Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lafirynda...

Czy jest jeszcze ktos, kto popiera Tuska i to cale PO?

Polecane posty

Samanta ---> chodziło o dokładanie nowych długów, sama wykręcasz kota ogonem :o \"mozesz sobie wklejac dane jakie chces nic to nie zmienia ja twierdze ze gdyby rządziło SLD czy PIS (jeden ch... ) to dlug już byłby 2-3 razy wiekszy\" Min. Finansów podaje, że Tusk zadłużył Polskę na kolejne 100 mld zł, a Ty mówisz, że nic to nie zmienia? :D:D Czyli wg ciebie zadłużenie nie zmieniło się??? omg :D jesteś głupsza niż sądziłem... Skąd to zaślepienie? Zabujałaś się w Donku?? :D I mylisz się po raz kolejny. PiS przez 2 lata zwiększył zadłużenie o 80 mld zł, PO dołożyła 100 mld w 1,5 roku. Trzeba Ci wytłumaczyć, która suma jest większa, czy sama pojmiesz? :o Prosiłem już raz, poproszę drugi... więcej się do mnie nie odzywaj 🖐️

Gość nmmmm
trzeba iśc głosowac - to oznaka dojrzałości że pomimo braku naszej wymarzonej partii bierzemy odpowiedzialnosc za kraj. a narzekac i nie glosowac to kazdy potrafi... dzieciak

PO to kicz, tandeta, tanie hasła dla prostego ludu, który to lud PO nazywa inteligencją. Społeczeństwo w dużym stopniu zostało wytresowane przez media jak psy Pawłowa (to są tzw kotwice) polega to na tym, że dany bodziec wywołuje wyuczoną reakcję. Np widok Kaczyńskiego wywołuje skojarzenia: podzielili naród, radio maryja, chciał zagarnąć całą władze dla siebie ..itd...a tak naprawdę ludzie nie potrafią oprócz tych prostych fraz dodać coś od siebie na ten temat. Nawet jeśli coś próbują rozwinąć te proste frazy to opierają się nie na faktach ale na własnych wyobrażnieniach. Przed wyborami do sejmu był sondaż z pytaniem \"na kogo oddałbyś głos gdybyś nie miał możliwości głosowania na swoją partie\" Czterdzieścipare procent zwolenników PO odpowiedziało, że na SLD, tacy to właśnie liberałowie i konserwatyści (tak ma PO w statucie konserwatywno-liberalna) stanowią tą partie jak i ich wyborcy.

Gość manipulacja
Uwazam że nikt kto się czuje Polakiem i jest człowiekiem prawym nie zgodzi się z tym co wyprawia Po ,Psl czy tym bardziej sld.Dla prawdziwego Polaka i czlowieka liczą się wartosci takie jak Bóg honor ojczyzna prawda dobro piękno.