Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kroliczek szary

czy mężczyźni zwracają uwagę na markowe ciuchy kobiet???

Polecane posty

Gość krzysiek24
ja tam zwracam na ciuchy uwage ale bez przesady chociaż dla mnie dziewczyna w markowych ciuchach jest z miejsca atrakcyjniejsza

Gość Prawdziwy Facet d
No kurwa jak ktos pisze ze nie ma roznicy miedzy ciuchami za kilka stow od tych z targu za 5 zl to ja pierdole cos jest nie tak?? Oczow kurwa nie macie??

Gość Prawdziwy Facet d
Nie mowie ze kazda musi miec ciuchy po kilka stow ale jak juz ma chodzic a podrubach to z miejca odpada:D

Gość nie mogą być z rynku i podróby
won

Gość jop twoju mać
dla mnie kupowanie drogich ubrań (bez względu czy to facet czy kobieta) świadczy jedynie o próżności i chęci podbudowania swojego ego 🖐️ jestem facetem i kompletnie mnie nie obchodzi ile kosztowały buty które kobieta ma na sobie, ile dała za spodnie czy bluzke... ważne jest to, czy ładnie w tym wygląda

Gość frentii
Nie zwracaja, a bardzo czesto nawet wysmiewaja. Moja bliska kolezanka przyszla latem w pewnej sukience za ok. 1000zl, dumna jak paw, a koledzy w czasue przerwy zapytali sie mnie czy ona ja dostala od babci...

Gość jop twoju mać
no i jak szybko daje analnie

Gość .....ot ..co.....
nie zwracaja uwagi. ich nie interesuje, czy ubierasz sie na bazarze czy u prady. oni poleca z wywalonym jezorem za dziewczyna, ktora bedzie ubrana wg nich seksownie.

Gość powiemtakaa
moja szwagierka zarabia ok 7 tys a jej maz lekarz 20 tys co miesiac kupuje sobie markowe ciuchy firmy patrizia peppe gdzie najtansza bluzka jest rzedu 1000zl ,rekawiczki 500zl ,sukienka 800zl ,ostatnio kupila buty za 1500zl :) ponadto nie tlyko stac je na markowe ciuchy w duzych ilosiach ale botox ,przedluzanie rzes, paznokcie u kosmetyczki ,ryzjer 2 razy w miesiacu i inne zabiegi kosmetyczne... jest bardzo ladna zadbana kobieta ,szczupla,zgrabna a jak sie ubierze i odpicuje to wyglada jak jaks gwiazda:) adoratorw ma od gorma

"czy mężczyźni zwracają uwagę na markowe ciuchy kobiet???" nie... zwracamy uwagę na to, co skrywają owe ciuchy 🖐️

Cream, Ty nie zwróciłbyś uwagi na laskę choćby nawet nie miała żadnych ciuchów na sobie

Mój facet bardzo zwraca uwagę na to w czym chodzi. Mówi, że woli kupić coś markowego i mieć pewność, że z ubrania nie zrobi się szmata już po pierwszym praniu. Ostatnio kupił sobie świetne spodnie od Armaniego na ekstrawagancko.pl Akurat cena nie była bardzo wysoka jak na taka markę. Jest z nich bardzo zadowolony, wcale nie blakną po praniu, świetnie się trzymają.

Gość 789054
Zwracają uwagę, pełno u nas jest lasek na wydziale, po których widac że są ubrane tanio, nie pasują do "wyższej klasy" że tak powiem, nie pasują do wydziału, można ubrać się tanio i ładnie ale trzeba umieć wyszperać ciucha, a jak dziewczę się ubierze w płaszczyk za 150 to widać te krzywe szwy i dziadowski materiał, albo sztuczne torebki, buty, z gumy to jest ohyda i taka dziewczyna kończy studia i niedtety żadnego faceta, albo znajduje sobie chłopka roztropka ze swojej wsi.

Gość morbuniaa
żałosne jest dostosowywanie własnego życia pod dyktando tego, na co zwracają uwagę faceci. No po prostu aż wierzyć się nie chce...

