Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebrzydka ale samotna

Jestes fajna, ladna, madra, uczuciowa dziewczyna ale nie dla MNIE

Polecane posty

Gość gość
22:46 Nie to nie jest bycie wybrednym. Chyba że ktoś jest jarusiem z chłopaków do wzięcia a marzy o modelce z wybiegow. Nie rozumiem jak można nie pojmowac że ktoś po prostu nie jest zainteresowany twoja osoba. To nie znaczy od razu ze coś z tobą nie tak ale widocznie nie nadajecie na tych samych falach i tyle. W dupe nikomu nie wejdziesz choćbys chciała. Wolałabys żeby ktoś się z tobą związał mimo wewnętrznego poczucia że nie do końca jesteś tym czego szuka i po czasie zostać odstawiona w kat? Wady ma każdy i chyba każdy o tym wie ale to nie oznacza że każdy musi okazać zainteresowanie obiektywnie interesującej osobie bo w jego subiektywnym odczuciu może ona być beznadziejna.

Gość gość
No jak beznadziejna, skoro mówią, że ładna i fajna ??

Gość gość
Twoim zdaniem czym się różni wybrzydzanie od wybierania ?

Gość gość
O co ci chodzi chodzi właściwie? Masz pretensje że ktoś cię nie chce a ty jesteś taka wspaniała czy o co chodzi? Mnie wcale nie dziwi że facet mając do wyboru kilka kobiet mnie akurat nie wybierze bo jestem świadoma tego jaka jestem i swoich wad ogólnie a jest ich wiele :D uważam że postępując tak facet nie wybrzydza tylko wybiera najlepsza opcje dla siebie. Ma chwytać to co się trafi? Bez przesady.

Gość gość
Może Ty masz jakieś kompleksy co do siebie, ale ja uważam, że lepsza niż ja to im się nie trafi. Ich strata.