Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naleciałka

czy prostytuka waszym zdaniem zasługuje na szacunek?????

Polecane posty

Gość sabcio
mizi69-aby w jakims tam stopniu utrzymac dzieci nie trzeba w naszym kraju isc na ulice.Prostutucja to łatwy zarobek,chociaz nie p[rzecze,ze troche niebezpieczny i moze i meczocy.

Gość mizi69
masz racje nie jestem z biednej rodziny ,,,ale ja nie wstydze sie tego co robie,,,nie mam dzieci ,a jak bede miala i moja corka chciala by wykonywac ta prace to moge jej jedynie wyjasnic ze to ciezki kawalek chleba,,,pelno rodzicow nie chce zeby ich pociechy konsumowaly narkotyki a i tak to robia wiec jaki mamy wplyw===

Gość mizi69
sabcio-widze ze mamy rozne poglady ,ja pracuje ,po pracy wracam do domu i prowadze normalny tryb zycia ,nawet mozna powiedziec domowy,,na dysco nie bylam od 5 lat bo tam sie kreci tylko o jedno ,,,nachlac sie i wyrwac panienke

Gość sabcio
mizi69,nie,nie uwierze abys nei wstydziąłs ie tego,z ejestes prostytutka. Weźmy przykładowo takie wydarzenie.,Zostajecie z mezem zaproszeniu na jakies przyjecie.Nikt z zaproszonych gosci nie wie czym sie zajmujesz.Jestescie na tym przyjeciu,bawicie sie dobrze,a tutaj jakis podchmielony gosc mowi,ze ty jestes prostytutka.Czy nie wstydziłabys sie wsrod ludzi o dobrym wykształceniu byc po takim czyms?

Gość ale dumna bys nie była
ze córka ma taki zawód?prawda? ani bys sie pewno nikomu nie chwaliła. Ciekawe czy jak ktos pyta co robisz to mówisz jestem prostytutką.

Gość sabcio
mizi69,po co ty o disco piszesz.Co ma wspolnego dyskoteka z prostytucja i wychowaniem dzieci.

Gość mizi69
no to najpierw musi sie wstydzic ten kulturalny,za to ze jest podchmielony i za to ze do takich pan chodzi,,,,a tak na marginesie to powiedziala bym mu ze wiem czemu z takich uslug korzysta zona lata po kosmetyczkach i fryzjerach i wydaje jego kase a jemu nie pozostaje nic innego jak za to placic ,,,bo bez zaplaty to do konca zycia zostala by mu tylko swoja raczka,,,,

Gość ale dumna bys nie była
jak cięzko odpowiedzieci tak lub nie. To mowi samo za siebie.wstydzicie sie swojego zawodu, poleciałyście na łatwa kase i jeszcze oczekujecie szacunku takiego jak dla innej uczciwie pracującej kobiety.

Gość mizi69
no bo na dyscotekach to pierdola sie ze jednego drinka i jeszcze bez gumki

Gość a Tobie mizi
sie coś w glowie nie przestawiło? Ty sobei wyobrazasz ze kazdy facet korzysta w waszych usług? to sie mylisz.

Gość sabcio
mizi69 :-) ten p[rzykładowy pan nie musi korzystac z usług takich pani,on moze po prostu doweidziec sie poczta pantoflowa o takiej pani.A po drugie ,przykłądowo taki pan moze nie meic partnerki i zaden wstyd jak samotny skorzysta z usług prostytutki. mizi69 nie mam zamiaru umoralniac Cie,bo sama do swietych nie naleze,ale wybacz,nie masz podstaw aby nie wstydzic sie co robisz.I nie uwoierze,ze jestes z tego w 100% zadowolona.

Gość a Tobie mizi
wiesz chodze na dyskoteki i sie nie pierdolę. Masz krzywe pojecie o swiecie. skrzywiona psychikę. Swiat jest inny.