Gość Mad_Ed
Nie rozumiem jednej rzeczy. Jak kolezanki stac na te rzeczy. Zarabiaja 4 tys, mieszkaja w Warszawie. Czy one cos jedza? Czym sie odzywiaja, maja jakies zycie poza wyskokiem do sklepu Prady raz w miesiacu? Sorry ja zarabiam 4 tys w Gdansku i to jest bardzo malo, nie stac mnie na ekstrawagancje. A jesli mam wybierac, to zawsze wybiore zamiast szmaty za 1500 pln wyjazd na deske albo na zagle :) No nie kumam troche tego... Przyklad lekarza i jego zony przytocozny gdzies wczesniej to inna bajka bo zarabiaja solidnie wiec korzystaja. Ale laski ktore na sile sie lansuja a zarabiaja 4 tysie? Kicha. Pewnie gdybym wiecej zarabial tez bym pomyslal o tym, zeby ubranie bylo wyrazem mojego indywidualizmu i podbudowywalo ego - moze kiedys ;) Ale teraz, przy moich zarobkach? Nie sama torebka sie liczy, co ze spotkaniami towarzyskimi, znajomymi, wycieczkami, jedzonkiem itd? SZOK

Gość woocekaczka
Swój do swojego ciagnie. Jak chcesz zrobic wrazenie na nabzdyczonym bufonie, ktory nie założy zegarka, jesli to nie jest rolex i nie wsiadzie do taksówki, jak to nie jest bmw albo mercedes, to pewnie musisz miec takie gadżety. Mnie gówno obchodzi, czy ktoś patrzac na moje ubrania z reserved, handm-u, esprita, orsaya czy promodu - stwierdzi, ze jestem biedna i szukam sponsora. Bo ja takiego typa raczej tez bym nie chciała. Z tego rodzaju (rolex, jachty, bufon) to ja znam jednego. I kijem bym go nie tknęła, dno, dno i jeszcze raz dno. Większosć facetów to osoby normalne. I dla takiego , jak już patrzeć w tych kategoriach, to kobitka poubierana w versace i DG jest raczej niewygodna, bo ileż trzeba bedzie wydawac na takie bzdury po .slubie :P

Gość untermensch
no tak 4k to rzeczywiscie malo jak na takie wozonko

faceci piszą że nie zwracają uwagi na markę.....a tak naprawde boją się że będą musieli to później kupować....

Gość woocekaczka
To oczywiscie zależy od ogolnego nastawienia do życia. Jak ktoś ubranie traktuje jako ozdobę, to moze taka szmata za 1000 zł albo lepiej jest dla niego warta tej ceny. Ja noszę ubrania dla ciepła, ubrania maja być wygodne i funkcjonalne. Sprawa ich wygladu i mojego w nich wyglądu jest drugorzędna - nie niewazna, ale drugorzędna. Dlatego chocbym miała nie wiem ile forsy - chyba by mnie nie rajcowało wydawanie kroci na ubrania, które na moje oko nie różnią sie niczym od tych kupowanych w zwykłych sieciowkach. Byłoby mi wręcz wstyd, że ludzie gdzieś głodują, a taka moja sukienka zapewniłaby pozywienie dla jednego człowieka na rok.

Gość kasiafrania
ale macie problemy, cieszcie się że macie na te markowe ubrania http://www.e-halo.pl/

Gość DawidsSWE
diablica25 przewaznie jest tak, ze jakosc idzie w parze z cena. Markowe ciuchy = ktos dba o jakosc, ktos jest zaradny, bo stac na to, zeby sie dobrze nosic.

Gość gabrysia15
a ja sądzę że tak ale jak dziewczyna wygląda brzydko to raczej nie

Gość Aldoona
Sklep --- www.markowe-ciuchy.pl zajmuje się sprzedażą nowej, oryginalnej markowej odzieży typu OUTLET znanych i lubianych marek zachodnich takich jak Zara, Vero Moda, Jennyfer, Avanti, G&C, Amisu, Bershka, H&M, Fishbone, Next, Adidas, Nike, Reebok, Nike, Puma i wiele innych. Swoją ofertę kierujemy do osób ceniących wysoką jakość i wyjątkowy styl odzieży. Odzież damska, męska, młodzieżowa i dziecięca na każdą kieszeń! Atrakcyjne ceny! W naszym sklepie czeka na Państwa w 100% oryginalny i sprawdzony towar oraz profesjonalna obsługa. Gwarantujemy bezpieczeństwo transakcji oraz atrakcyjne rabaty dla stałych klientów! www.markowe-ciuchy.pl

Gość nie zwracaja tylko
baby sa tak jebniete 🖐️

oczywiscie zezwracamy ale ma do odwrotny skutek do zamierzonego. Po zobaczeniu kobiety ubranej w takie "mega" obciachowe marki jak guci armiani,prada -pomyslimy ze ma niezle nasrane w glowie.. Po 1 baaardzo drogie to firmy i gdzie taka utrzymac gdie zarobic na taka kobiete z takimi zachciankiami. Jesli ja stac na bluzeczk za tysiac zlotych to i tak powinno to byc dyskretne a nie napis na calej bluzeczce koszmar. Dla mnie kobieta moze ubierac sie w sekenchendzie ;) czyt pewexie .. jesli ma gust wszystko jej pasuje !!