Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość henryka serduszkowa

Ubieram się w lumpekasach i jestem z tego dumna

Polecane posty

Gość luzak gepard chester
No ale większość dziewczyn tutaj kupuje w lumpeksach bo chcą a nie z biedy... Więc niby dlaczego miałyby razić je wzmianki o droższych sklepach...? :)

Gość kahba
W górach tez mozesz na jakąs neispodzianke sie nadziac,nawet nei wiedzac o tym.Podotykac skały ktore przed chwila lub jakis czas temu oblane były przez jakiegos faceta :-) Oj,wiele rzeczy mogłabym wymienic z ktorymi wszyscy na co dzien sie spotykamy i nawet nie mamy o tym pojecia.:-)

Gość jeszcze raz do bogatych
przy głodnym nie pieprzę co jadłam dziś na obiad

Gość lalalulalila
swoją drogą - anioł ciemności - przejrzałam fotki - masz oko - ciuchy które sobie wyszukałaś są super - to różeowe mi się podoba - chociaz kolor nie mój ale do ciemnych denimowych rurek i fajnych bitów byloby super - gdze takie lumpy są ?? Za bluzkę koszulową bardzo podobną do tej w paseczki z twojej fotki dałam prawie 200 zł tyle ,że nawet pewnie jakbym się skusiła na rajd po lumpeksach to pewnie zanim bym coś znalazła to by mi się odechciało - w każdym razie twoje ciuchy sa fajne

no jasne, że jest wiele takich przykładów. Jednak zauważ, że nie robimy tego z własnej, nieprzymuszonej woli. Ja świadomie nie założę niczego z lumpeksu, tak jak Ty prawdopodobnie świadomie nie wsadzisz palca w koope.

Gość kahba
ms. jones --niepoważne porównanie:-) lumpeks porownujesz do kupy :-) A ja mogłabym sie załozyc,ze jednak pewnego dnia kupiłabys cos w lumpeksie i byłabys zadowolona z tego :-)

nie przeczę, że w lumpeksach można znaleźć fajne ciuchy...co nie zmienia faktu, że żadnego z nich bym nie założyła

Gość a ja kocham lumpeksy
prawie wszytskie ubrania mam stamtad ;) Stac mnie na markowe ciuchy ale wole nie czuje potrzeby chodzenia do nich. Lumpeksy (te fajne) w moim miescie sa na trasie jaka pokonuje 3-5 razy w tygodniu, wiec przy okazji wstepuje :) Panie juz wiedza mniej wie=cej czsego czukam i jak widza ze sie spiesze to mi podrzucaja co ciekawsze kaski :D Mam tyle ciuchow, ze rzadko zdarza sie abhym potrzebowala czegos konkretnego (wtdy zagladam zazwyczaj do tradycyjnych sklepow),. ale jest ro sytuacja 1-2 razy w roku. Nie wstydze sie tego (wszysyc wiedza), ale tez nie wuazam, zeby to byl jakis specjalny powod do dumy. Za to zauwazylam cos ciekawego - (mam na mysli osobu, ktore sie ubieraja w lumpach) im ubozsza osoba tym bardziej sie tego wstydzi :( A co do potu, dla mnie zaden argument (ubrania sa w sklepach meirzone rpzez xxx osob, spoconych i nie, walja sie po podlogach i bog wie co jeszcze).

Gość hghgfghf
Kahba - nie pisz o "niepoważnym porównaniach" bo sama ciągle takie wymyślasz :D To, że sikasz do jeziora, świadczy tylko o tobie. Już wiemy, kto robi zakupu w lumpeksach... :)

Anioł ciemności - ooo, ta bluzka koszulowa w paski jest jedna z rzeczy, ktore kupilam normalnie w sklepie (H&M prawda?), tyle ze ja mam zakladana kopertowa (ale to wlasnie material mnie urzekl) - zaplacilam 80zł :o Niby nie ejst duzo, ale czlek rpzyzywczajony do lumpow dziwnie sie czuje placac tyle za bluzke :P BTW - kupilam cekinowe cudo z H&M w lumpie w wszystkimi metkqami (funkiel nowka) - za 20zł, w sklepie widziałą je za ponad 100zł. Instynkt lowcy polechtany :D

