Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaa

szczerze mówiąc, to mi się nudzi

Polecane posty

Gość ojojojojojojoj
mi tez :P najdalej to w czestochowie, polskich gor nie widzialam, ale smalec maja niebianski, teraz jak w wkacje bylam to siostra przywiozla, pycha, nigdzie lepszego nie maja :) ten zapch... mniam.. ja to w ogole malo podrozowalam :(

Gość ojojojojojojoj
czesc piotro, a co okrdli Cie ze tak piszesz?

Gość kdfj0f
pewnie tak :)

Gość ojojojojojojoj
albo jak siostra druga byla gdzies w gorach w polsce i przywiozla sarnine.... ja wrocialam z imprezki, myslalam ze to kotlety mielone, podgrzalam i sie dziwilam jakie to dobre :) potem sie dowiedzialam, tak pewnie bym nie sprobowala...

Gość saltimbanco
co za zlodzieje? a czemu nie spisz piotro? ja podrozowalam bardzo duzo ale to dzieki zainteresowaniom (turystyka), duzo pracowalam jako wolontariusz czy robilam rozne praktyki zagranica no ale przede wszystkim z moim facetem mialam niesamowite szczescie podrozowac (co ma tez swoje minusy - takie przenoszenie sie z mijsca na miejsce naprawde meczy , zreszta same pisalyscie wczesniej)

Gość kdfj0f
ide po cos do picia bo mam pustynie juz :/

Gość piotro 999
tak sie u nas mowi o tych z lodzi przecierz zaznaczylem!

Gość saltimbanco
jedni maja podrozowanie - inni urzadzaja mieszkanie, maja stala prace, znajomych wokolo itd cos za cos

Gość piotro 999
zlodzieje kocham to miasto

Gość ojojojojojojoj
saltim banco, ja tez chcialam podrozowac, ale w wakacje zamiast na kolonie jezdzilam po ciotkach na wioski... :( choc wspominam to milo to szkoda ze kawalka wiecej tej polski nie zobaczylam...

Gość saltimbanco
hymm tutaj chyba nikogo z lodzi nie ma...poprawcie jesli sie myle

Gość ojojojojojojoj
kdfj0f, smigaj Kochana, zebys nam tu nie padla :) piotro a co sie stalo?

Gość kdfj0f
jestem spowrotem i sie dossalam jak do cumla heheheh

Gość saltimbanco
ja jezdzialm jako wolontariusz do niemiec i francji, nie bylo to drogie a podszkolilam jezyki no i zobaczylam cos innego :D poza tym ode mnie slowacja, austra i czechy sa duzo blizej niz gdansk ...no a potem uk (zeby zarobic na -> wyjazd na sytpendium do francji)..

Gość piotro 999
pisze na kilku forach co musialo mi sie pojebac kocham ludz wielkie sorki(alkohol)

Gość kdfj0f
nie ma lodzi racja :)

Gość ojojojojojojoj
no razej nie ma, ale nie milo wspomianm pewna kobiete z tamtad :o jak opiekowalam sie siostrzncem, on aprzyjechal (jakas stara znajoma siosrty) a ja sie znim bawia,m itp... a ona: "boze moja corka jest w tym samym wieku co Ty ale ona to ju PANIENKA..." no myslalam ze ja zjem... hehe :P

Gość ojojojojojojoj
piotro nie ma za co :P to moze prycupnij gdzies na moment i nie bedzie wiecej takich pomylek :P

Gość kdfj0f
Salti... to zwiedzilas tez kawal swiatu, ja na urlop pozwolilam sobie na wyjazd do turcji jako odbitka po rozwodzie bylo super, w tym roku planowalismy mexyk no ale jakas znowu swinska zaraza panuje i nie wiem jak to bedzie ..

Gość saltimbanco
co do wody :P odkrylam w sklepie ostatnio wode mineralna (a to totalna rzadkosc w kanadzie oni pija z kranu ew jakas niegazowana i bez mineralow,butelkowana)z.... RUMUNII... no ale juz mi sie skonczyla :( musze sobie zapas zrobic...w niemczech jest super wdam ineralna tutaj kraj wielki i dziki a wody mineralnej nie ma :(

Gość piotro 999
nie wymagajcie trzezwosci o tej porze! pozdrawiam

Gość ojojojojojojoj
a co ja mialam robic opiekujac sie dzieckiem? :o pokazywa co ma robic czy jak? chorzy nie ktorzy sa... bez kitu... ale ja kocham dzieci, chcialabym miec z wiazana prace z nim :)

Gość kdfj0f
no to ci przygalal siostrzeniec hehehe

Gość kdfj0f
sorry znajoma zagalopowalam sie :/

Gość ojojojojojojoj
piotro ja tez sie upilam :D wiec Cie rozumiem... :P juz zreszzta zaczynam pisac glupoty, w ogole nie na temat :P

Gość saltimbanco
hymmm.. z tym mexykiem to hymm..bylam tam 6 tyg..ALE nie w miejscach ktore odwiedzaja turysci i z moich bardzo subiektywnych powodow - nie podobalo mi sie.. moj chlopak chcialby nawet mieszkac w mexyku no ale coz lipaaaa poznal polke ktora nie lubi goraca :DD generalnie jesli chcesz jechac z biurem (kurde pisze jak absolwentka turystyki):P) to bedzie miodzio i pieknie ale jesli sama to mam kilka rad ...a co planowalas?

Gość piotro 999
tez ide po cos do picicia(wode naturlich) ale czytam was

Gość saltimbanco
kur* nienawidze jak mnie starsze babki nazywaly panienka z taki specyficznym akcentem na NIE NIKA ble le :P

Gość ojojojojojojoj
nie no ogolnie to krowa glupia jakas byla... lezy mi to do teraz :P bo wymyslalam rozne zabawy i w nich uczestniczylam, kurwa... jakos trzeba bylo z organizowac ten czas :) chuj jej w dupe... glupia krowa... sorki, ze sie tak unosze, ale jakos mi to ciazy caly czas :P

Gość kdfj0f
mielismy z biura jechac wlasnie jako turysci z ang, jak nie tam to moze Ibiza cos napewno.. ja kocham slonce ciepelko plaze itp