Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beatka23

co mam o tym myślec?pomorzciedzieki

Polecane posty

Gość Beatka23

Ja i mój narzeczony juz na dniach spodziewamy sie synka.Z miesiąc temu moj postanowił ze chce sobie założyc nk,i powiedział ze moge tez wiec skoro on załozyl ja ja też zalozyłam,dał mi nawet swoje hasło ale zastanawiam sie czy dobrze zrobiłam ze mu pozwolilam mam miec powody do myslenia po co to załozyl?czy moze kogos poznac?jeszcze jedna sprawa .Adrian(narzeczony)ostatnio w tel miał nr gg i nr tel do kumpeli zobaczylam to i sie z lekka zdenerwowalam spytalam go co to za laska i po co mu nr gg i tel do niej a on ze to jest kumpela wytłumaczył nawet ktora i ze spotkał ja ostatnio i sie pytala mu jak ja sie czuje itd i zapisal jej nr tel i nr gg .ale ja itak sie wnerwilam mimo tego ze ja poznalam juz i ze niby ona ma faceta bo po co mu jej gg i tel??ale skasowal to ogolnie ale i tak jakas zazdrosna jestem/mam o co?jeszcze ostatnia sprawa Adrian chodzi na kursy i po kursach ma wyjezdzac na delegacje bo bedzie tam zarabial wiecej pieniedzy tym bardziej jak spodziewamy sie dziecka i chcemy sie budowac sa one nam potrzebne ,,ale ja mam obawy nie wiem czy dobrze zrobie poozwalajac mu wyjezdzac ?boje sie mimo tego ze ufam mu ze mnie tam zdradzi mam powody do niepokoju czy mam go puscic na te delegacje bo go wiekszosc w domu nawet nie bedzie ...dzieki z gory za rady

też masz problem, wiesz? :o idź sobie na spacer, co? deszcz już przestał padać i świeci piekne słonko..

o matko babo ty jedna a co on teraz to tylko ciebie ma znać ?? mój mąż ma i profil na kn i masę znajomych i koleżanek- również na gg ja też mam jak ma cię zdradzić to nawet nie będziesz wiedziała kiedy i z kim daj człowiekowi żyć! małżeństwo czy narzeczeństwo i dzieci- to nie więzienie i nie dziękuj za radę

najlepiej zamknij go w zlotej klatce i pozabijaj wszystkie jego kolezanki... jezuuu... nie wiem skad sie biora tacy zazdrosni ludzie...

Gość daj sobie
Ja na takie koleżanki jestem uczulona! Już na samo wspomnienie mam kurwiki w oczach! Miej oczy szeroko otwarte.

Gość Beatka23
No to ok teraz juz wiem ze nie musze sie martwic moze to tez przez to ze jestem w ciazy i stad te moje podejrzenia jestem przewrazliwiona tym wszystkim i dlatego,,ale wolalam napisac i zobaczyc czy faktycznie sie mylilam ,bo duzo osob mi gada ze niepotrzebnie ta moja zazdrosc i potem jazdy mu o nic:) chociaz powiem szczerze ze moj facet jest tez zazdrosny na nk mi kazal pokasowac wszystkie komentarze od facetow i kolegow heh..jak ktos mysli inaczej na ten temat to piszcie pozdrawiam :)))

Gość Beatka23
Daj sobie .... a co ?mowisz ze mam sie czego obawiac?skoro skasowal ten nr tel i kom przy mnie ,,moze faktycznie sie pomylilam i nie mam co byc zazdrosna... a co myslalas podobnie i masz teraz jakies wspomnienia?

Gość lalalalalalalalalalalalalalala
gorzej niz 15-latka ;/ wpolczuje ci...

Gość Beatka23
lalalalalalal a ja tobie wspolczuje ze nie umiesz odpisywac na forum tylko sie wpierdalasz nie tobie odpisywalam i nie prosilam cie o twe zdanie

ale tak sie zachowujesz... dla mnie to nie jest normalne by sie ciskac i robic awantury o koleżanki... moj facet tez ma kolezanki, czasem sie z ktorąś spotka, popisze na gg, wysle maila.. i co? nic sie nie dzieje. Ja mam przyjaciół, kumpli i oboje mamy swoje życie. Jesli bedzie mial mnie zdradzic to zdradzi, jesli bedize mial odejsc to odejdzie ale predzej by mnie zostawil gdybym mu robila iscie piekielne awantury niz pozwalała na przyjaźnienie sie z innymi ludzmi. Im wiecej kontroli tym partner chce uciekac...

Gość coś ci beatka te twoje
rozwarcie na głowę uciska. daj se na luz, ty rzeczywiście masz te 23 lata? bo z tego jak piszesz i co to wnioskuje, ze nie tak dawno 13 lat skończyłaś.... zeby facetowi kazac kasowac numer do starej znajomej... ja to dopiero na łeb upadlam, bo pozwolilam jego super dobrej kolezance w której się kiedyś podkochiwał nocowac u nas jak musiałam na weekend wyjechać....

Gość Beatka23
Dobra dobra ,,to nie ma nic do rzeczy co ty w ogole tu piszesz ,,bo przyjaciolce tez bym pozwolila spac u nas wiadom o nie w jednym wyrze ze mna i facetem nie wiem jak bylo w twoim przypadku ale moze pozwolilas jej spac z twoim facetem bo przyjaciolka chyba z toba jest cos nie teges nie ze mna i odpierdol sie od mojej ciazy bo chyba to ze musze lezec i mam rozwarcie nie jest do smiechu i nie ma z ta rzecza nic wspolnego bambero

Gość Beatka23
aha przepraaszam kolezance jego to faktycznie masz na łeb ...

Gość proporcjonalna
Czy nie łatwiej napisać - pomóżcie- no przecież jest mniej literek dziecko. Zadbaj o swoje wykształcenie, bo nie bedziesz mogla synkowi w lekcjach pomagać, a i do narzeczonego , który będzie na wyjeździe z pisaniem będzie troszkę trudno.

Gość Beatka23
no wlasnie widze jak tacy jak PANI pomagaja ....

Gość Beatka23
W DUPIE MAM TE WASZE FORUM

Gość Beatka23
a tak po drugie skad moze pani wiedziec jakie mam wykształcenie ,,,nie interrere ......zegnami znikam z tego forum bo aby mozna sie wnerwic

Gość MALAKSAMA
proporcjonalna co za baba...i co w ogole robi na forum pani chce komus cos poradzic???....radze zmienic nick na nieproporcjonalna chamska baba!!!!!!!!!!!!

Gość proporcjonalna
A i jeszcze jedno , Bambrzy to ludność pochodzenia niemieckiego przybyła do Polski.... ,no wiesz skąd, nie wiesz to poczytaj sobie troszkę.Pewnie dobrze ci to zrobi, bo ciut nerwowa jestes, a przeciez nie powinnaś się denerwowac, mysl o dziecku.