Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta pełną gębą

Czy jemu do cholery zależy czy nie?

Polecane posty

Gość kobieta pełną gębą

Ja mu pisze, ze tesknie itd. i pytam sie w tym smsie tez o takie przyziemne sprawy... No i o tych sprawach pisze, natomiast nie pisze nic o uczuciach. Tylko czasem czule slowka typu "Kochanie". Sporadycznie zdarza sie, ze napisze, ze teskni. Ale chcialby zebysmy byli razem. Wspomina o wspolnym zamieszkaniu razem... chyba chcialby szybko, ale ja wymiguje sie od tego tematu. O co chodzi w tym wszystkim? Dla mnie to wszystko dziwne...

A miałby ci codziennie powtarzać, że cię kocha, żebyście zamieszkali, żebyś za niego wyszła ? Wiesz co byś wtedy zrobiła ? :) Raczej olała Faceci, a przynajmniej zdecydowana większość, tacy są.

Gość u mnie jest
dokładnie tak samo :( i wymyśliłam sobie, że też przestanę mówić takie rzeczy. Może po pewnym czasie to zauważy. I ogólnie zrobię się "chłodniejsza".

Gość Selwajer89
Slowa ktorych czesto uzywamy, traca na wartosci. Kiedy spojrzy ci w oczy i powie ze Cie Kocha i przytuli to bedzie duzo wiecej dla ciebie znaczyc niz napisanie 'tesknie, kocham...'

Gość kobieta pełną gębą
Niep rzeczytałaś dokładnie... To on ciągle zaczyna tematy o wspólnym mieszkaniu, a ja tego unikam. Natomiast ja na razie chcę tylko więcej czułości z jego strony. Jest ode mnie 8 lat starszy może dlatego inaczej do tego podchodzi.

przyznam sie ze nie kumam autorki ... o co ci w ogóle chodzi ?

Gość mały kamyczek
Faceci już tacy są, oni nie maja takiej potrzeby jak my do wyrazania uczuć, z tego co piszesz wnioskuje ze naprawdę mu zależy i Cie kocha.Nie histeryzuj tylko pogodz się z tym ze tak bywa to ze mówi mało ,nie oznacza ze mało kocha ,faceci sa zupełnie inni niz my maja swój swiat ,nie oczekuj od niego wielkich dowodów miłosci ,wypatruj tych malutkich ,drobnych one napewno są.I pamietaj romantyczni i wylewni męzczyżni w okazywaniu uczuć instnieją tylko w filmach i tanich lektórach :) .

nie, ja chyba też w końcu nie rozumiem o co chodzi czy zależy : chce zamieszkać, ale to wg ciebie nie jest oznaka, że mu zależy... chcesz,m żeby więcej ci mówił, że cię kocha.... co wcale nie oznacza, że mu zależy :O o co chodzi ?

Gość mały kamyczek
lekturach :)

Gość kobieta pełną gębą
Właśnie to dla mnie też jest dziwne. Niby chce razem zamieszkać itp. a nie okazuje wylewnie uczuć. Nawet nie napisze, że tęskni. I dlatego pytam Was... Bo sama już też nic nie rozumiem.

Gość kobieta pełną gębą
Dobra, nawet nie chodzi o wylewne uczucia. Ale ja pisze już chyba trzeci sms z rzędu, że tęsknie, a on w swojej odpowiedzi nie raczy tego umieścić.

A ile ty masz lat ? Zrozum po raz kolejny, ważniejsze są czyny niż słowa.... Uważam, że jesteś zbyt młoda do takiego związku Uważam, że powinnaś znaleźć kogoś młodszego, zdecydowanie....

Gość kobieta pełną gębą
mam 20 lat... Wiem, że są ważniejsze czyny niż słowa, ale co w tym takiego żeby napisać jedno czułe słówko?

Ale ja pisze już chyba trzeci sms z rzędu, że tęsknie, a on w swojej odpowiedzi nie raczy tego umieścić." wiec sie spotkaj i go popros zeby ci to napisał bo ty tego oczekujesz :D:D:D rewelacyjna poniedziałkowa problematyka :D

Gość mały kamyczek
Wiesz co hahaha chciałabym mieć takie problemy jak ty !!!!Weż się w garśc i przestań biadolić a jak szukasz "Księcia z bajki " to polecam udajć sie do "Shreka" on ma takiego jednego znajomego

i koniecznie zaznacz za esemesy bez słow ...tesknie,cierpie jak cie nie widze , kocham cie i wielbie cie zostaja automatycznie kasowane i wyrzucane z tel.kom :P niech sobie nie mysli drań jeden ... ;)