Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heheheheheheheheheeeee

WASZE PLATONICZNE MIŁOŚCI? JA od zawsze miałam obsesję na punkcie...

Polecane posty

Gość teraz moja kolej
hahahahahahahahhahahahha - ale wiesz, my tutaj właśnie piszemy o takiej platonicznej, bo on jest dla mnie mega sexowny. No a ta fizyczna, hmmm, chyba nie ten charakterek:) Za dużo tych właśnie one night standów w jego wypadku

jak bylam młodsza, to kochałam sie w tym kolesiu, co grał Grega w serialu o jakze zaskakującym tytule \'Darma i Greg\' :classic_cool: a Włoczykij jest sexi :D

haha widze,ze nie jestem sama;) jak zdarzala sie jakas romantyczna scena ze Scully bylam autentycznie zazdrona:P

Jeffrey Dean Morgan - megaaa sexyy !! :D

Gość hahahahahahahahhahahahha
teraz moja kolej Ale jak można platonicznie , czy tam romantycznie kochać się w kimś, kto otwarcie przyznaje, że wybzykałby wszystko co się rusza? (przynajmniej wszystko co ładniejsze - w jego mniemaniu) :D Ja tam na temat Tomusia miałam zawsze same zdrożne myśli :D

Gość teraz moja kolej
hahahahahahahahhahahahha - szerze?nie wierzę w to, co mówił, poza tym wtedy był jeszcze dzieciakiem. Na pewno parę one night standów ma na koncie, ale...trochę mu się przyjrzałam i wydaje mi się, że on jest nieśmiały i tym gadaniem o podbojach probuje to maskować, nieraz widać jaki jest speszony.

ja to wogóle jak moje obiekty uczuć się z kimś wiazały to byłam załamana, jak jakaś nienormalna haha :D teraz moja kolej---> polemizowałabym czy Tom jest taki niesmiały :o

Gdy miałam jakieś 16 lat to kochałam się na zabój w Piasku....eh...to były czasy ;)

taaak...nieśmiały... oj, dziewczyno... albo takiego zgrywa, bo wie, że to kręci dziewczyny, co widać na Twoim przykładzie :P:classic_cool:

Gość teraz moja kolej
hahahahahahahahhahahahha - przeciwnie:)on właśnie zgrywa cwaniaczka, a nieśmiałość ukrywa. Ale ja ją i tak widzę po jego gestach:) Kicky Rikki - tu też odpwiadam na Twoje pytanie - stwierdzam po gestach, nie słowach. Bo to gęsty w większej mierze zdradzają charakter

Gość teraz moja kolej
gesty nie gęsty:)

o matko- Piasek! :D tez sie w nim kochalam jakos w podstawowce. Kiedys wystepowal w moim miescie na jakims festynie, a ja przez caly wystep mialam stresa:O czulam ze na mnie patrzy:D

teraz moja kolej----> oj gdyby była taki nieśmiały to raczej nie grałby w zespole.Niesmiali ludzie nie są w stanie udzielać wywiadów itd bo to dla nich za duży stres i ci , którzy mówią, że udają przebojowych tak naprawdę nigdy nie są niesmiali bo jak mozna udać przebojowość?

Gość teraz moja kolej
Kicky Rikki - Tom jest typem ciepłej kluchy:) Jego brat jest przebojowy i ma charyzmę, on co najwyżej jest spontaniczny i ma poczucie humoru. Nie miałam na myśli chorobliwej nieśmiałości, ale taką, z którą można normalnie żyć i która nie przeszkadza w robieniu tego, co się kocha najbardziej, czyli tworzeniu muzyki. Bardziej miałam na myśli nieśmiałość w stosunku do kobiet, co było widać na niektórych zdjęciach z nimi, poza tym na wielkich galach zdarzało mu się chować za braciszkiem, hehe

Ja szalałam na punkcie tego grubszego blondyna Cugowskiego :D ;) tylko dlatego ogladalam ten przeklety Bar, w ktorym oni byli gosciem, i pozniej sie wciagnelam w to gówno :O i poplakalam sie, jak powiedzial, ze ma dziewczyne :O :D nie moglam dluugo dojsc do siebie :P ale ja gluuupia bylam ;) ;) az mi wstyd :P

a traz ten, co gra w M jak Milosc, z Koroniewska i tą mała co mieszkaja razem :D:D:D

teraz moja kolej a może i masz rację:D tak mi się właśnie teraz te wszystkie wywiady przypominają... to rzeczywiście, z nich wszystkich to Billutek ma największe parcie na szkło:D:D:D

Gość teraz moja kolej
hahahahahahahahhahahahha - dokładnie. Tom jest inny niż jego brat, to raczej ten spokojniejszy z bliźniaków. Aniołem też oczywiście nie jest, ale to, że pitoli głupoty o swoich podbojach itp.widać od razu i nie da się nie zauważyć, że ten wizerunek podrywacza jest tylko maską. Dlatego mi się podoba:)