Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lafirynda...

Czy jest jeszcze ktos, kto popiera Tuska i to cale PO?

Polecane posty

Gość Sozinha
Nie podobają mi się rządy DT,jestem wściekła najbardziej za podatek ekologiczny..........powariowali,nie będzie mnie stać na jeżdzenie autem.Mam zapłacic 3000tysiaki na rok,a za co będę przez rok jezdzic?Mam stare auto i ch** mnie strzela,,,,,pojebawlo ich tam wszystkich

Gość stachu...
"ich polityka jest taka realna że aż zęby bolą" niby dlaczego? a Tuskowe obietnice o Irlandii byly realne? :D

Gość vcbb
Tuskowe obietnice to była kiełbasa wyborcza a UPR głosi utopijne poglądy w które wierzy. nigdy nie wierzylem w Irlandie która nastanie po roku rządów ....

Gość jedyne co PiS zrobił doskonale
to skłócił Polaków. Jeszcze niedawno zarówno zwolennicy PO jak i PiSu mysleli bardzo podobnie. Ale Jarek schrzanił wszystko. Tak samo jak nie umiał porozumieć się z dzieciakami na podwórku, tak samo załatwił nas wszystkich. Na zasadzie - nie chcecie się ze mną bawić, to ze sobą też nie będziecie

Gość vcbb
zgadzam sie Jarek to kłótnik i rozbijacz

Gość ja popieram
a poza tym nie ma co zwalać wszystkiego na rząd jak kryzys jest na całym swiecie i mocno się odbija -odbije na Polsce. To juz nie jest winna rządu. Poza tym co każdy poprzedni rząd zrobił takiego dla kraju ? Pytanie retoryczne, nie oczekuje odpowiedzi bo ja znam. W tym kraju od wieków nic się nie zmienia, poczawszy od szlachty. Popieram PO , bardziej niz inne rzady! Niestey żeby to zrozumiec trzeba być inteligentym ...:-P

Gość vcbb
a gdzie ja pisze że to mój wymarzony rząd? popieram mniejsze zło . mniejsze od kaczorów i spółki

Gość ja popieram
tak dyma , jest super. Kazdy po kolei nas wydymał :-o. Wybory się zblizają i juz się propaganda sieje :-o

Gość vcbb
dyma nas WŁADZA a nie tylko Tusk. kazda władza tak robi ale Tusk robi to przez wazeline więc nawet jest przyjemnie he he

Gość Rzydzi dymają wszystkich
:classic_cool:

Gość vcbb
wole dymanko PO niż spoconego Libertasa i LPR za swoimi plecami z różańcem

hahaha, a co jest utopijnego w ekonomii wolnorynkowej? :D durne pały 😠 to socjalizm i ingerowanie rządu w gospodarkę pogrąża Polskę, USA, Niemcy... itd. Utopią jest ratowanie zadłużonej doopy nowymi, większymi długami... ale widzę, że to nie dyskusja na poziom tego forum :p

Gość miałam taki problem...........
no to się zdecydować czy Niemiec czy Żyd. Bo to się chyba wyklucza :)

Gość vcbb
wielbicielu wole byc durną pałą niz takim chamem jak ty Enteligentny forumowiczu . nie jestem godzien wchodzic w spór z toba o Panie...

Gość vcbb
" hahaha, a co jest utopijnego w ekonomii wolnorynkowej" wskaz fragment w kótrym pisze o ekonomii wolnorynkowej w wydaniu UPR

Gość hhahahahahhaah
vcbb nie pierdol bo widze ze nic sie nie znasz

Gość vcbb
super a kim ty jestes by to rozstrzygac . ?

Gość UPR to fikcja polityczna
wielbiciel cycków 70b napisał "ale widzę, że to nie dyskusja na poziom tego forum" idź na forum oszołomów z UPR tu się pastwią nad żydami http://www.forum.michalkiewicz.pl/viewtopic.php?f=4&t=12614&sid=f388c5f721ac0d782bd3a5645a1a0e19 (nawiasem mówiąc Tusk powiedział że stocznie kupił kapitał arabski) a tu ich szef całkiem co innego pitoli http://www.youtube.com/watch?v=A-i8djz7Asg :D

Gość ja popieram
wielbiciel czy hahahahahahaha oświeć nas

Gość vcbb
hhahahahahhaah --- szamaj się duraku bo widac że poza pierdnięciem nic z siebie ciekawego nie wydasz ;-)

Gość ja popieram
Zagrywki ponizej pasa niektórych partii oraz "nie eleganckie" zachowanie jeszcze bardziej przekonują zeby głosować na PO

coz, wspolczuje kryteriow wyboru ja uwazam ze nalezy glosowac na tych ktorzy chca przede wszystkim dobrze dla kraju... to powinno byc pierwszorzedne kryterium wyboru partii

Gość vcbb
wskaż takie partie bo wszystkie tak mówią przed wyborami. Idealiści .....

a po co mam je wskazywac skoro ich nie ma? napisalam tylko co sadze o tym co ona napisala i tyle

co z tego ze Po sie "elegancko" zachowuje? skoro są liberalami, gmo chcą... itp

Gość szkoda czasu na pierdoły
@ xwoman "dobrze dla kraju" to taki ogólnik że szkoda czasu na takie pisanie (pierdół). Według mojej skromnej opinii Polska przystepująć do UE i NATO jest tak powiązana umowami międzymarodowymi że margines na samodzielna polityke jest raczej niewielki. Dlatego główne kryterium doboru jak dla mnie to: żeby kandydaci na prezydenta, premiera, ministów byli rozsądni, zrównoważeni, Pprzystojni - zdobra prezencją (tak jak Jolka i Oloek Kwasniewscy robili nam dobra prase w mediach)...........a probramy, no ba, kto jeszcze wierzy w programy? Nie bądźcie naiwni, liczy sie styl prowadzenia polityki jakas tam uczciwośc a reszte sobie można spokojnie darować.

Gość vcbb
xwoman - to w takim razie nie ma na kogo głosowac= 0 frekwencji w wyborach

Według mojej skromnej opinii Polska przystepująć do UE i NATO jest tak powiązana umowami międzymarodowymi że margines na samodzielna polityke jest raczej niewielki. Taa... Tony Blair nie zgodzil sie na euro choc są w Unii; Niemcy i część innych krajow odrzucily GMO... to nasi też mogą mówić NIE! A jak nie chcą to uwazam ze narod powinien protestowac i tyle..

xwoman - to w takim razie nie ma na kogo głosowac= 0 frekwencji w wyborach dla mnie to jest oczywiste ;)