Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a wiecie cooo

Taki jeden koles...

Polecane posty

Gość a wiecie cooo

Powiedział mi dziś, że nie istnieją faceci, którzy nie zdradzili chociaż raz. Bo on się obraca w dużym gronie facetów i wie, że oni korzystają z burdeli itp. Powiedział, że miłość to bzdura, że jaj estem głupia, że szukam tego jedynego. Po czym zaproponował mi abym była jego dziewczyną a on będzie mnie utrzymywał :O ale małżeństwo nie wchodzi w gre bo on nie ma nie czasu! Dacie wiarę?

Gość Takie zycie
niezle. co do zdrady sie zgadzam, niestety :-( ale z ta miloscia to juz przesadzil.

Gość a wiecie cooo
Ale ja nie dam się tak łatwo! Mam swoje zdanie i już. Nie wszyscy tacy są. Co nie kobiety?

Nie wiem, w jakim towarzystwie się obracacie, ale to musi być jakaś patologia. Czy wasi ojcowie też zdradzali Wasze matki? Albo dziadkowie Wasze babcie?

Gość Heheł z duliny
super, z pewnosci jest tak jak mowi, tylok czy to znaczy ze ty i inni musza tak samo podchodzic do zycia? Co cie obchodzi ze na stadionie wszyscy w gronie 1000 facetow nienawidza policji bo takie jest zycie i policja jestjaka jest? TO znaczy ze ty tez bedziessz rzucac w kazdego napotkanego policjanta kamieniami? bo kazdy jest glupi i agresywny?

"Po czym zaproponował mi abym była jego dziewczyną a on będzie mnie utrzymywał" Dobre serce ma chlopina... :D:D:D Nie mow o tym glosno, bo klolezanki nie dadza ci spokoju,tylko beda prosic o namiary na frajera. :p Nie poddawaj sie. Sa faceci, ktorzy maja bardziej pofaldowany mozg, a jednoczesnie calkiem rowno pod sufitem...

mój ginekolog mawia " on był stały tylko one się zmieniały " na hasło o stałym partnerze. i twierdzi że "wszystkie chłopy chodzą na lewiznę ". jest facetem. przypuszczam że wie co mówi.

Gość Takie zycie
a wy wiecie na pewno ze wasi ojcowie nigdy nie zdradzili, albo wasi dziadkowie? jezeli tak to pytam skad ta pewnosc? zreszta wtedy byly inne czasy.

"moj ginekolog (...) twierdzi że wszystkie chłopy chodzą na lewiznę. jest facetem. przypuszczam że wie co mówi.". Mala poprawka... I ty mu wierzysz? :) Ginekolog nie jest facetem. Jest takim ewenementem natury, ktory dla kasy musi mozolnie i rutynowo, codziennie robic to, co inni chca robic dla przyjemnosci. :p