Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naleciałka

czy prostytuka waszym zdaniem zasługuje na szacunek?????

Polecane posty

Gość mizi69
summer-w jakim miescie pracujesz?

Gość mizi69
OSMIU to nic a co powiesz na dziewietnastu....dzis dzien sie jeszcze nie skonczyl..jeden pasztet przyjdzie na 100%o dziewiatej...tu sie pracuje troche inaczej niz w pl,

Gość mizi69
tu na prywatce tam gdzie ja zaczynalam na dziewczyne przypada ok 4-5-6-frajerow....a teraz pracuje sama ,mam kilka dobrych miast do ktorych jezdze,nie zatrzymoje sie w jednym miescie dluzej niz 2 tyg pozniej nastepne miasto2 tyg i robie przerwe ok2 tyg ...tak wiec zawsze jestem "nowa"i mam szanse dobrze zarobic...tu pracuje sie wmiare szybko,,,skonczyl dowidzenia

Gość mizi69
przezyla bys jak bys w ciagu jednego dnia zarobila 1800eu to moj rekord...ale bylam padnieta masz racje...

Gość mizi69
summer-zyjesz???

żyje, żeyje :) tylko ta deszczowa pogoda działa na mnie usypiająco :) no ja to takie pieniadze w miesiac zarabiam jak dobrze pojdzie ;) bez porowniania. tu tez jest to raczej szybko, ale nie ma klienteli ;/ kurcze, ciekawy to pomysl z takim jezdzeniem po miastach. u mnie by to nie przeszlo, ale ciekawe :)

Gość mizi69
Czemu u ciebie by nie przeszlo?

Ja robie w dużym mieście wojewódzkim. Zaczynałam 6 lat temu w adze tam to dziennie było i po 20 frajerow dziennie ale to licząc tych co na kwadransy byli. Potem miałam przerwę a teraz na prywatce siedzę.

jesli dzialasz sama, lub dla kogos 'spoza ukladu' to jestes zastraszana, itd. konkurencja nie ma szans... :/ to jest Polska właśnie.

Gość mizi69
tu jest to normalne,tu nikt nikogo nie zastrasza,zawsze tz raz w tyg przychodzi policja i pyta czy jest wszystko ok...ja pracuje na prywatce...no jak ja bym pracowala 6 lat to nie musiala bym pracowac do konca zycia...

Gość mizi69
summer...nikogo nie namawiam ,tylko pisze jak jest u mnie,,,

Średnio dzisiaj 4 w tym jeden tylko na polowke. Zaraz sie zrywam do domu do moich chłopców.

Każdy zasługuje na szacunek ...każdy ... Prostytutka to zawód , kurwa to charakter... to trzeba rozdzielić..

Gość mizi69
paula ja tez koncze dzis wczesniej---nie mam ochoty na nic,,, a ty???

Ja juz do tego przywyklam a czasem jak mi zle to sobie popłaczę i jest ok. W domu na mnie czekają mój facet i dziecko do nich jadę i lepiej mi będzie.

Mizi i inne dziewczynki sorki dopiero jestem ,chwilke fakt..ale wiem ze nie byłam wtedy kiedy móstwo frustatow docina..:-( na chwilke weszłam ale wiedzcie ze jestem z Wami:-) bede jeszcze na topiku Koko i Was tez tam zapraszam..powodzenia zycze

Pracujcie, cieszcie sie swoim prywatnym zyciem..kurka jakos fatalny mam ten dzien..mam tylko nadzieje ze Wam jakos milej przeleciał:-) pa i do zobaczenia za 2 dni..wybywam słuzbowo buuu

Gość mizi69
ok larwka do uslyszenia...

Ja tu jestem zupełnie nowa, ciekawe forum... Poczytałam sobie ostatnie rozmowy noi co moge powiedzieć. Mam faceta on wie co robię, mamy dziecko, pracuje tak 6 lat ale w między czasie miałam sporą przerwę po której wróciłam. To co robię to mój własny wybór i nic nikomu do tego.

Gość mizi69
paula pracujesz w pl czy gdzies tam???

Gość mizi69
ok doczytalam...pracujesz w duzym miescie woj...

Co ty bredzisz! Gdyby nie my, to by taki frajer poszedł do innej panienki i tyle. Skoro tak jest od tysięcy lat to od nas się odwal.

Gość naleciałka
Dziekuje wszystkim za wypowiedzi, tylko że topik zrobił sie nie na temat . To nie jest topik wzajemnej adoracji prostytutek, macie chyba inny. Ja jestem ciekawa zdania normalnych ludzi. Moze pytanie jest nie tak zadane. Nie chodzi mi o szacunek dla nich jako dla czlowieka ale szacunek do jej kobiecości.