Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lafirynda...

Czy jest jeszcze ktos, kto popiera Tuska i to cale PO?

Polecane posty

widac ze nie ogladalas tego filmu... to trucizna

Gość vcbb
"technologie" - poprawiam bo mnie zaraz zjadą

uswiadamiam ludzi w pewnych kwestiach i na pewno nie jestem za tym zeby spoleczenstwo bylo takie bierne ty jesli chodzi o to co robi rzad...

Gość vcbb
widac że nie jestes biologiem a ja tak - genetykiem więc wybacz ale nawiedzone filmy mnie nie interesują

nie kwestia jednego genu ale RoundUp obejrzyj film a potem sie wypowiadaj

Gość wielbiciel nie mow o poziomie
otyłośc w USA to wygląda źle w statystykach ale serio jest tak : Amerykanin z klasy średniej czy bogaty : jogging, siłownia, diety zdrowy styl życia Amerykanin z biedoty (nieważne czy czarnoskóry, czy white trash czy latynos) : piwo, hamburgery i ogladanie Jerrego Springera :D

Gość vcbb
twoje uświadamianie na forum możesz sobie wsadzic. więcej znaczy mój krzyżyk na kartce wyborczej.

Gość to nie może być trucizna
zacznij myślec kobieto!! pamiętasz jakie gigantyczne odszkodowania musiały płacic amerykańskie koncerny tytoniowe? bo narazili na szwank zdrowie konsumentów....i teraz myslisz że producent GMO wciaskał by trucizne aby za 10 lat wypłacać gigantycznen odszkodowania tym którzy zachorują na raka albo hooj wi co jeszcze? kobitko biznes is biznes, nikt świadomie nie będzie truł żeby póxniej miec kłopoty

guzik wiesz o tym po co sa modyfikowane nawiedzone filmy?

twoje uświadamianie na forum możesz sobie wsadzic. więcej znaczy mój krzyżyk na kartce wyborczej. no tak, ignorancja bierze u ciebie gore

Gość vcbb
wiesz co popracuj nad składnią zdań to raz . a dwa piszesz o jakims herbicydzie jakby to wszystkie GMO sie z tym wiązały. postudiuj biologie i potem sie wypowiadaj.

Gość vcbb
żadna ignorancja to ty pierwsza mnie obraziłas że jic nie znaczy to że głosuje i że udaje troske o kraj . mam zacytowac?

Gość ja popieram
Nie tylko w USA ludzie są tak strasznie otyli. Co do GMO nie wypowiadam się, bo nie wiem. A co do głosowania to uwazam ,ze lepiej isc i zagłosowac zgodnie ze swoim sumieniem i przekonaniami niz nic nie robic . Wiadomo politycy obiecują, a potem robią swoje. Ale jak ktos siedzi na dupie , nic nie robi , nie głosuje ,bo uwaza ,ze to nic nie da jest bardziej bierny niz ten który poszedł zagłosowac.

Gość vcbb
nie rób z siebie orędowniczki nowego ładu i szerzyciela oświaty na forum gdzie rzekomo edukujesz społeczeństwo bo sie tylko osmieszasz. lepiej idz zagłosowac w wyborach bo przesiedzisz cały żywot na kafe narzekając że świat jest niedoskonały a polityce to gnoje....... żal

Gość vcbb
i wybacz ale juz mam dośc jałowej dyskusji z dzieciakami takimi jak ty.

