Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

calabaza

przestancie pieprzyć że cesarka taka niezdrowa i zla

Polecane posty

Gość jaka taka ognista
osobiście wole namiot:P

Gość Jessy28
mi tez żal waszych meżów-biedacy- skazani na bak satysfakcji do końca życia musza po kontach śąsiadki pukac, a dzieci-szkoda gadac matki debilki i anaalfabetki

Gość Jessy28
te kOnty z dedykacją żeby wam sie dobrze czytało, hahahaha

Gość dziewczyno skad w tobie tyle
zawisci i frustracji? I przestan sie sztucznie smiac, bo jeszcze bardziej podkreslasz tym swoje zdenerwowanie, frustracje i totalne pogubienie sie w tej sytuacji. Jestes zalosna i strasznie zabawna i wyobraz sobie, ze ja nie mam jeszcze dzieci, wiec nie naleze do "wiadrzyc" (co za slowo...), ale sposob w jaki piszesz ty, matka jest co najmniej szokujacy. Piszesz jak rozpuszczona gimnazjalistka, a nie jak 28 letnia baba (bo zakladam, ze tyle masz lat, choc moge sie mylic, ale jesli sie nie myle, to za stara dooopa z ciebie, zeby tak sie wyrazac i w ogole nie potrafic nad soba panowac i tez popieram w twoim przypadku plastyke mozgu zamiast pochwy :P )

Gość jaka taka ognista
jessy skoro twoj mąż nie jest zadowolony ze współżycia to twój problem:P można ci tylko współczuć braku umiejętności

Gość Jessy28
nauczycielką, hahahahahah dobre musztarda tobie sie chyba dużo rzeczy wydaje, wogole jakas inna jestes

Gość o matko swieta jessy28
Jessy - smiej sie smiej, bo tylko tyle ci zostalo :) I moze zdanie faktycznie nie do konca prawidlowe, ale ciekawa jestem jak ty bys pisala po wielu latach mieszkania za granica, skoro juz nawet teraz z logika, mysleniem i opanowaniem emocji jest u ciebie mega ciezko. Wyrazy wspolczucia.

Gość Jessy28
mój mąż-jest mega szczęśliwy ze mna czego wasi w zyciu nie zaznają. psycholozki z pokiereszowaną psychiką. Bylam ciekawa ile waiadrzyc sie odezwie-poszły wszystkie po bandzie. :D miałam rację.

Gość Jessy28
jak widać wiadrzyco- a mieszkalam kilkanascie lat w Los Angeles debilko

Gość Jessy28
a nie w Londynie czy okolicach na zarobku. żałosne

Gość jaka taka ognista
aleś ty dziecinna masakra

Wiadrzyco? To do mnie?? :D:D Ja nie mam jeszcze dzieci, bo mam 21 lat i ty dla mnie stara baba jestes :) I do tego strasznie glupia o zerowej inteligencji. Moj ojciec jest Holendrem i choc urodzilam sie w Polsce to mieszkalam tam tylko pare lat do ukonczenia jego kontraktu w Warszawie, wiec przestan tymi dziecinnymi argumentami sie popisywac i otworz oczy prosta sfrustrowana kobieto :)

Gość Jessy28
Nie szkoda tak walić bezproduktywnie w klawiaturę? widać ciebie maz tak wali? a nie skoro taka doświadczona jestes az paluszkami czuy wibratorem to musisz pewnie smama sie zadowalac bo maż cie cepem by nawet nie ruszył.Rozumiem, wyrazy wspólczycia.

Gość Jessy28
a i jeszcze jedno musztardko droga, uwazaj żeby ci tego wibratora nie "wchłonelo" :D:D;Dbo pewnie tam trzymasz inne przedmioty tez.

Gość Jessy28
spadaj gówniaro skoro piszesz o rzeczach o których nie masz zielonego pojęcia, udzielasz sie a nie wiesz nawet o czym i może ty sie za inteligentną uważasz/

Tak uwazam sie, bo porazil mnie twoj jezyk stara prosta kobieto.

Gość Jessy28
poniżej pewnego poziomu nie schodzę domyslam sie bo sie smama musisz biedulko zadowalać. :D;D;D

Gość Jessy28
musztarda (unknownroad1@wp.pl) Wydaje mi się, że kiedyś pisałaś, iż Jesteś nauczycielką? iż jestęs. ....:D:D:D no droga musztardko bo mnie rozbawilas

Gość Jessy28
musialo ci coś wpaśc do dziury i zostac bo masz ucisk nieziemski

Jessy - ty juz tak nisko zeszlas, ze cokolwiek bys napisala, mnie juz nic nie zdziwi.

Gość a to tylko jaa
Ja miałam cc ze względów medycznych, trochę się bałam, bo mogło się źle skończyć dla mnie i dla dziecka, na szczęście wszystko przebiegło dobrze i dobrze to wspominam. Szybko tez doszłam do formy po cc. Gdy już leżałam na sali często słyszałam krzyki dobiegające z sali porodowej, więc nie żałuje, po co cierpieć jak nie ma potrzeby, chociaż ja nic nie robiłam w tym kierunku, żeby mieć cc, gdyby ciąża przebiegała prawidowo pewnie rodziłabym sn.

Gość Jessy28
opanuj sie musztardko, rozumiem,że wydanie na jaw ze sie sama musisz zadowalac bywa żenujace i wstydliwe, ale nie jesteś sama wsród wiader wiec take it easy baby.

Gość a ja nie slyszalam
krzykow z porodowki, tylko jęki z sali pocesarkowej ;/ i ten cewnik na mocz, tragedia

musztardo naprawdę daj sobie spokój przeciez ona i tak nic nie zrozumie

Gość niewinna pomarancza
jessy z pewnoscią nie ma 28 lat. takie głupie teksty to gimnazjalistki walą.

Gość Jessy28
o emilcia sie odezwaa, ty to juz dawno masz kryzys wieku sredniego babo:D 30 cha na karku, uuu, to juz nie do pozazdroszczenia.

Gość Jessy28
jeszcze z dycha i macice bedziesz z podłogi zbierac:D:D:D

Musztardo - mi sie tez podoba jak ona sie nakreca :D W ogole niektorzy to tak latwo traca grunt pod nogami :)