Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heheheheheheheheheeeee

WASZE PLATONICZNE MIŁOŚCI? JA od zawsze miałam obsesję na punkcie...

Polecane posty

Max'a Plancka! :D Ale serio. Kocham się w nim ślepo, fantazjuję na jego temat i jest dla mnie bożyszczem takim jak dla niektórych ten koleś który grał wampira w zmierzchu. :)

to ten po lewej http://www.astro.physik.uni-potsdam.de/~afeld/einstein/einstein_planck.jpg Wstyd się przyznać do tej miłości więc piszę nie pod własnym nickiem nawet :D

Gość i luv ya
Pattinson 😭❤️

W dzieciństwie Włóczykij z muminków - moja pierwsza miłość, odpowiedzialny, opiekuńczy inteligentny :D a teraz... Dr House :P ale to raczej obsesja lub skrzywienie zawodowe a nie platoniczna miłość :D

Gość la mam ba P
PLATONICZNA ???????? TO MZOE NAJPIERW PRZECZYTAJ CO ZNACZY PLATONICZNA!! DLACZEGO LUDZIE MYSLE ZE PLATONICZNA TO BEZ WZAJEMNOSCI !!!!!!!! miłość platoniczna, wolna od seksu i zmysłowości, przyjacielska, bezinteresowna, lojalna i wierna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ah Dr. House awwww uwielbiam go ;) ja to zawsze się zakochiwałam w jakichś aktorach ;)

Gość la mam ba P
TO PO PROSTU MIŁOŚĆ DUCHOWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a co ty myślisz że ja się chcę seksić z Maxem Planckiem????? Ja go kocham dokładnie tak jak napisałaś no na litość boską!

Gość jfjgjhjjhj
no to jak inaczej nazwać "miłość " do aktora jakiegoś np. którego się nie zna osobiście nawet?:O

Gość teraz moja kolej
Tom Kaulitz z Tokio Hotel (ten z dredami) Max Evans z Roswell

Gość la mam ba P
BEZ WZAJEMNOŚCI , A NIE PLATONICZNA PLATONICZNIE MOGE KOCHAC PRZYJACIELA KOCHAM DUCHOWO ZNAM GO JEST MI BLISKI DUCHOWO A TAKI CO GO SIE NIE ZNA TO NIE MILOSC PLATONICZNA LUDZIEEEEEEE

bez wzajemności to może być do kogoś kogo znasz i dażysz uczuciem ale on ciebie nie! Nie pasuje to określenie do nieznajomych znanych ludzie których jakoś tam wielbimy.

Gość teraz moja kolej
no co? Ten z dredami jest mega sexi

Gość hahahahahahahahhahahahha
tokio hotel?:O:O zastrzelcie mnie :O (3 lata temu kochałam się w billusiu, ja pierdole, dobrze, że mi przeszło i wychrzaniłam wszystkie ich płyty w kosmos :classic_cool: ) :D

Ten z dredami jest mega sexi no dobra są gusta i guściki, ja bynajmniej w nim NIC seksownego nie widzę ....

Gość teraz moja kolej
ja nie wymieniłam billusia, tylko jego brata - Toma

Gość hahahahahahahahhahahahha
Tom to jeszcze ujdzie, ale tylko w wyglądu, a dla mnie to za mało:O:O za nic w świecie zatem bym go nie chciała , choćby mnie na kolanach błagał o one-night-stand (a uwierz, że błagałby :classic_cool: ) :D

Gość ddffeed
ja mialam od cudow takich :D pierszwe jak kolezanka wczesniej- wloczykij z muminkow :D pozniej yattaman. pozniej micheal jackson -jeszcze czarny, i piasek za dawnych lat :D wies wies.... pozniej jeszcze na bank byl nick carter z bb, i chyba najobrzydliwszy gosc na swiecie- z kelly family ten do prosiaka podobny :D obecnie dr house-zajebisty gosc ale tylko w tym serialu ;p

Jataman :) i Michael Jackson! My mysimy być tutaj w podobnym wieku bo mi przypominacie o tych moich miłostkach :D