Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaa76789

Czy mężczyzna może się zmienić dla miłości???

Polecane posty

Gość jaaa76789

Zastanawiam się nad tym. Czy kiedy chłopakowi zależy może się zmienić? Kiedyś mnie zdradzał na samym początku naszego związku. Dowiedziałam się o tym dopiero teraz. On powiedział, że z tym skończył, że teraz tylko ja się liczę, że chce ze mną żyć, założyć rodzinę i w ogóle. Zrobił to kiedyś i później już nie. Powiedział, że zrozumiał, że mnie kocha. Zastanawiam się, czy skoro kiedyś zdradził nie zrobi tego znowu. On chce mi się teraz oświadczyć, a ja nie wiem co robić... :(

Z miłości .. nie dla... A jak zdradzał to będzie zdradzał.. tak wynika z praktyki.. oczywiście twój może być wyjątkiem.

Gość jaaa76789
Przepraszam za błąd, ale jestem trochę zdenerwowana. Ale skoro robił to na samym początku naszego związku (czyli troszkę dawno temu) i przestał...? A teraz chce się oświadczyć. Spytałam, czy to, że się dowiedziałam coś zmienia, a on powiedział, że nadal chce się oświadczyć, bo jestem jego jedyną i w ogóle...

Facet może się zmienić ale sam od siebie tego nie zrobi tylko trzeba go umiejętnie "tresować" :P

Ja nawet sama zauważyłam, że od jakiegoś czasu (jakoś od momentu, w którym zaczął przebąkiwać o zaręczynach) zmienił się w stosunku do mnie. Widzę, że bardziej mu zależy, że o mnie zabiega... on sam powiedział, że zrozumiał ile dla niego znaczę, że potrzebował czasu, by być pewnym swoich uczuć...

tresować... hmm tylko jak? Jestem młodziutka nie mam doświadczenia z facetami... może coś doradzicie co teraz robić, jak się zachowywać...?

Moj kolega,powiedzial mi ze kocha swoja dziewczyne nad zycie,ale i tak ja zdradza,zapytalam sie dlaczego przeciez to jest chore,to mi powiedzial ze to geny i ze faceci inaczej na to patrza dla nich to nie zdrada

Gość upppppppppppi
wg. mnie nie.

Gość na 100 procent wiem
zmiany są tylko chwilowe, z czasem wróci normalnośc:) Dalej będzie zdradzał.Ludzie NIGDY!!!!!!! się nie zmieniają, tylko grają na początku ze się zmienili:)

Gość POPIERAM NA 100 wiem

na 100 procent wiem nie zgodzę się z tobą można się zmienić tylko 1) trzeba dużo samozaparcia 2) dużo motywacji 3) samokontroli 4) i masę czasu (i nie mowie to od dniach czy miesiącach tylko latach)

Gość na 100 procent wiem
Lvvwiatan----> ludzie w wieku X mają już swój ukształtowany charakter i choćbyś się zesrał nie zmienisz jego.Zmiany są tylko chwilowe!

Facet może się zmienić, tak jak kobieta, ale tylko w tym wypadku jeżeli zrobi to dla samego siebie a nie dla kogos.

Gość gość
W sprawach miłosnych i nie tylko konsultuje się z Paulusem (wrozbitapaulus.pl) , pisze on całą prawdę, wszystko co przewidywał w moich sprawach się potem ziściło.

Gość gość
jeżeli naprawdę kocha bardzo mocno , to trochę się zmienia ale coś tam zawsze z jego przeszłości pozostanie i wyjdzie po jakimś czasie trwania związku