Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lafirynda...

Czy jest jeszcze ktos, kto popiera Tuska i to cale PO?

Polecane posty

Gość ja popieram
xwomen uwierz mi dla mnie to jest wazne. Jak słyszę w TV kłamstwa i widzę tanie chamskie zagrywki to ...!

Gość nie podano
PO liberałami, a to dobre :D🖐️

\"vcbb wielbicielu wole byc durną pałą\" powodzenia :D płać i płacz :D ------ \"szkoda czasu na pierdoły Pprzystojni - zdobra prezencją (tak jak Jolka i Oloek Kwasniewscy robili nam dobra prase w mediach)\" dobra prezencja! ha! świetny powód do głosowania :D:D heheeeeee

xwomen uwierz mi dla mnie to jest wazne. Jak słyszę w TV kłamstwa i widzę tanie chamskie zagrywki to ...! dla mnie oni są wszyscy siebie warci

Gość ja popieram
xwomen , bo Wielka Brytania jest potegą i moze sobie na to pozwolić . Europa się z nią liczy. Polsce do niej daleko!

heh Kwasniewski do grupy Bilderberg nalezy; kanalia jedna SLD tym bardziej odrzucam; zreszta "rzadzili" juz

Gość ja popieram
wielbiciel 70 B ty tez uwiesz , prezencja jest bardzo wazna !!!!!!!

Gość ja popieram
*uwierz

Gość vcbb
a ja biore odpowiedzialnosc za swój kraj i ide głosowac . nie kieruje sie idealizmem tylko pragmatyzmem. a jak ktoś nie glosuje to niech nie narzeka.

Gość xwoman naiwniaczko
Myslisz że UK nie przyjmie euro? To kwestia czasu. Tak samo Szwecja. A GMO bidulko tez będzie wszędzie, informacja z końca kwietnia: 30-04-2009 10:19:00 Niemcy: minister rolnictwa zezwoliła na uprawę ziemniaków GMO Komentarzy: 0, Wyświetleń: 2 Tagi: GMO, Niemcy, genetyka INFO: Na polu w Meklemburgii-Pomorzu Zachodnim, będą wkrótce rosnąć genetycznie zmodyfikowane ziemniaki Amflora. Federalna minister rolnictwa, p.Ilse Aigner zatwierdziła uprawę kontrowersyjnych bulw. Firma BASF, która wyprodukowała nowy rodzaj ziemniaków Amflora, zwróciła się do ministerstwa o dopuszczenie do uprawy ziemniaków Amflora w Meklemburgii-Pomorzu na maksymalnie 40 ha gruntów ornych. Materiał genetyczny ziemniaka, został tak zmieniony, aby skrobia ziemniaczana, używana do celów przemysłowych, lepiej nadawała się do produkcji papieru lub klejów. Spółka zobowiązała się do obsiania tylko 20 hektarów. 2 tygodnie temu, minister Aigner zabroniła wysiewu genetycznie zmodyfikowanej kukurydzy MON 810 amerykańskiego producenta nasion Monsanto, co spowodowało w Unii ostrą debatę nad przyszłością inżynierii genetyczne" ------------- Jak się czegoś zakazuje to zwykle po to żeby dostać ŁAPÓWĘ. Teraz europejscy politycy czekają aż im koncerny produkujące GMO napluja do kieszeni a potem na wszystko się zgodzą. Naiwna kobieto, żegnam 🖐️

Gość wielbiciel nie mow o poziomie
najpierw pszesz że "takich matołów jest jeszcze mnóstwo" (popierajacy PO) a potem o socjaliźmie w gospodarce w Polsce, Niemczech, USA "Utopią jest ratowanie zadłużonej doopy nowymi, większymi długami..." akurat rząd Tuska żadnych nowych długów nie zaciąga nie pompuje pieniędzy w banki, nie leci Keynesem w przeciwieństwie do USA czy wiekszości UE ale Ty w swoim zacietrzewieniu tego nie dostrzegasz, Tusk się nie podoba bo nie podoba :O:O

a ja biore odpowiedzialnosc za swój kraj i ide głosowac . nie kieruje sie idealizmem tylko pragmatyzmem. a jak ktoś nie glosuje to niech nie narzeka. Hahahaa tak Ci się zdaje

Gość nikt tusko-matolow
nie popiera państwo kolesi :o :o

A GMO bidulko tez będzie wszędzie, informacja z końca kwietnia: przy takich potulnych owieczkach jak ty na pewno :p

Gość vcbb
xwoman- nie idac glosowac nie zmieniasz nic... potrafisz tylko negowac?

Gość ja popieram
xwomen gł**ia jestes.

Gość tak to jest.............
Jak się czegoś zakazuje to zwykle po to żeby dostać ŁAPÓWĘ. Teraz europejscy politycy czekają aż im koncerny produkujące GMO napluja do kieszeni a potem na wszystko się zgodzą. Naiwna kobieto , żegnam tylko GMO JEST SILNA TRUCIZNA

naiwny jestes trzenba protestowac za wczasu a nie stwarzac pozory interesowania sie krajem idac na wybory :o

do ja popieram sama jestes glupia i nawet o tym nie wiesz:p

Gość stefannnnnnnnnnnnnn
Xwoman madra jestes

i pusta, skoro prezencja jest dla ciebie na 1-szym miejscu

Gość vcbb
ja nie stwarzam pozorów tylko sie nim interesuje , dlaczego mnie obrażasz negatko? co daje twoja biernosc? nic nie daje ... będziesz czekac do końca świata bo żadna partia nie spełni twoich kryteriów . gratuluje. ps. wybór mniejszego zła to lepsza decyzja niż miąkanie że jest źle i nic nie robienie

Gość w USA od dawna jedzą GMO
nawet na produktach nie ma żadnych oznaczeń i kórwa żyją kowboje z Txasu jak zyli, nie umarli przez to :P mnie tam rybka, gmo nie gmo...

Gość xwoman naiwniaczko
ps. wybór mniejszego zła to lepsza decyzja niż miąkanie że jest źle i nic nie robienie tak złodziej i krętaczy

zgadzanie sie na wszystko co robi rzad nawet najwieksze paranoje to nic nie robienie

Gość xwoman naiwniaczko
w USA od dawna jedzą GMO nawet na produktach nie ma żadnych oznaczeń i k**wa żyją kowboje z Txasu jak zyli, nie umarli przez to mnie tam rybka, gmo nie gmo... koorwa najbardziej otyli kraj na świecie młodzież już chora na depresje wpierdalanie psychotropów to chleb powszedni, największe na świecie skupisko alergii każdy prawie ma:o : oby żyło sie lepiej pedale a bogaci jedzą żywność naturalna :o

wielbiciel nie mow o poziomie ---> taaa, bo Tusk jest tak zdolny i pracowity że... nic nie robi, poza rozsprzedawaniem majątku :D i zwiększaniem podatków (przypomnieć co nowego zaserwował??) :D a jakie liberalne rozwiązania wprowadził? :D PO w 80 % głosuje jak socjalistyczny PiS, gdzie ten liberalizm? czy trwanie w dotychczasowym gównie jest czymś dobrym?? :D heheee