Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość henryka serduszkowa

Ubieram się w lumpekasach i jestem z tego dumna

Polecane posty

Gość comnieto
Wyobraźcie sobie,że kupiłam sobie kreację na wesele,które było o jakies 200km od mojego miejsca zamieszkania.Zadowolona wchodzę do domu weselnego i szok.Facetka jest ubrana dokładnie tak jak ja.Przez całe wesele miałam zły humor.Od tego nieszczęsnego wesela żadnej kreacji nie kupuję w sklepie,czy butiku.Ciuszek znajduję w lumpeksie i już nigdy nie jestem ubrana w taki sam sposób jak ktoś inny.

Gość dokladnie na stodniowce
baby mialy sukienki jak spod jednej reki, w tym samym stylu, a 2 mialy identyczne. A ja mialam z lumpa jedyną i super ,za to moglam szalec z kosmetyczka i fryzjerem

Gość luzak gepard chester
Ja piszę co i za ile kupuję bo o tym była mowa. A to co i gdzie ktoś kupuje to nie moja sprawa :) Zirytowałam się bo ktoś napisał ze skoro kupuję droższe ciuchy to znaczy że jestem lalunią i dostaję na to kasę od nie wiadomo kogo I nie lubię jak kogoś rażą moje spodnie za parę stów, bo mnie u kogoś spodnie za paręnaście złotych nie rażą Tylko niektórzy nie potrafią przyjąc do wiadomości że niektórych stać na więcej i to że tego nie ukrywają nie oznacza że automatycznie innych traktują gorzej. Np. ktoś nade mną pisze że sukienkę na studniówkę miał z lumpa i była niepowtarzalna. I ok, nie neguję. Za to ja sukienkę na studniówkę miałam szytą specjalnie dla mnie, tylko w jednym egzemplarzu i też drugiej takiej nie ma. I nie piszę tego po to żeby komuś dowalić, tylko akurat tak było i co, mam sie tego wstydzić. Nie ma co być przewrażliwionym :)

Gość comnieto
luzak gepard chester-dobra już wyluzuj,bo nie masz za co się obrażać.Napisałam- sorki,tak zrozumiałam,więc nie drąż tematu

Gość wiesz nie kazdy ma krawcowa
co szyje, ja probowalam uroznych, nawet drogich,zawsze byla porazka, gorsze wykonczenie niz porzadna firma. Mnie akurat stac na ciuchy , ale kocham lumpeksy, pare razy kupilam sobie dla eksperymentu naprawde super drogie ze sklepu i wcale nie przebily tych lumpeksowych w noszeniu. Jak mam nadmiar forsy to go wole wydac na cos zupelnie innego, chocby na podroze albo dac na schronisko dla psow.

Gość luzak gepard chester
comnieto - ej, to akurat nie do ciebie było :)

Gość żona doskonała
Pycha przez ciebie bije dlatego jest taka reakcja na twoją osobę,wiekszośc ludzi jest bardzo biedna i nietaktem byłoby chyba pieprzyc przy nich co ja mam i wogóle jaka to ja jestem. Pisałam ci już wczesniej ze gdybym była sama to też prowadziłabym tak głupiutkie zycie,a tak mam męża dzieci imusiałabym miec pusto w głowie zeby przy dochodach jakie mamy kupowac portki dla syna za 200 zł, co za dwa m-ce i tak będą za krótkie. szalej póki możesz bo jak założysz rodzinę to skończy ci się szpan,wogóle jesteś na swoim tzn czynsz ,prąd ,gaz itd .Masz pojęcie ile to kosztuje?jesteś zieloniutka jak twoja bluzeczka za 300 pln

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
żona doskonała Pycha przez ciebie bije dlatego jest taka reakcja na twoją osobę,wiekszośc ludzi jest bardzo biedna i nietaktem byłoby chyba pieprzyc przy nich co ja mam i wogóle jaka to ja jestem. Pisałam ci już wczesniej ze gdybym była sama to też prowadziłabym tak głupiutkie zycie,a tak mam męża dzieci imusiałabym miec pusto w głowie zeby przy dochodach jakie mamy kupowac portki dla syna za 200 zł, co za dwa m-ce i tak będą za krótkie. szalej póki możesz bo jak założysz rodzinę to skończy ci się szpan,wogóle jesteś na swoim tzn czynsz ,prąd ,gaz itd .Masz pojęcie ile to kosztuje?jesteś zieloniutka jak twoja bluzeczka za 300 pln.bardzo madra wypowiedz...wiele osob co sie tak wywyzsza na kafe ma nie wiele...ci ludzie w kazdym widza gorszego brzydszego itd...

Gość żona doskonała
beautiful

Gość aniol - i slusznie
masz frajde za male pieniadze i o to chodzi!!!

jezu...No stac mnie na drogie ciuchy i co z tego...Własnuie najwieksza radoche mam jak cos fajnego wyczaje w lumpeksie...Wiecie jaka furore robie tymi butami? Czy sie komus podobaja czy nie to kazdy pyta gdzie je kupilam.Odpowiadam ze tajemnica....

Gość hghgfghf
Tych rzeczy to bym za darmo nie chciała. Buty odpustowe, nic dziwnego, że za 10 zł - kto by dał za nie więcej? Jakaś sukienka z okropnego materiału i beznadziejnym kolorze. Podłogi bym nią nawte nie myła. I właśnie dlatego nie chodzę do lumpeksów. Ludzie podniecają się, jakie "niepowtarzalne" i "niebanalne" rzeczy tam kupują. Dla mnie są po prostu mało gustowne.

Gość Chciała bym być chuda
Też kupuję w lumpexach mimo że mam forsy dość na normalny sklep,ale tam nic na mnie nie ma :-o.Niemki też są otyłe,więc coś i dla mnie się znajdzie markowego...:-D

Gość comnieto
Aniol ciemnosci...należą Ci się brawa:)

Gość Chciała bym być chuda
A zresztą,kto zabroni bogatemu biednie żyć!

Gość hghgfghf
Nie mam żadnej z takich rzeczy w swojej szafie, przykro mi :) Po prostu wyraziłam opinię o rzeczach, które zamieściłaś. Zabolało?

Gość hghgfghf
Co nie zmienia faktu, ze brzydziłabym się założyć szmatkę, w której nie wiadomo kto chodził :) I czy była to jedna osoba :) Brrr

Gość kahba
hghgfghf---a nie brzydzisz się chodzić na basen,nie brzydzisz się chodzić na plaży po pisaku,nie brzydzisz się kapaś w morzu,w jeziorze?

hghgfghf weż sie pukniuj w łeb...rzniesz nie wiadomo jaka paniusie, a pewnie sama latasz po targach lub wyprzedazach i kupujesz to co za normalna cene nie zeszlo... twoje ciuchy teraz to tez szmaty, ktore nadaja sie do mycia podlogi...Bo przeciez znoszone przez Ciebie

Gość hghgfghf
Straszne...