Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAGDUŚKA 18 LIPCA

OBRĄCZKI Z WŁASNEGO ZŁOTA, KTÓRA Z WAS ZAMAWIAŁA

Polecane posty

Gość zabela
kura dzika - kura domowa...czy mogłabyś podać namiary na złotniów u których warto jest zamówic takie obraczki...byłabym bardzo wdzieczna:)

Gość alutka811
Cześć dziewczyny mam takie pytanko bo dopiero zaczynam szukac obrączek do ślubu ; i tak oglądałam na wystawie u jubilera; powiedzcie jak sa podawane ceny - za 1 obraczke czy za 2 ?

Gość AAAAA28
My dalismy złoto jubilerowi i wybralismy wzór ze złota zółtego i białego. Nie pamietam ile mieslimy tego zlota na wage, ale wystarczylo na 2 porządne obrączki i za reszte dopłacilismy 600 zł - POZNAŃ

WITAM SERDECZNIE MAM NADZIEJE ZE TA INFORMACJA PRZYDA SIE WIELU:) ALE NAPEWNO NIEKTÓRZY JUZ O TYM WIEDZA CHODZI O OBRACZKI Z WLASNEGO ZŁOTA MAMY NP JAKAS PAMIATKE PO BABCI DZIADKU ITP...I SOBIE MYSLIMY ZE ODDAJAC JA NA PRZETOPIENIE NADAL BEDZIE NA NASZYM PALCU I ZE NASI PRZODKOWIE BEDA SIE Z TEGO POWODU CIESZYC:) A TU.....NIEMIŁA NIESPODZIANKA TAKIE OTO ZŁOTO JEST MIESZANE Z INNYMI ZLOTYMI PRZEDMIOTAMI (KAZDY Z NAS PRZYNOSI SWOJE ,JUBILER TO RAZEM MIESZA TOPIA ZEBY MIEC MINIMUM 300GRAM SZTABKE) POPROSTU TRAKTUJE TO JAK ZŁOTY ZŁOM LUB TEZ MIESZA Z WCZESNIEJ ZAKUPIONYM NP W KANTORZE KOMISIE ITP ITD ZLOTEM WIEC MYSLE ZE SZKODA NISZCZYĆ PAMIATEK BO ONE I TAK MOGA NIGDY NIE TRFIC W ZMIENIONEJ FORMIE NA PALEC.... POZDRAWIAM

WITAM SERDECZNIE MAM NADZIEJE ZE TA INFORMACJA PRZYDA SIE WIELU:) ALE NAPEWNO NIEKTÓRZY JUZ O TYM WIEDZA CHODZI O OBRACZKI Z WLASNEGO ZŁOTA MAMY NP JAKAS PAMIATKE PO BABCI DZIADKU ITP...I SOBIE MYSLIMY ZE ODDAJAC JA NA PRZETOPIENIE NADAL BEDZIE NA NASZYM PALCU I ZE NASI PRZODKOWIE BEDA SIE Z TEGO POWODU CIESZYC:) A TU.....NIEMIŁA NIESPODZIANKA TAKIE OTO ZŁOTO JEST MIESZANE Z INNYMI ZLOTYMI PRZEDMIOTAMI (KAZDY Z NAS PRZYNOSI SWOJE ,JUBILER TO RAZEM MIESZA TOPIA ZEBY MIEC MINIMUM 300GRAM SZTABKE) POPROSTU TRAKTUJE TO JAK ZŁOTY ZŁOM LUB TEZ MIESZA Z WCZESNIEJ ZAKUPIONYM NP W KANTORZE KOMISIE ITP ITD ZLOTEM WIEC MYSLE ZE SZKODA NISZCZYĆ PAMIATEK BO ONE I TAK MOGA NIGDY NIE TRFIC W ZMIENIONEJ FORMIE NA PALEC.... POZDRAWIAM

Gość Sylwiq
Czesc wszystkim, czy ktos moglby polecic mi fajnego, solidnego i z rozsadnymi cenami jubilera w Sosnowcu lub Dabrowie Gorniczej? Chcialbym zrobic obraczki z wlasnego zlota. Prosze o kontakt na maila: suneye@interia.pl dzieki wielkie!

Gość xiezniczka
Może któraś z Was polecić dobrego, ale nie za drogiego jubilera w Krakowie? :)

Gość Graska
My daliśmy własne złoto (13g) i zapłaciliśmy 600zł (domieszka złotego odcienia gdyż nasze było czerwone, plus grawerka). Wartość naszych obrączek w sklepie wynosiłaby ok 3000zł.

Gość żę tak powiem
My w 2011 roku płaciliśmy 250 zł koszt robocizny, obrączki z zółtego złota, klasyczne, płaskie z grawerem po wewnętrznej stronie, ważyły w sumie około 10 gram