestrów, te wszystkie stretche, lycry, które są takie popularne, po prostu mnie obrzydzają). mam sporo fajnych bluzek znanych marek, nikt oprócz mnie nie wie, że są z lumpeksu, bo wyglądają idealnie. a zaoszczędzoną kaskę mogę przeznaczyć na coś innego :classic_cool:

Ja bardzo bogata nie jestem, ale biedna stanowczo też nie, a swoje ubrania kupuję w porządnych sklepach za pieniądze samodzielnie zarobione :D

gdybyś napisała \"ubieram sie w lumpeksach\" to bym zrozumiała ale czemu jesteś z tego dumna?

Gość yyyyymmmmm
kocham lumpeksy za atmosphere i denim co

Gość ommmmmega
są różne lumpeksy np takie gdzie są oryginalne włoskie ciuchy Versacze za 100 zł, topy i koszulki markowe, kostiumy , kurteczki skórzane itp i są lumpeksy co w kubłach mają szmatki po parę groszy i znoszone koszulki

Pomnik możesz postawić skoro chcesz :P A napisałam to bo ktoś wyżej stwierdził że jak ktoś kupuje w galeriach to za kasę pożyczoną z banku :classic_cool:

Gość Draz zajmij sie tym
co ciebie dotyczy czyli tym ze nikt cie w klasie nie lubi ,za mloda iza glupia jestes zeby to zrozumiec

a ja lubie outlety. ładne rzeczy, dobra jakosc i sa nowe :D

Też kiedyś chodziłam po lumpexach ale ostatni zrobiłam się leniwa i mi się nie chce :P Trzeba często chodzić, po wielu ... Dużo czasu schodzi czasem aż znajdzie sie cos fajnego

Gość ggggrrrryyyytttt
niekoniecznie w ciucholandzie kupuje sie ubrania, w ktorych ktos juz chodzil-to do tych ktorzy sie tak brzydza :) Ja kupilam nowe sztruksy oasis, z metka, za 1/10 ich rynkowej ceny a po drugie przeciez nawet te nowe ktos mierzy w przymierzalni i nigdy nie mamy pewnosci czy nie ma jakichs chorob albo co robi jak zasloni zaslonke :D

Gość to tylko taka sobie ja
do lumpeksow chodza ludzie z różnych ser,biedni i bogaci.mlodzi i starsi.nie ma co do tego regóły.ja co prawda nie kupuje w lumpeksach,nie dlatego ze sie wstydze(nie raz chodzilam z kolezanka,bo ona chciala cos sobie znalesc),ale dlatego ze wole ciuchy troche lepszej jakosci i wole zeby byly nowe,jednoczesnie nie potepiam ludzi ktorzy tam chodza,bo wiem na przykladzie znajomych ze mozna znalesc cos ciekawego.moja mama regóarnie chodzi do swojego stałego lumpeksu,wie kiedy sa dostawy i zawsze przyniesie,cos co jest nawet fajne.mnie tam wkurza ze ciuchy maja jeden rozmiar,i niekiedy sa porozciagane. ps.nie raz jak bylam w lumpeksie widzialam laski ktore pewnie na codzien jak ktos sie je zapyta czy chodza do lumpeksów odpowiadaja z oburzeniem ze nie,a jednak...

Zresztą, gdybym powiedziała mamie że chcę coś kupić w lumpeksie to by mnie zabiła śmiechem :D

Gość ggggrrrryyyytttt
ale atmosphere to przeciez taniocha z primarka. Jesli juz to poluje na cos lepszego jakosciowo zeby miec satysfakcje. Sama pracowalam w ciucholandzie przez 3 miesiace w wakacje przed studiami i mam wprawna reke w wyszukiwaniu :D

Gość astree
Butiki mają swoje stoiska na bazarach??? Hmm, a możesz podać przykład takiego butiku? :D

Gość astree
Ups, nie do tego tematu, sorry ;)

Gość ..eee...
nigdy nie ubieram się w żadnych lumpeksach, po pierwsze nie umiałabym się tam "poruszać", po drugie po prostu się brzydzę takich starych szmat po nie wiadomo kim...