Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

calabaza

przestancie pieprzyć że cesarka taka niezdrowa i zla

Polecane posty

dobra wpadnę pózniej muszę swoją macicę zebrać przecież pa pa :)

Gość Jessy28
musztarda to ty sie nie nakrecaj tak z tym wibratorem przed kompem. wex sie za obiad jakiś lepiej ,dla mężusia, moze w zamian chociaż cepem cie ruszy.

Gość Jessy28
szystkiem widac jak sie nakręcacie, bo gdybtak nie było nie odpisywały byście idiotki.

śmiać mi się chce z Was za te durnoty co tu wypisujecie i z tych co rodził naturalnie i z tych co miały CC

Gość Jessy28
Żrem mielonkem z radosciom i ochoczo merdam ogonem :)

Gość o matko swieta jessy28
Ale czy ty nie rozumiesz, ze nas bawisz, dlatego odpisujemy? :) Ty sie wkurzasz, a my sie smiejemy i ot cala tajemnica naszego odpisywania :P

Gość Jessy28
łatwo was sprowokować kretynki, bez wyksztalcenia o niczym istotnym z wiadrzycami pogadac nie można wiec mozne je łatwo sprowokowac. takie typowe produkty rozrodcze, po których zostaje zużyty worek, nic wiecej,

Gość Jessy28
ja sie wkurzam, :D:D:D straaaasznie

Gość buuhaaahahahahahaha
A teraz panna Jessy28 odwraca kota ogonem, ale jaja. Dawno nie bylo na forum takiej okazalej debilki!! Ubaw po pachy :D No pisz Jessy dalej te swoje madrosci, no dawaj. Podeslalam juz ten topik innym, zeby sie posmiali. Spodziewaj sie wiec wiecej wpisow na swoj temat :D:D:D:D Dawaj jeszcze :D Daj nam sie posmiac, bo nudy dzis w pracy jak cholera, a tak z calym dzialem mamy niezla polewke :D:D:D

jesli myslisz musztardko droga że będę odpowiadac na jakiej=kolwiek pytanie wiadrzycy to sie mylisz grubo. wracaj do swojego wibratora.

buuhaaahahahahahaha A teraz panna Jessy28 odwraca kota ogonem, ale jaja. Dawno nie bylo na forum takiej okazalej debilki!! Ubaw po pachy znowu nie zrozumiaas wpisu, biedna to ty już nawet nie jestes. ty jestes po prostu durna:D

Gość Lukrecjaaa
Jestem przerażona, że niektóre kobiety, które wypowiadają się w tym temacie są matkami! Ludzie.. co Wy przekażecie swoim dzieciom? Wypowiadać powinny się osoby, które rodziły i sn i cc Ja pierwszy poród miałam sn, a drugi niestety cc i szczerze odradzam. Po sn od razu stanelam na nogi, a cc.. dla mnie koszmar. dochodzilam do siebie bardzo dlugo, nie wspominajac, ze mialam problem z chodzeniem i wyprostowaniem się, bo szwy ciagnely, poza tym blizne nadal widac, choc nie jest duza a przy zmianie pogody rana daje o sobie znac.

Gość buuhaaahahahahahaha
Niewazne czy zrozumialam czy nie, wazne jest co ty tutaj wypisujesz juz od nie wiem ktorej strony (drugiej, trzeciej??) i, ze mamy takie jaja z ciebie, ze glowa mala :D:D

Jestem zszokowana poziomem dyskusji.Obie strony daly sie sprowokowac,zupelnie niepotrzebnie. Polska ogolnie jest takim krajem,gdzie inny sposob myslenia jest krytykowany,nic juz mnie nie zdziwi. Sama urodzilam przez cc,bo tak chcialam i o sn nawet nie chcialam slyszec.Znam za i przeciw,mialam to szczescie,ze moglam wybierac.Zaden lekarz mnie nie straszyl,przedstawiono mi argumenty za i przeciw-koniec,kropka. Jestem bardzo zadowolona,czulam sie super. Uwazam,ze kazda kobieta powinna miec prawo wyboru.Nie ma porodu lepszego lub gorszego.Ja jestem zwolenniczka cc,ale nie oczerniam kobiet,ktore sadza inaczej. Natomiast nie potrafie zaakceptowac glupich tekstow osob przeciwnych cc,ze \'\'nie dadza sie pociac\'\'albo ze moga byc problemy z nastepna ciaza. Przy wiekszosci sn tez sie nacina,wiec czy potna w dole czy gorze-bez roznicy,, Ja akurat planowalam jedno dziecko,wiec argument,ze przy nastepnym beda problemy-mnie nie dotyczy. Natomiast najezdzanie na kobiety po sn,ze sa jak wiadra -to conajmniej niesmaczne. Nie mam doswiadczenia w tej sprawie,nie wypowiem sie,nie zagladam nikomu miedzy nogi.Pewnie spory odsetek rzeczywiscie ma problemy z seksem,ale czy wszystkie? Czemu tak generalizujecie?I jeszcze ten poziom slownictwa! Niech kazdy rodzi,jak mu sie podoba,po co ten jad? Jedyne,czego nie toleruje to niektore mamusie,ktore za wszelka cene chca rodzic sn,mino ze nie powinny. Moja szwagierka miala nieprawidlowo ulozone dziecko plus naprawde duze.Lekarz sami namawiali na cc,a ona sie darla,ze w zyciu.Skutek-coreczka urodzila sie za pomoca kleszczy w ciezkim stanie,ze zlamanym barkiem. Takie zachowania sa dla mnie oznaka bezmyslnosci. Mysle,ze za kilka lat bedzie moza spokojnie wybierac,jak chce sie rodzic i zobaczycie,ze Polska dogoni inne kraje europejskie w ilosci cc(sa kraje,gdzie 50%dzieci rodzi sie przez cc).

