Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaaaaaaaa

mam fobie lekarska a musze w tym tygodniu

Polecane posty

Gość zalamanaaaaaaaa

isc do lekarza:-( znowu moje tetno podskoczy do 150. normalnie jak siedze w domu to mam 75 max. 80

Gość na pocieszenie powiem
a ja od 5 miesiecy powinnam byc w szpitalu i jeszcze nie jestem

Gość jedzenie-ma-znaczenie
- a co ci dolega, może obejdzie się bez szpitala ?

Gość a konkretniej
na czym ta fobia twoja polega ?

Gość ty nie masz fobii
tylko podejrzewam, że jestes hipochondryczką ... Przestań mysleć o swoich chorobach i wymyslać je, tylko zaczni żyć normalnie i nie przejmować się na zapas chorobami Co ma byc to bedzie ...

Gość zalamanaaaaaaaa
tak wogole to cierpie na fobie spoleczna. glowne leki to wystepy publiczne i jedzenie w miejscach publicznych. no i wlasnie te wizyty u lekarza. hipochondryczka nie jestem . do lekarza chodze tylko az w roku przy okazji okresowych badan do pracy.

Gość zalamanaaaaaaaa
ja sie nie martwie chorobami. zle pojmujesz na czym polega fobia. ja najchetniej wcale bym do lekarzy nie chodzila

a do jakiego lekarza musisz isc? p.s. do kogos wyzej- trudno zeby moja operacja miala odbywac sie poza szpitalem:p ja wezwe karetke ale w miescie w ktorym jest ten szpital...

z pewnych powodow

Gość zalamanaaaaaaaa
do takiego medycyny pracy albo rodzinnego. na pewno bedzie mi mierzyl cisnienie i osluchiwal serce

Gość I z tego powodu
że idziesz do lekarza i lekarz bedzie tobie mierzył cisnienie i osłuchiwał serce bo musisz miec badanie do pracy jesteś załamana Życze tobie żebyś miała w życiu swoim tylko takie problemy PS Może idź przede wszystkim do dobrego lekarza psychiatry

Gość zalamanaaaaaaaa
i z tego powodu------ oby cie nigdy w zyciu nie dosiegla fobia. nie wiesz wogole o czym pisze. czy ty myslisz ze to jest ode mnie zalezne? ze na widok lekarza serce wali mi jak szalone a ja wogole nad tym nie panuje? czuje zupelna bezradnosc? tak psychiatra zapisze mi jakies leki ktore tylko doraznie rozwiaza problem

Gość jedzenie-ma-znaczenie
powinnaś iść do dobrego psychologa (lub psychiatry) - wg mnie masz jakiś uraz do lekarza z dzieciństwa (może lekarz często zapisywał ci zastrzyki, których bardzo się bałaś ), spróbuj przypomnieć sobie od kiedy towarzyszy ci ten lęk i opowiedz to na spotkaniu z psychologiem. A doraźnie weź teraz przed pójściem na badania okresowe tabletki na uspokojenie. Zdrowia życzę

Gość zalamanaaaaaaaa
oprocz obowiazkowych szczepien nigdy w zyciu nie mialam zastrzykow. generalnie nie mam zadnego zlego doswiadczenia z lekarzami. nie wiem skad sie to wzielo. zilowe leki raczej mi nie pomagaja:-(

doskonale Cię rozumiem mam podobne problemy

Gość zalamanaaaaaaaa
sate-----i jak lekarze reaguja na twoje tetno i to ze serce ci tak wali?