Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

calabaza

przestancie pieprzyć że cesarka taka niezdrowa i zla

Polecane posty

Gość jessy28
otóz to o porodach sn nie można juz mowic że sa naturalne, bo za duzo w nich obecnie interwencji medycznej.

Gość jessy28
a skutki pojawiaja sie po latach, nie muszą od razu.

Gość o moj Boze calabaza jest
polozna! Jestem w szoku! Jak polozna moze wypisywac takie herezje!! BOZE BRON MNIE OD TAKIEJ POLOZNEJ JAK CALABAZA!

Gość no wlasnie i jeszcze nawet
nad soba panowac nie umie. Ale okaz :)

Gość Kilka słów prawdy
Dobra ja juz powiedział co chciałam i winsoki każdy sam wyciągnie co dla niego lepsze. Jakos dyskusja w której nie ma argumentów a jedynie sie ludzie obrażają jest poniżej mojego poziomu. Życzę powodzenia wszystkim mamom i tym rodzącym przez cc i tym przez sn bo tak naprawdę poród to tylko ułamek życia i choć ważny to tak naprawdę w ograniczonym zakresie zależy od nas. Skuteczniejsza moim zdaniem będzie modlitwa o to, żeby dziecko urodziło sie zdrowe a mama szybko doszła do siebie, niż kłótnia o to co lepsze, bo życie naprawdę potrafi udowodnić ze nie mamy racji ani w jedna ani w druga stronę jak spojrzymy na indywidualne przypadki :)

Gość ciekawaa dziewczynaa
Dzięki Ci Boże, że nie trafiłam na taką zołzę położną jak calabaza... Jedna przez 2 godziny zabawiała mnie śmiesznymi historyjkami ze swojego życia, kiedy ja skakałam na piłce, a druga podczas porodu trzymała mnie za rękę... A Ty kobieto... pewnie sie wzbudzasz na oddziale sympatii..

Gość calabaza jakie wiadro
niestety, bywaja bardzo ograniczone polozne. Mam nadzieje, ze calabaza nie jest, bo strach by był, wiecej powiem - kryminał.

Gość jessy28
kilka slow prawdy popieram najwazniejsze zeby dziecko było zdrowe, a matka dobrze się czula i wyglądała. Gdyby nie cc nie mialabym przy sobie mojego maleńkiego meżczyzny, który teraz ma prawie 2 latka i jest moim wielkim szcześciem, i pozostaje mi się cieszyc, ze bezboleśnie, i bez komplikacji wszystko sie udało.

Gość jaka taka ognista
kobiety od zawsze rodziły i żyją. a wy tu po prostu pieprzycie jak potłuczone cesarka nie wiąże się zkomlokacjami?? Przecież to normalna operacja, a każda bniekonieczna ingerencja w ludzkie ciało może się źle skończyć!! Ja jakoś urodziłam 2 dzieci młodszy ważył 4200 jak się urodził a ja naturalnie rodziłam i nawet mnie nie nacinali a 2 godź po porodzie już chodziła,m normalnie:) i mąż też nie nażeka nie rozumiem tego- dać się pociąć żeby tylko nie bolało

Gość miałamcesarke 5mcy temu
bolało bardzo po operacji ale mogęsię domyślać ze poród sn jest o wiele gorszy chylęczoła tym które miały sn

Gość jaka taka ognista
co innego keidi w grę w chodzi życie i zdrowie matki i dziecka

Gość frelka18
Wiekszosc kobiet twierdzi, ze ich pochwy po sn sa w takim samym stanie jak przed:D Szkoda tylko, ze jakby sie SZCZERZE zapytac facetow jak z tym jest, to zonki by sie zdeczko zdziwily...Zaden facet nie powie zonie, ktora urodzila jego dziecko, ze jest tam luzniejsza i nie ma juz takich doznan:)

Gość jaka taka ognista
ja tam wole dziecko urodzić jak do dentysty iść:))

Gość ciekawaa dziewczynaa
jaka taka ognista -- > hahaha ja tak samo :D

Gość jessy28
frelka ja sne ze się nie przyzna zaden porządny facet.