Gość o rany jessy ale jezyk
jeszcze raz rzucilam okiem na topik i stwierdzam, ze jessy to kobieta, ktorej cos w zyciu nie wyszlo, czegos sie boi , wiec reaguje agresją. Bo agresję wywoluje agresja. Chocby pies - gryzie, szczeka, warczy wtedy, gdy sie boi , nie zatakuje szczeniaka czy suki - to matka natura. Proponuję - zostawmy ją, jesli chcemy dyskutować na tematem, bo ona akurat nie konstruktywnego w niego nie w nosi. Najwyzej będzie coraz bardziej bluzgac, w koncu rzuci komputerem o ścianę i mąż zastanie bałagan - po co to komu.

Gość jessy28
musztardka co ty pleciez, mózgu ci nie zszyli czasem? jaki sex po porodzie, ? sasiad się zlitował?

Gość jessy28
i umiem odpowiedziec na pytania aLE NIE ZAMIERZAM Z TOBA DYSKUTWĄC WIADRZYCO. NIE KUMASZ?

Gość jessy28
I ZDUPIAJ BO MEZUS ZARAZ Z PRACY WRÓCI A TY ZNOWU NIC NIE ZROBILAŚ. TYLKO BLACK HOLE

Sorry musztarda,ale ja nie widze,gdzie skrytykowalam osoby rodzace przez sn,a dokladniej seks.Napisalam,ze byc moze sa takie przypadki,sama slyszalam,na przyklad moja przyjaciolka rok po porodzie odczuwa wielki bol podczas stosunku. Nie napisalam,ze wiem na pewno,ze wiem,jak to jest itd.Jednak mam rodzine,siostre,kolezanki,ktore tez rodzily i cos niecos opowiadaly. Jak widzisz nie atakuje ,czytaj ze zrozumieniem prosze.

Gość jessy28
CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM, DOBR SOBIE, ONE NAWET PISAĆ NIE UMIĄ A CO DOPIERO CZYTAC:)

Drogie dziewczyny!Jak widzę wolicie lepsze życie,bez bólu,stresu a po wszystkim wyjść na zakupy do miasta.Rodziłam 2 razy i 2 razy mnie nacinali.Nie ładnie to wgląda po porodach-fakt, ale jestem dumna z tego,że tak jak inne kobiety na całym świecie dałam sobie rady i nigdy nie zamieniłabym zwykłego porodu na cesarkę.Mój mąż nie ma nic przeciwko moim bliznom,a jeżeli nie które z Was moje drogie nie kochacie się z mężem to macie problem i trzeba się uda do specjalisty.A teraz widać,że Wasi mężowie tak naprawdę nie zasługują na Was.

Najlepiej dla Nas wszystkich będzie jak same przekonamy się jaki poród jest dla Nas i naszego maluszka najlepszy.

Gość jessy28
NIE MAM DZIECI, iNFANRIX MUSZTARDOKO MÓWI CI TO COŚ>?

Gość jessy28
WIDZE MUSZTARDKO ZE WIBRATOR CIE CHYBA POPIESCIŁ ZA BARDZO. HAHAHA BO JUZ NIE WIESZ CZEGO SIE CZEPIĆ

Gość jessy28
A PIERSIA NIE JKARMILAM ZADOWOLONA Z ODPOWIEDZI JEBUSKO?

Gość buhahaha
13:33 [zgłoś do usunięcia] Jessy28 witam, wryje sie tez, jeśli mozna,Mam 28 lat, mam 1,5rocznego synka , zaraz po macierzyńskim wrócilam do pracy, jerstem karierowiczką znienawidzona przez matki polki z forum ze wzgledu na moje poglądy.

Gość Jesli chodzi o...
Co do zycia seksualnego po porodzie sn jest tajemnica Poliszynela,ze niestety wiele kobiet ma z tym problem-okaleczone,rozerwane przy porodzie.A skad te wszystkie plastyki pochwy? Przejrzyjcie archiwum forum,zobaczycie,ile lasek o tym pisze