Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niunka299

Pies sąsiadów zniszczył moje nowe sadzonki!

Polecane posty

Gość Niunka299
Mam:-) Krzewy obgryza

Gość ale tylko tobie
? czy innym tez?

Gość no szok
dziwie sie tobie, wrecz czytam zniedowierzaniem, wydajesz pieniadze na nowe sadzonki,pies,wyrywa, ty znowu szdzisz..i siedzisz na internecie i piszesz na forum...itd...Jesli raz zwrocenie uwagi nie pomogło, skończyło się kłótnią, to oczywiście,że się zgłasza to Straży Miejskiej lub Policji, czy administracji budynku...I za każdym razem musisz to zgłaszać,bo im więcej dowodów i zgłoszeń to może ktoś skończy ten proceder.Pies nie może biegać samopas, bez kagańca wśród ludzi i niszczyć czyjegoś mienia.Zostaw opowiadanie historii na forum, tylko zgłoś sprawę , być może szkody przez tego psa mają też inni...Będziesz tak pisać na kafe, a pies wyrywa ci sadzonki...! Jak na polskiej komedii....

Gość Niunka299
Nie jestem z natury osobą, która co chwile biega na policję. Niektórzy z byle powodu już dzwonią na policję. Nie mam zami9aru tego tak zostawic, sprawę zgłaszam policji.

Gość ale czy pies uwizial sie tylko
na twoje sadzonki? widze ze nie jestes lepsza od tego psa i nie odpuscisz? i dalej bedziesz kupowala i sadzila sadzonki....

Gość Niunka299
Pozostali sąsiedzi mają tylko trawkę.Nic już nie sadze:-( Jak już mówiłam to nie wina psa. Dla mnie to jest chore człowiek ma własny ogródek i nie może w nim robic co chce, bo pies sąsiada niszczy wszystko a po tych wypowiedziach wynika że to ja jestem winna. No tak nie pozwalam biednemu psiakowi niszczyc mojego ogródka.Chore.Juz byłam na policji i teraz za każdym razem jak go zobaczę dzwonie na policję od razu! Gdyby chociaż podeszli pogadac jak ludzie to co innego, a nie jeszcze z "ryjem" na mnie.

zgłoś na policję, że sąsiada pies jest agresywny, biega samopas bez smyczy i kagańca. Policja na pewno coś zrobi. Powiedz też że wchodzi na twoją posesję i boisz się o swoje i dziecka życie.

Gość gośćbogdandrag
Mieszkam w Tomaszkowicach kolo Wieliczki, u sasiada o nazwisku Kawaler non stop szczeka kundel od 2004 roku. Oczywiscie pieski sie zmieniaja ale szczekanie trwa. Gdy przyjezdza Policja to mowi ze on nie pije /ha, ha../ Zaden sasiad nie chce poswiadczyc. Do Policji mowi ze to wariatka a to juz jest kodeks karny.