Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laurka8777

Ludzie gadają, że jestem puszczalska, bo mam 2 przyjaciol-facetow i chlopaka

Polecane posty

Gość Laurka8777

Mam chłopaka juz od 3 lat i zawsze byłam Mu wierna. Mam też 2 przyjaciół- facetow. Jednego znam bardzo długo, drugiego troche krocej, ale obaj są mi bliscy. spotykam się z nimi raz na tydzien, 2 tygodnie. Mieszkam w małym miasteczku i ludzie plotkuja na moj temat, ze jestem puszczalska, patyrza na mnie krzywo. a do mojej mamy doszly ploty, ze calowalam sie z jednym z nich. Owszem na powitanie cmokamy sie w policzek, ale to chyba normalne wsrod przyjaciol ? mojej mamie, to przeszkadza bardzo, mowi ze mam zakonczyc te przyjaźnie bo to chore. Moj chlopak nic nie mial nigdy do nich, bo ich dobrze zna, ale tez juz zaczyna Mu to gadanie przeszkadzac. dodam, ze jeden z tych przyjaciol to gej, nigdy mnie nic z zadnym z nich opriocz przyjaxni nie laczylo. Tez sadzicie ze to nienormalne ?

Gość Wielka Polska Katolicka
A ty co myslisz? Sama wiesz najlepiej. Ludzie moze plotkuja datego ze ci dwaj twoi przyjaciele patrza na ciebie w inny sposob i nie maja partnerek, a ty tak. Jezeli oni sie spotykaja z toba bo robisz im nadzieje udajac ze to tyko przyjazn, traktujac ich jak takich rezerwowoych to coz maja racje. Jezeli koledzy maja dziewczyny lub szukaja sobie, ale realnie a nie w domysle, to wszystko jest w porzadku. Jak jeden kolega znajdzie sobie dziewczyne to mozecie spotykac sie wspolnie z chlopakiem.

Gość Laurka8777
Między nami nigdy nic nie bylo. Jeden mial dziewczyne ale teraz jest sam, drugi jest gejem. Łączy nas tylko przyjaźń, z której nie chcę rezygnować. To, że ludzie gadaja, przeszkadza bardzo mojej mamie, twierdzi, ze wstydzi sie za mnie :( Mowi mi, ze to chore.... Mojego chlopaka tez zaczyna juz to wkurzac.

w małej miejscowosci to napewno normalne... tam wszyscy plotkuja o wszystkim. Olej sprawe, nie zwracaj uwagi na to co mówią a jak sie da to spotykajcie sie w 4. Ludzie sa bardzo zawistni i zrobia wszystko by innym było gorzej ale postaraj sie nie zwracac na to uwagi... a mamie wszystko na spokojnie wytłumacz. Tez mam 2 przyjaciol - facetow - czasem slysze glupie docinki ale jedyne co robie to sie z nich smije. Tez powinnas:)

Gość ale ciemnota matko boska
na jakim zadupiu ty mieszkasz??? (nie obrażam cię bo ja też mieszkam w małej mieścinie ale u nas nie ma żadnych plotek o nikim) zresztą coś mi tu nie pasi - o tobie mówią "wszyscy" a tego geja to jeszcze nie wywieźli na kupie gnoju????

Gość patrysiapppji
wiesz o mnie tez gadali ciagle..bo przeprowadziłam sie z miasta na iwes.z facetem byłam 3 lata a ita kurwa byłam bo mam róznych znajomych..ale zlej na to i pomysl o tym ze PLOTKA JEST JAK CZEKOLADA IM CIEMNIEJSZA TYM LEPSZA!! ;)))

Gość Laurka8777
gadaja o mnie i o nich... A o tym ze on jest gejem malo osob wie tak na prawde

Gość ale ciemnota matko boska
zloooo........ nie to nie jest normalne w małej miejscowości. przynajmnije w mojej. ja znam jedną plotkarę w mieście która kazddemu obrabia dupę ale każdy absolutnie każdy wie że to stuknięta stara baba i nikt jej nie słucha, a wszyscy spieprzają jak ją widzą.

Gość Laurka8777
mieszkam w malym miasteczku, czesto sie zdarza tak, ze ktos na mnie mowi mojej mamie, ze widzial mnie znowu z innym w kawiarni a ponoć mam chlopaka i ze urzeduje wiecznie z innymi. Wiem, ze moja mamie takie plotki bardzo bola, choc wie jak jest na prawdę

Gość qweee
moze ktos widzial jak dawalas tym przyjacielom

ludzie zawsze gadali i beda gadac! Twoja mama skoro wie jaka jest prawda to powinna puszczac to mimo uszu, uważaj tylko, żeby Twój chłopak nie uwierzył w końcu w te plotki! A tak poza tym jak bym sie wogole nie przejmowała i robiła dalej swoje!

Gość hhdjg
nie ma co przejmowac sie ludzmi.

Gość rosomak
laurko Tak najprościej to spotykaj się z tymi dwoma, tylko w obecności swojego chłopaka. Ale jest problem gej mpże polecieć na niego i ci faceta odbije. No to by się narobiło. A tak w ogóle to chłopak to chłopak a koledzy to koledzy. Widać, że coś tam jest nie tak jak już Twoja matka się denerwuje. Jest takie powiedzenie:... "..Nie zawsze to co mówią ludzie jest prawdą, ale jeżeli ludzie o tym mówią, to coś w tym jest..."

Gość tak sobie myślę
"bym sie wogole nie przejmowała i robiła dalej swoje" - słusznie, rób sobie co chcesz ale nie udawaj, że "twój chłopak" jest dla ciebie najważniejszy.