Mam problem z netem .leje i brak połaczenia:-( bede pozniej Mizi...jak tylko sygnał wzrosnie;-)

Gość mizi69
nie wszystkim mowie gdzie pracuje,zwyklym znajomym nie ,ale wszyscy z ktorymi mam blizszy kontakt wiedza o tym,,,

Gość a Tobie mizi
aha larwka biedna udaje ze pytan nie widzi:D oj widac ze nie jestescie dumne ze swojego zawodu:p

Gość a Tobie mizi
czyli wstydzisz sie ludzi. A co mowisz jak ktos inny pyta gzdie pracujesz? a rodzice wiedza co robisz?

Gość sabcio
mizi69,zgodze sie ,ze jakas grupa Twoich znajomych wie czym sie zajmujesz.To sa ludzie ktorzy sa nie tyle,ze tolerancyjni,co im po prostu nie przeszkadza co ty robisz.Ale czy nie odczuwasz zazenowania gdy zupełnie obca osoba,np.pani z banku pyta sie o twoj zawod.Mysle,ze nie mowisz jej prawdy lub gdy ja mowisz,to nie w taki sposob,ze jestes z tego dumna.

Gość mizi69
s... ty nie jestes w temacie od poczatku . w niemczech jest ok 84 mil.ludnosci z tego 1 mil to prostytutki ja mam przecietnie 10 frajerow,inne podobnie,,,a 95 %to panowie zonaci rozmawiam przeciez z nimi i widze ich obraczki na palcach

Gość a Tobie mizi
mizi co Ty myslisz ze swiat sie składa z dziwek i dziwkarzy?????:D:D:D

Gość sabcio
mizi69 wspołczujje,ze masz tylko takei znajomosci,no ,ale co wymagac od kobeity ktopra takim czyms sie trudni. A w Polsce,czy cała Twoja rodzina,blizsza i dalsza wie o tym jaką profesje uprawiasz?jezli nei wstydzisz sie tego to nie powinnas miec problemow. Wiesz,ludzie to takie dziwne istoty,z enawet jak z czegos korzystaja,to tym gardza.

Gość mizi69
no wlasnie ja mam zawod ktorego sie wyuczylam i go podaje,nie musze mowic pani w okienku co robie ,a podaje jej to czego sie wyuczylam...

Gość taaaaaaaa.....byłam na takiej
burdelowej ulicy i widziałam jaki tam ruch:D kogo Ty chcesz przekonać. Wiekszośc to stali klienci.

Gość sabcio
mizi69,piszesz o mezczyznach ktorzy korzystaja z twoich usług,z eto frajerzy.Nie zgodziłąbym sie z tym,bo oni to zwykli klienci ,a Ty jestes zwykła rzecza ktorą mozna kupic.Kto jest zawsze na wierzchu,klient czy rzecz ktora on kupuje?

Gość czyli wstyd sie przyznać
co? wiec powiedz nalezy Ci sie szacunek czy nie?

Gość sabcio
mizi69,niestety,czesto bywa tak,ze musimy podac swoj zawod wyuczony i wykonywany.I to z acałaszczeroscia.Nie wiem czy mas zdzieci,ale jezeli je masz to musisz w szkole podawac czym sie zajmujesz.Nie wiem czy z taka checia mowisz prawde.

Gość mizi69
wiesz sabcio zycze ci z calego serca zeby nigdy zaden zboczeniec ,nie zrobil ni twojej zonie ni corce,,,coz niektore osoby po takim zajsciu-gwalcie nie moga reszte zycia sie pozbierac

Gość no i nie ma sie czym
szczycic ze faceci sie podniecają dziwkami, facet kazda goła dupa sie podnieci ale czy bedzie szanował, kochał, ufał?

już nie masz sie jakich argumentów złapać? Poliacja jest od tego i sądy żeby pilnowac bezpieczenstwa. A Ty misje wykonujesz taką ha ha ha

Gość sabcio
mizi69wiesz sabcio zycze ci z calego serca zeby nigdy zaden zboczeniec ,nie zrobil ni twojej zonie ni corce,,,coz niektore osoby po takim zajsciu-gwalcie nie moga reszte zycia sie pozbierac: A co to ma wspolnego do tematu o prostttucji i szacunku do tego zawodu?

aha i czy masz swiadomośc ze neistety wiekszosci zboczencow nie stac na prostytutkę.