Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam kuta... pierwsza klasa

Mierzenie penisa

Polecane posty

Mam problem z pomiarem pena jak mam go mierzyc bo gdy robie tak jak tu jest pokazane http://www.powiekszanie-penisa.com/mierzenie_penisa.html jądra wysuwaja sie do podbrzusza i gdy przykładam linijke zabieraja mi one 2cm ale moge je bez problemu przesunac w dol tylko po chwili znowu przesuwaja sie w gore. Mierzyc z jajcami czy bez???. Z tego co mi sie wydaje jakbym obijal sie o tylek laski to niepowinny sie przesuwac ale tego niewiem bo testowałem to reka

Chyba nikt mi nieodpowie dziecka poszły spać

Gość leśny
Jak ty mierzysz że ci jaja przeszkadzają? od dołu???? błąd..... mierzysz od strony brzucha, dociskając linijkę do kości łonowej.

Gość sexoneo
To jakie macie wielkie penisy?, ja tylko 19cm :P

Ja całe jedenaście centymetrów. I to już biorąc pod uwagę tolerancję ciągle przesuwających się jąder. Oczywiście golę włosy łonowe. Po tym jak kiedyś skusiłem się i również postanowiłem taki zmierzyć. Byłem sparaliżowany wynikiem. Jedenaście i dziewięć minimetrów !!! Teraz już wiem że nie można podnieconej dziewczyny wystawiać na cierpliwość w poszukiwaniu tego co jest niewątpliwie miarą wszystkiego co męskie. :P :P :P