Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naleciałka

czy prostytuka waszym zdaniem zasługuje na szacunek?????

Polecane posty

Gość margines spoleczenstwa
u mnie zalezy,jaki popyt ma dziewczyna jesli czesto klijent wybiera mnie to mam lepiej,wtedy wiadomo ze zarabiam wiecej w ciagu kilku godzin niz inna przez dwa dni.ja nap nie narzekam.u mnie jest 2 stowy za godzine.

Sorki ze zapytam , to ile miesiecznie zarabiacie i po co ta ochrona? Ile jest tych z ochrony i szefów?ujowo tak, bo Wy odwalacie robote a oni kase zgarniaja

Gość summer edition
ale oni (szegfostwo, ochrona) bardziej ryzykuja. to jest ulatwianie, sytenerstwo, a to jest karalne. ja mam 200, moze kolezanka z racji tego ze jest swietna laska ma 300 z czego polowa dla nas.

Gość summer edition
;)

;-) nie wnikam .chociaz dziwne to jednak dla mnie

Gość summer edition
dla mnie poniekąd też.. wlasciwie to dla mnie niezrozumiale jest to, dlaczego wiekszosc dziewczyn (przynajmniej w moim miescie) musi miec 'opiekunow'. dlaczego to nie moze byc "wlasny biznes"? u mnie samodzielnie dzialaja tylko takie laski, ktore maja uklad z wazniejszymi personami w miescie, tj. szefostwo bylych gangow itp. :/

Jest w sumie pozny wieczor wiec nie piszmy o złych rzeczach przed snem..napiszcie jeszcze cos wesołego co sie Wam z klientami przytrafiło..albo np dziwne zachowania rodem z psychola;-)

Gość summer edition
fakt, zaczelam wylewac zale.. przepraszam :D jak sobie przypomne cos wesolego, to napisze :P

Gość margines spoleczenstwa
kochane sorki ze sie nie udzielam,naprawde,ale robie dwie rzeczy na raz.usiadłam na gg i koniec normalnie,jutro nadrobie zaległosci i napewno sie odezwe oki? miłej nocki i do usłyszenia,:D

spoko ja juz swoje wylałam..;-) ze brak mi sexu:-P

Gość mizi69
hej jestem -ja pracuje na prywatce w nienczech ,tu nie ma na prywatkach ,calkowitych prywarkach pol na pol .tu dziewczyna sama lul z kolezanko wynajmuje sobie mieszkanie placi za tydzien z gory robi lub robia sobie reklame ,to sa ich wydatki ktore mogo podzielic na pol a kazda co zarobi ma dla siebie, ja pracuje sama i mam wynajetego normalnego ochraniarza ,nie ma pol na pol co zarobie to moje...

Gość mizi69
ja za 15 min mam 50 euro za 30 min 80 a za godz 150 euro

Gość summer edition
mizi69, ja też tak chce! :D

Gość mam pytanie do dziewczyn
mi na poczatek zaproponowano 150zł ale dziewczyna która mnie namawiał na współpracę mówiła że z czasem podniesiemy cene bo niby ładna jestem. Ale słabo w to wierzę bo jeśli miałabym wyciagać tylko 1500zł miesiecznie nawet na poczatek to mi sie nie opłaca

Gość mizi69
no co wszystkie poszlyscie juz spac???

Mizi i sie dziwisz ze tam kazdy facet zdradza zone..niemry to ochydne stworzenia;-)

Gość mizi69
no to przyjezdzaj do niemiec tu nawet jak bys pracowala na prywatce gdzie jest szefowa i pol na pol to i tak zarobisz tysiac razy wiecej niz w polsce

Gość mizi69
wiem ze niemry sa wstretne,a ich mezowie jak widza ladna polke to palce liza...

Gość summer edition
mizi69, zginę tam, język niemiecki to niestety mój wróg :(

Wiem wiem..bylam na poczatku roku słuzbowo 2 tyg w Niemczech i od tego dziadostwa sie opedzic nie mogłam..cos szwargocza buraki..a zreszta tez za piekni nie sa..chociaz i ciacha sie zdarzaja;-)Ja tam jednak wole naszych Słowian;-)

Somer..bo Niemcy od lat sa naszymi wrogami:-P a;le spoko malenka dasz rade , nawet na palcach pokazesz co i jak i bedzie gites:-) Gozej z wynajeciem mieszkania ale sa słowniki;-)

Gość mizi69
ja zaczynalam u bardzo fajnej niemki,tam jest telefonistka ,ktora odbiera telefony i przedstawia diewczyny,,,a co ty myslisz ja nie umialam ani jednego slowa,,,a jak sie nauczylam to sie usamodzielnilam,,,i nikt mi nie robil problemow z odejsciem...wrecz przeciwnie kontakt mamy do dzis...

Gość summer edition
larwka powoli stajesz się moją idolką :D mizi, a ile już jesteś w Niemczech? jeśli pisałaś, to przepraszam, musialam przeoczyć.. długo zajęło Ci przystosowanie się do życia i pracy tam? jak w ogole tam trafilas? swietna sprawa, ze tak Ci pomogli.. tutaj jak odchodzisz, to tylko grozby i zastraszania :/

sie zaczerwieniłam..i dziekuje Somer..a swoja droga ja na palcach sie dogadałam i fakju tez im pokazywalm..uwierz ze wiedza o co chodzi:-P

Gość mizi69
trafilam do niemiec z kolezanka przez kolezanke,najpierw pracowalysmy w clubie,i tam tez poznalo sie mnustwo dziewczy z roznych krajow i tak trafilam na prywatke do tej babki,w niemczech jestem kilka lat

Gość mam pytanie do dziewczyn
a ile mozna na tym w Polsce zarobić na samym początku? Chodzi mi o dochody miesięczne mniej więcej

Gość mizi69
dziewczyny nadeszla moja upragniona godzina 23 jade do domu ale wpadne jeszcze na chwile przed spaniem

wpadnij pewnie bo mi siespac nie che..uwazaj jak bedziesz do domku jechala:-)