Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naleciałka

czy prostytuka waszym zdaniem zasługuje na szacunek?????

Polecane posty

Gość mizi69
jak przychodzi taki dupek jak ty to dostaje po mordzie i sie go wyrzuca na ulice,a jak sie dalej burzy to dzwoni sie po policje i po klopocie

Gość sabcio
Ja nei ejstem przeciw prostytucji.Ja tylko draze temat odnosnie szacunku do tej profesjii i chce dowiedziec sie od Was,zajmujacych sie tym ,czy mozecie z reka na sercu powiedziec,z enie wstydze sie tego robic co robie,ze szanuje siebie bardzo,ze nie maiąłbym nic przeciwko aby moje dziecko było prostytutka,bo to jest zawod,do tego szanowany.

Gość sabcio
mizi69--ja dla samego tegoz,e nie chciaąłbym spotkac sie z takim osobnikiem ktory mnei uderzy nie zostałąbym prrostytutka.Zanim wezwiesz policje to jednak pare razy dostaniesz,wiec czy peiniadze sa warte az takeigo upodlenia.I nie pisz mi,ze zony tez dostaja w pape.Owszem,ale one nie wybrały sobie takeigo traktowania.,A ty wiesz,e w kazdej chili mozesz byc pobita.

Gość no i nie ma sie czym
współczuje Ci Mizi naprawdę.

Gość mizi69
nie mam dzieci,,,a jak bede miala to tylko wtedy gdy skoncze z ta praca ,zeby miec czas dla dziecka,,,w tej chwili nie mam go,,,i jeszcze jedno,,,moja mama jest wyksztalcona kobieta i od roku wie co robie,,,ciezko jej bylo to zaakceptowac ,ale zrobila to z szacunku do mnie

Gość sabcio
mizi69 i co z tego ,z enie masz dzieci,ale keidys je na epwno bedziesz miaął,wiec czy bedziesz zadowolona gdy pewnego razu twoja corka lub syn zakomunikuja Ci,ze lub przypadkowo sie dowiesz,z eoni zajmuja sie prostytucja.Czy bedziesz czuął do nich szcunek,czy nei ebdziesz sie tego wstydziła.Czy na pytanie kogos o zajecie twojego dziecka powiedz z podniesiona głowa i nbez kłamst,ze twoja corka jest prostytutka lub jak to ładnie brzmi pania do towarzystwa,albo,z etwoj syn pracuje jako pan do towarzystwa,czyli jest zigolakiem a po chamsku mowiac kurwa meska.

Gość ales Ty biedna jest
:O Ty sie pogrążasz z każdą odpowiedzią. A w ogóle masz średnie wykształcenie?

Gość mizi69
niepotrzebne mi wspolczucie ,tu sa normalne firmy ochroniarzy ,ja wynajmuje takiego ktory ze mna siedzi od poczatku pracy do konca,a frajerom to on przypierdziela a nie ja,wkoncu to jego praca

Gość mizi69
gdbym go nie miala nie mowila bym biegle 3 jezykami

Gość sabcio
mizi69,Twoja mam nie zaakceptowała tego,ze jestes dziwka.Ona po prostu wybrłą opcje,ze juz woli abys na obczyźnie dupy dawała i nikt o tym nie wie niz miałaby stracic Ciebie na zawsze .Rodzice nawet mordercow sie nie wyrzekaja.Twoja mam nie ma juz wpływu,wiec nic nie moze zrobic,ale nie napsizesz,ze szczyci sie tym,z ejest z tego zadowolona,z ejak ktos zapyta o ciebie to ona mowi prawde.

Gość sabcio
mizi69,nie orientuje sie w tym ,ale wydaje mi sie,z ecos krecisz.W pokoju siedzi z toba ochroniarz gdy jestes z klientem :-) Pod pokojem moze siedzi,ale nie w pokoju.A co do tego,to wiedz,ze mozesz oberwac po buźce i to p[orzadnie nim ochroniarz zareaguje .

Gość mizi69
z debilami nie rozmawiam....

Gość mizi69
no cale szczescie debilka sie ulotnila

Gość sabcio
mizi69 :-) dopiero teraz sie ulatniam,bo wreszcie moge znikac z domu :-) Mimo takich głupich zyczen w stosunku do mnei,na tym i na drugim forum,zycze Ci wszystkiego naj i oby Twoje przyszłe dzieci nie miały w ogole pojęcia czym sie zajmowałas.

Gość mizi69
dziekuje sabcio za serdeczne zyczenia,,,,a tak poza tym nie wiem czy chce miec dzieci ,,,zawsze marzylam o chodowli psow,,,

Gość wyuzdana modliszka
Chciałam nadmienić - odnośnie dzieci - że to dzieci sprawa i po 18 roku życia to one podejmują decyzję, a mi nic do tego. Gdybym dowiedziała się, że moja córka zarabia tak, a nie inaczej na życie starałabym się jej pomóc, ale jak miałaby to w dupie, to jej sprawa i mi nic do tego. Nie nie wstydziłabym się, szanowałabym i kochała tak samo, może dlatego, że miłość rodzicielska jest bezwarunkowa.

Gość mizi alez Ty potrzebujesz
wspólczucia. a to ze znasz 3 jezyki nie oznacza ze jestes wykształcona rozumiesz?

Gość mizi alez Ty potrzebujesz
nawet ortografii nie znasz polskiej. prosta z |Ciebie dziewczyna to i nie dziwota, że prosto myslisz. Nie martw sie do tego zawodu nie trezba byc inteligentnym;)

Gość rumcajs w spódnicy
mizi alez - rozumiem, że chcesz teraz pokazać tej "biednej i niewykształconej" prostytutce, że prócz inwestowania swojego ciała na nic więcej jej nie stać? Prosty z ciebie człowiek.

Gość mizi69
w ojczystym jezyku rozmawiam bardzo rzadko,jeszcze rzadziej pisze,,,,

Gość mizi69
e rumcajs....ja napisalam ze warto odlozys na przyszlosc na cos swojego np. dom

Gość mizi69
smiejcie sie ze mnie bardzo prosze ,ale ten sie smieje kto sie smieje ostatni hi hi hi

Gość mizi69
larwka jak bedziesz w n.. to sie odezwij

banda idiotów. nie macie swojego życia? poza tym jak już wątpić, to w waszą inteligencję, a nie mizi. inteligencja nie równa się wykształceniu, jak twierdzisz. hej mizi :)

Gość mizi69
hej sommerdzisiaj jest dzien idiotow masz racje odwzwe sir za 15 min

Gość mizi69
halo czy jest tu ktos??

w sklepie byłam, bo uświadomiłam sobie, że w lodówce tylko światło :P larwka pewnie wciaz problemy z polaczeniem.. Mizi, Ty tak codziennie do 23 pracujesz?

Gość mizi69
hej somer...od poniedzialku do piatku...a dzis jest tak popierdolony dzien ze chyba komus odgryze....sami palanci...i impotenci...

Gość mizi69
a u mnie 8 w tym 2 normalnych a reszta sami idioci...jeden zaczol plakac ze to wszystko wina zony bo ciagle jedzie na recznym,,,a sex wybila mu z glowy grozac rozwodem...fajnie nie???