Gość aja nie głosuję......
w ten sposób pokazuję że olwam polityke, polityków i ten cały cyrk...przecież gra idzie o koryto :) niech sie sami wybierają....oczywiście jak już to wole żeby rządzili tacy którzy potrafią się wysłowic, mają trochę oleju w głowie i w miarę dobrze się prezentują....więcej wymagań nie mam bo już w nic nie wierzę, a na pewno nie w cudowne recepty na gospodarkę czy jakies CUDA olewajcie politykę, niech się sami wybierają

nie rób z siebie orędowniczki nowego ładu i szerzyciela oświaty na forum gdzie rzekomo edukujesz społeczeństwo bo sie tylko osmieszasz. lepiej idz zagłosowac w wyborach bo przesiedzisz cały żywot na kafe narzekając że świat jest niedoskonały a polityce to gnoje....... żal taaa odezwala sie znawczyni biologii a ignorancja polega na tym ze nawet nie chcesz obejrzec tego filmu i sie wypowiadasz ja osmieszam? zobaczymy kto sie osmieszy z czasem i w zadnym momencie cie nie obrazilam, napisalam tylko co mysle

wybacz ale juz mam dośc jałowej dyskusji z dzieciakami takimi jak ty. no "gratuluje" kto tu jalowa dyskusje prowadzi? :D

Gość ja popieram
?? :-o

Gość Jestem wysokiej klasy
vcbb " GMO to trucizna" a co ty o tym wiesz? ja akurat jestem biologiem a ty? specjalista od biochemii, biofizyki MATOLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

\"wielbiciel nie mow o poziomie przez gardło tobie nie przejdzie że w kryzysie PO działa duzo bardziej odpowiedzialnie niż działało by PIS czy SLD (mam przypomniec ich pomysły na kryzys zerżnięte z Obamy ?) a liberalizm w wersji UPR jest nieRealny do wprowadzenia, powinni się nazywać Unia Polityki Utopijnej\" działa?? nicnierobienie nazywasz działaniem?? hahaha :D:D zadłużenie stale rośnie, skąd się urwałaś Samanta?? i dlaczego nie piszesz na czarno? masz tyle czarnych nickow :D:D co nierealnego jest w programie UPRu? słucham

Gość zloty niezalogowany
Xwoman moge do Ciebie później napisać @ :P :) co do Gmo masz 100% racji ale wiesz kto ma kasę to łatwo ludzi omamić to samo jest z polityka :o :o

Jeśli chcesz to napisz maila, tylko w jakim celu? Nie wiem jeszcze kiedy odpisze, bo mnie teraz długo nie będzie z pewnych powodów...

Gość zloty niezalogowany
ok. to nie będę pisać żeby było więcej takich mądrych ludzi jak ty 🌻

wielbiciel nie mow o poziomie vel. SAMANTA ---> proszę, oto nasze zadłużenie... stan na grudzień 2007 - 501,5 mld zł stan na marzec 2009 - 601,1 mld zł W ciągu niespełna 1,5 roku rządów Tuska zadłużenie zwiększyło się o równo 100 mld zł!! (wg Ministerstwa Finansów) a Ty bezczelnie twierdzisz, że nie robią żadnych nowych długów?? kretynka! 😠

Gość wykrecasz kota ogonem chodziło
o działania antykryzysowe które u nas są bardzo mało Keynesowskie w przeciwienstwie do usa czy europy mozesz sobie wklejac dane jakie chces nic to nie zmienia ja twierdze ze gdyby rządziło SLD czy PIS (jeden ch... :P ) to dlug już byłby 2-3 razy wiekszy ratingi na poziomie Łotwy itd .. :P co jest nie tak w programnie Unii Polityki Utopijnej ? no ok : wejdz na któras z ich stron i wpisz/skopiuj tutaj 3 (6/9/12 itd) punktów z ich programu > myślę ze 2/3 z tego co wrzucisz zmasakruję :classic_cool: idiotki (z emo) nie bede komentowac bo i po co ? :D :D :D bedę wieczorem 🖐️

Gość ja popieram bo niesyety nikogo
lepszego nie ma , a ktos musi rzadzic, co w Polsce, gdzie kazdy ma inne zdanie na kazdy temat, i nic nie robi, zeby cos zmienic, tylko zrzędzi , nie jest łatwe

Gość Preferencje1111111111
popieram :) a Ty masz z tym problem :D