Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sztaa

depilacja brazylijska

Polecane posty

Gość sztaa

Witam dziewczyny . mam pytanie czy znacie może dobre miejsce w częstochowie żeby zafudować sobie depilcje brazylijską ????? z góry dziękuję za odpowiedzi:)

Gość sztaa
hym... a moze okolice częstochowy ????:)

Gość sztaa
...

Gość Mother 23
Naturalne metody są najlepsze Od kilku lat używam pasty cukrowej. Do tej pory widzę same plusyPasta cukrowa usuwa nawet te najmniejsze włoski. Z samego początku kupowałam gotową pastę cukrową, od roku sama ja robię, wystarczy woda, cukier i sok z cytryny. Tutaj jest ciekawa strona o tym http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Gość RootGirl 23
Moja koleżanka zdecydowała się na depilację laserem, i to był właśnie Vectus. sama byłam pod wrażeniem efektu. Wystarczyły chyba 4 zabiegi i efekt super. Było w sumie bezbolesne. To jest najnowocześniejszy laser. poczytajcie o nim, ma super recenzje.

Gość Kasix 44
Kuzynka zrobiła sobie depilację laserową, o ile pamiętam, to dowiedziała się, że najlepszy jest Palomar Vectus . Jest bardzo zaskoczona. Osobiście też byłam pod wrażeniem efektu. Już po pierwszej sesji było widać efekt. To był bardzo dobry wybór. Depilacja nie wiązała się z bólem. Bardzo dobry skutek. Jeżeli myślicie o zabiegach depilacji laserowej, to wszystkim gorąco polecam. www.ib.com.pl/zdrowie-i-uroda/depilacja-laserowa-zabieg-medyczny-estetyczny

Gość Marcix 44
Zobaczcie znalazłam fajną wyszukiwarkę salonów z depilacją laserową. Jest możliwość wyszukiwania po miast. Nic trudnego. Trzeba tylko wpisać nazwę miasta: http://www.depilacjelaserowe.pl/. Dzięki temu znaleźć salon z z zabiegami depilacji laserowej.