Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anitaaa

195 cm wzrostu u faceta.. Nie za duzo?

Polecane posty

Gość Anitaaa

Gość nnnnnie
moj maz ma 196 a ja 164 jestem niska przy nim ,ale czuje sie kobietka przy nim.niski facet dla mnie to taki synek a nie maz...

Gość a dlaczego to ma być za dużo
Ja też lubie wysokich postawnych mężczyzn. Ja mam 168 i dobrze się czuję przy duzym facecie:)

Gość onnnaaaa mmmaa
moj facet ma 193cm i 100kg wagi jest bardzo zbudowany i przystojny ciesze sie ze mam takiego faceta ale jak widze jak inne sie za nim ogladaja to az mi sie cos robi a moje znajome z pracy wypytuja mnie kiedy po mnie moj facet przyjedzie bo chca go powitac jestem zla a zarazem szczesliwa ze mam takiego facet wysoki jest superpozdrawiam

ja też lubię wysokich facetów. zresztą sama mam 1,71 więc nie za dobrze czułabym się z niskim kolesiem... ;] a niski wzrost u facetów był dla mnie zawsze przeszkodą, mimo że znam szczęśliwe pary, w których "góruje" kobieta. ;)

Gość elle22
Mam 176cm i 195cm to dla mnie kosmos, totalne niezgranie, wszystko wielgachne, fuuuj. Najlepszy wzrost faceta dla mnie to 185cm.

Gość fafafafafa
ideał!!! mężczyzna zaczyna się od 190cm. poniżej to synkowie :)

mam 176 cm wzrostu i chodze w butach na wysokich obcasach. wiec daje to jakies 186 cm - taki facet to marzenie!!!!

czyli faceci ze wzrostem 1,85 to "synkowie"? nie sądzę... mój ma 182 cm (czyli 11 cm różnicy) i zupełnie mi to odpowiada! Spokojnie zakładam przy nim szpilki i jakoś nie czuję się "wielka".