Gość jaka taka ognista
ale nasz seks jest teraz o sto razy lepszy niż zanim sie urodziły dzieci lepiej sie znamy i wiemy co lubimy a poza tym po porodzie zawsze ćwiczyłam mięśnie pochwy i jak go niera ścisne toooooooo mmm

Gość autorko sorki
ale jestes glupiutka... :O pochwa wielkosci wiadra, zwierze na rzezi kontra "normalny" porod to ludzie nie rodza sie normalnie przez pochwe? rece opadaja. przy ilu porodach bylas?

Gość czy wy wszystkie
macie jakiekolwiek wykształcenie wyższe w tej dziedzinie?????????????? jak dla mnie tylko się wymądrzacie....a guzik wiecie.

Gość jaka taka ognista
skoro po porodzie można mieć znowu płaski brzuch to cipke też można "zciaśnić":p ale jak kto woli, wolicie sie dobrowolnie dać pociąć to wasza sprawa

dlaczego zakladacie ze mąz nie moze byc szczery?! Noz u licha, wlasnie z mezem mam najszczersze rozmowy o WSZYSTKIM. Jesli nie on ma byc szczery, to kto? Na tym polega malzenstwo, ze zacytuje: "maz z zona jedno ciało". Nie sadzcie po wlasnych męzach, jesli macie kiepskich, albo nie macie wcale. Czy mezowie masowo odchodza od zon po urodzeniu dzieci? albo zaciskaja zeby i strasznie cierpią, ale udaja ze ok ? To niby jest powszechne i w stylu facetów? No myslcie trochę!

Gość wazne wazne
chcialam wam powiedziec ze miesnie dna macicy oslabiaja sie po ciazy po 9 miesiacach po d wpywem ciezaru i jaki porod byl czy sn czy cc i tak sa te miesniew oslabione jedynie kobiety ktore nie chodzily w ciazy maja nie oslabione

Gość iiiiiiha
frelka jak masz 18 lat to gówno wiesz. wiec sie nie odzywaj.

Gość Monike29
ognista ty głupia pito, to ze tobie sie podoba nie znaczy ze twojemu tez i nigdy ci sie do tego nie przyzna. "Jak go ścisne" co za prostackie zdania budujesz wiejska, staRA BABO.

Gość Monike29
calabaza jakie wiadro NIKT NIE PISZE ŻE TO REGULA, ALE JAKOŚ ZDRAD JEST SPORO WSRÓD MALŻENSTW

Gość Monike29
także nie badzcie takie pewne bo moja siostra tez byla, a teraz jest wrakiem nie kobietą.i jest sama, a miała takiego cudownego męża, jaki on szczery, kochajacy, i co?

Gość jaka taka ognista
Monike 29 Skoro ty masz nieszczerego dupka za męża to przykro mi bardzo:P A my jesteśmy szcerzy wobec siebie A poza tym jasnowidz z ciebie że wiesz co się mojemu facetowi podoba a co nie??? Zamilcz lepiej jak niemsz czegoś sensownego do dodania

Gość autorko sorki
a to tylko facet cos odczuwa podczas stosunku? jakby kobita miala pochwe jak wiadro to chyba by sie zorientowala, ze po porodzie cos sie zmienilo

monike - a malo facetow rzuca swoje dziewczyny, ktore wcale jeszcze nie rodzily? A faceci nie zdradzaja z mezatkami i dzieciatymi?

Gość Monike29
ognista jestes stara, pewnie gruba i szpetna i nie zycze sobie zeby takie próchno jak ty nazywalo mojego meza dupkiem, ku r w o szpetna. Własnie był szczery dlatego zrobilam sobie plastykę pochwy.

Gość jaka taka ognista
to bardzo mi przykro że aż tak cie kocha że musisz sobie operacje robić:P