Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mumminka

Podaje na tacy ekskuzywne wakacje a on jaja sobie robi- dajcie mi sposób na gada

Polecane posty

Gość mumminka

Jestem wkurzona na maxa. Faceci są beznadziejni. Spotykam się z jednym matołem który z naszego romansu robi wielki sekret. Bo to romans w pracy. Smieszne, bo i tak wszyscy o nas wiedzą, no ale skoro chce robić szopki- jego sprawa. Kiedyś umawialiśmy się tylko w hotelach na kilka godzin i papa. Oboje jesteśmy wolni, dorośli... W końcu zdecydował się odwiedzać mnie w domu i chwała mu za to bo moje konto obciążane rachunkami za hotel zaczęło topnieć. No ale do rzeczy- mieliśmy goracy okres w pracy i marzyliśmy o weekendzie. Facet to dupa więc wzięłam sprawy w swoje ręce i zapytałam go czy jak załatwię fajne miejsce to czy nie dołączy do mnie. Oczywiście był zachwycony. No i teraz kiedy zarezerwowałam wypasiony hotel on zaczyna się migać! Naprawdę wykosztowałam się sporo, ale jest warto! SPA, widok na ocean, 2 baseny, okolica cudna! Powody dla których nie chce jechać( Teraz mi to mówi jak wszystko załatwione.KRETYN 1. bo ja chrapię i pewnie się nie wyśpi 2. Daleko strasznie- 3 godziny pociągiem! 3. napewno będzie fatalna pogoda- bez przesady- to będzie w czerwcu 4. gra w piłkę z kumplami- jak co weekend 5. na pewno oboje nie dostaniemy urlopu- skąd wie? 1 dzień tylko 6. ten jest najlepszy!- Zrobię mu fotkę i pokażę w pracy żeby pochwalić się romansem. No już nie mogę się doczekać przypinania fotki na tablicy ogłoszeń, LUDZIE- co ja mam z nim zrobić? Przecież nie dam mu zastrzyku usypiającego i nie zawlokę siła?

Gość kopnij go
w dupę

Gość chyba nie warto ci z nim byc
skoro sie tego romansu wstydzi i wyszukuje stu pretekstow.On sie zwyczajnie nie chce z toba pokazywac - odpowiada ci to? Na cicha dyskretna d.. to kazdy facet pewnie leci, a mu chyba tylko o to chodzi. Daj sobie z nim spokoj, albo pogodz sie z tym faktem i nadal spotykaj w hotelach.

Gość a dlaczego to ty
za wszystko płacisz?

Mumminka, tak właściwie to dlaczego z nim jesteś ?

Gość gdzie ty mieszkasz
ze masz 3 godz.pociągiem do oceanu ? Może z Bałtykiem ci się pomyliło, albo to jakaś ściema co ? Wymyśl coś lepszego. A swoją drogą takiego faceta dawno bym olała

chyba nie warto dobrze mowi...wstydzi sie tego romansu,zawsze mozna tam kogos spotkac..jakbys mu wybrala egipt,gdzie nie ma polakow-moze znajomych,to by pojechal... co ja bym zrobila?kopla go w dupe i zaproponowala wyjazd kolezance na ploty...albo mamie,siostrze,kuzynce

Gość MilaVanila
A tak z ciekawości, gdzie znalazłaś taki fajny hotel? Bo ja szukam czegoś w okolicach W-wy i na razie znalazłam taką ofertę: http://www.afrodytaspa.pl/hotel , ale chętnie porównam ją z innymi. To SPA szczególnie do mnie przemawia ;)

Gość mumminka
oj, odezw niezły.. Po pierwsze do oceanu mam naprawdę 3 godziny. Pociąd z Londynu ( paddington) do Torquay Po drugie- facet zawrócił mi w głowie,a płacę ja bo po prostu jestem głupia i naiwna. Chciałam dobrze wychodzi ..jowo Tym razem postawiłam mu te wakacje bo oboje zasłużyliśmy- a ja dostałam bonusa w pracy i chciałam go jakoś fajnie wydać Jeśli chodzi o miejsce to skocz na stronkę www.barcelo-hotels.co.uk no i potem wstukaj Torquay. Swietne miejsce- polecam no, i widocznie wyjdzie na to, że wezmę jakąs koleżnkę- pech!

mumminka, ciezko pojac, czym on ci mogl w glowie zawrocic, bo jak klasyczny samiec alfa, dla ktorego rozbuchanych hormonow mozna stracic glowe, to on sie bynajmniej nie zachowuje. ja bym kopnela goscia w tylek, i to butem na cholernie cienkiej szpilce, i pojechala z przyjaciolka badz mama. seksu moze nie bedzie, ale przynajmniej bedziesz z kims, kto autentycznie chce spedzac z toba czas i lubi cie nie tylko w hotelowych pokojach. z opisu wynika, ze ten twoj fagas to taki biurowy lalus. on ci sie w ogole pozwala dotykac? :D znalam takiego jednego, ktory alergicznie reagowal: \"wlosy! uwazaj na wlosy! pol godziny je ukladalem!\" jakis czas potem okazalo sie, ze z kobietami to moze i sypia, ale jednak woli facetow ;-)

Gość do autorki tematutopiku
zakochałaś się w nim czy szukasz męża na szybko ?

Gość to zależy
Jak sama napisałaś, podajesz mu na tacy siebie , a teraz wakacje. nie dziwie się, ze facet ucieka. Tez zrobiłabym tak na jego miejscu. Jeszcze sie nie nauczyłaś, ze to facet powinien zabiegać o Ciebie a nie ty o niego ? Masz byc króliczkiem, którego trzeba gonić, a nie odgrzewanym schabowym podanym na tacy.... Chyba jestes bardzo młoda, albo bardzo zdesperowana..

Gość jhbibd
pojedź z kimkolwiek tylko nie z nim. osraj go. i przede wszystkim lekceważ!! będzie cię błagał i nękał telefonami. i po 17naste: poszukaj lepszego, ten jest do niczego.

Ja bym tego kolesia dawno kopnęła w dupę:O A to co Ty robisz przypomina sponsoring:O

Gość mumminka
Chyba jednak przemyślał sprawę, albo przejrzał broszurki. Od rana leży na biurku menagera podanie o urlop. Nie mogę oprzeć się pokusie spakowania torby- choć to jeszcze miesiąc!

Gość zadaj sobie jedo pytanie
facet to ciapa czy koleś któremu po prostu nie zależy? w zależności od typu powinnaś: 1. brać go bo dupowaty facet to dobry materiał na męża 2. uciekać czym prędzej bo jest tlyko wykorzystywaczem