Gość hghgfghf
"A co do potu, dla mnie zaden argument (ubrania sa w sklepach meirzone rpzez xxx osob, spoconych i nie, walja sie po podlogach i bog wie co jeszcze)." Dla mnie to argument numer jeden ;) Niewiadomo kto i w jakich okolicznościach miał na sobie daną rzecz. Co z nią robił, czym była wymazana itd ;)

Gość kahba
hghgfghf--po 1 do morza sikałam :-)a po 2 nie napiszesz mi,ze nigdy nie siknełas do morza,jeziora :-)bo kazdy to robi

Zeby bylo ciekawiej, w sklpeie poajiwlo sie ponad miesiac po moim zakupie w lumpeksie :D

Gość lumpex siara
ojeju juz tak nie srajcie ze strachu przed cudzym potem i tak kiedyś wszyscy będziemy gnić w piachu, po co tak chodzić na paluszkach koło własnego ciała :O

Gość lumpex siara
ja się od paru lat w lumpeksach ubieram i jakoś nie mam nic na skórze :O

Numer 1? Prosze Cie :D Znam wiele osob praucjacych w butikach (od sprzedawcow pos przataczki) i wiem ejdno : ZANDEJ RZECZY Z LUMPEKSU ANI TEJ NOWEJ ZE SKLPEU nie zaloze dopoki nie wypiore, nie ma szans :o

Gość kahba
SZybciej na basenie i w saunie mozna nabawic sie grzybicy niz za posrednictwem rzeczy z lumpeksu.Przeciez zakupiona rzecz pierzesz,wiec bakterie ,pot znika.A nikt chyba nie lupuje rzeczy z widocznymi plamami z potu ktotych nie mzona usunac.Nawet buty mozna kupic,bo kupijesz specjalny preparat do dezynfekcji i sa OK.

Gość lumpex siara
a co do butów: jaką masz gwarancję, że tych markowych, ze sklepu nie przymierzała pani z grzybicą? :) wpuściła kilka zarodników do środeczka itd itp

Gość jeszcze raz do bogatych
wyżej srają niż dupę mają,dużo kasy -zero kultury

Gość hghgfghf
"jeszcze raz do bogatych wyżej srają niż d**ę mają,dużo kasy -zero kultury: Z tego co zauważyłam, to właśnie fanki lumpeksów nie mają za grosz kultury. Widocznie decyduje o tym status majątkowy, do którego tak uparcie uderzacie.

Gość jhhygyuhb
hgh zaraz ci zamkną galerię i w co ty się jutro ubierzesz ?zawsze mogę ci cos porzyczyc-tak cię lubię że aaz mnie ściska

Gość hghgfghf
Miałabym poŻyczyć rzecz masowego użytku? ;)

Gość hghgfghf
Jak zamkną galerię to w samolot i do Mediolanu... :) Ale w moim mieście jest na szczęście wiele sklepów i zawsze można kupić coś przez internet :)

Gość kahba
Ze tak zapytam co niektore wyjezdzałyscie kiedykoliwek na kolonie,obozy,spływy kajakowe,wyparwy jachtowe,wycieczki grupowe?

ale po co sie klocicie,zachowajcie klase dziewczyny,bedziecie sie klocic ktora chodzi a ktora nie,i ktora jest lepsza,dajcie spokoj,taki fajny topik a standardowo na 4/5 stronie zaczynaja sie awantury i topik umiera przez takie jak wy,odpowiadajcie na temat topiku i nic poza tym

Gość hghgfghf
a skąd ,brzydze sią wszystkiego nawet siebie samej

Gość observ.ator
nawet temat ciuchów może wzbudzać takie emocje? przecież to tylko kawałek szmatki...i nawet nowy ciuszek kupiony i RAZ założony (ojej-jak ja fatalnie w tym wyglądam/jakoś źle się w tym czuję!) może trafić do "szmatexu" jako towar z "drugiej ręki"! co wcale nie znaczy, że od razy staje się szmatą!!! powiem szczerze, że zawsze mam problem z kupieniem czegoś dla siebie w normalnym sklepie, a w ciuchach mam "nosa" do okazji, które wzbudzają zazdrość koleżanek swoją niepowtarzalnością :)))

Gość żal żal żal
ubieranie sie w szmateksie to ma byc powód do dumy? naprawde tak mało ambitne jesteście?:)

Gość hghgfghf
moją ambicją jest zeby mi starczyło do pierwszego i nie pożyczac