Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lafirynda...

Czy jest jeszcze ktos, kto popiera Tuska i to cale PO?

Polecane posty

Gość ja popieram
xwomen oj jestes taka jak napisałam :-D. Protestujesz za wczasu, ale nie głosujesz? Dobre:-D Prezencja nie jest dla mnie na pierwszym miejscu, raczej na ostatnim, ale jednak jest wymogiem!

a na kogo glosowac idiotko? no na kogo? zalosne normalnie

Gość do xwoman naiwniaczko
zmień trolu nick i nie podszywaj sie pod wcześniejszą osobe która pisała w tym temacie pod takim nickiem :)

glosuj sobie na PO na pewno bedzie "lepiej" :o i na SLD szkoda slow

Gość do xwoman naiwniaczko
koorwa wypierdalaj podszywaczu j.w.

Gość ja popieram jest bardz madra
Xwoman ❤️ kobieta poprancy atakuja to medy

Gość wielbiciel nie mow o poziomie
no właśnie wielbiciel rzad nie pompuje pieniędzy w banki prawda ? tak czy nie ? nie robi nowych długów tak czy nie ? ale ty masz wytłumaczenie (bardzo na poziomie :O ) "bo nic nie robi poza wyprzedawaniem majatku" przez gardło tobie nie przejdzie że w kryzysie PO działa duzo bardziej odpowiedzialnie niż działało by PIS czy SLD (mam przypomniec ich pomysły na kryzys zerżnięte z Obamy ?) a liberalizm w wersji UPR jest nieRealny do wprowadzenia, powinni się nazywać Unia Polityki Utopijnej

Gość ja popieram
no własnie na kogo??? Ja wolę PO niz PIS, to mój wybór.Przez te wszystkie lata zmieniają się tylko partie i ludzie, a kazdemu zalezy zeby nachapać się za nim skonczy sie kadencja. Nie chcę nikogo obrazać, to jest tylko moje zdanie. Jedynie przystapienie do Unii było dobrym krokiem. xwomen dziekuje ,ale na imię mam inaczej . Przedstawiłaś się? MIło mi :-o

Gość sukces socjotechniki
ja popieram

moje imie tez brzi inaczej spojrz wpierw na siebie i tyle ci mam do powiedzenia

Gość ja popieram
wielbiciel nie mów o poziomie - masz w zupełnosci rację!!!

"Czy jest jeszcze ktos, kto popiera Tuska i to cale PO?" troszkę ich jest :) Analizując partie polityczne w Polsce NIE MA na kogo głosować. Albo obiecują gruszki na wierzbie albo działają pod publiczkę lub traktują potencjalnych wyborców jak imbecyli:o patrząc obiektywnie na działania parti rządzących przez okres paru lat ŻADNA z nich nie dokonała niczego. Każda natomiast poprzez różnego rodzaju działania ( ogłupianie wyborców, afery- mniejsze lub większe, prowokacje, zabawę z mediami) pilnowała własnego interesu inaczej interesu poszczególnych członków.

Gość ja popieram
xwomen a ja nie mam ci nic do powiedzenia. Mówisz do mnie idiotka- wiec wnioskuje,ze sie przedstawiłas. Zegnam!

Gość GMO jest ok
Radca Ambasady USA: Nie ma uzasadnienia dla specjalnego etykietowania GMO Łukasz Rawa, portalspozywczy.pl 10-03-2009, 13:32 - Nie ma naukowego uzasadnienia dla specjalnego etykietowania genetycznie modyfikowanej żywności - mówi serwisowi Portalspozywczy.pl Eric Wenberg, Radca ds. Rolnych w Biurze Rolnym Ambasady Amerykańskiej w Warszawie. - W Stanach Zjednoczonych dominuje opinia, że system obowiązkowego etykietowania produktów modyfikowanych genetycznie myliłby konsumentów. Tego typu oznaczenie sugerowałoby, że produkty te są gorsze od naturalnych odmian lub, że są mniej bezpieczne w porównaniu z tradycyjną żywnością - dodaje. W Stanach Zjednoczonych produkty GMO podlegają tym samym przepisom etykietowania, co inne środki spożywcze. - Żywność powinna być oznaczana w zależności od jej właściwości, a nie metod produkcji. Dlatego w USA nie wymaga się specjalnego oznakowywania produktów modyfikowanych genetycznie ani wyrobów ze zwierząt karmionych paszami na bazie GMO - podkreśla Radca. - Konsumenci w Stanach Zjednoczonych mają zaufanie do swoich dostawców żywności. W sondażu przeprowadzonym przez International Food Information Council, 68 procent Amerykanów określiło swój poziom zaufania do jakości jedzenia w sklepach jako wysoki. Obawy związane z żywnością, przy produkcji której wykorzystanie były składniki GMO są na niskim poziomie - zaznacza. 53 proc. konsumentów w USA ma neutralny stosunek do biotechnologii wykorzystywanej przy uprawie roślin. Natomiast 31 proc. uważa, że uprawy GMO są zdecydowanie korzystne dla rolnictwa. Jednym z najczęściej powtarzających się argumentów za stosowaniem GMO jest fakt, że tego typu uprawy nie wymagają stosowania przez rolników dużej ilości pestycydów. ------------------------ 300 milionów Amerykanów od lat jedzą GMO we wszytskim i czuja sie doskonale. dlatego sie tego nie boja a wy tu próbujecie straszyć bo sie boicue nieznanego 💤

ty sie przedstawilas jako glupia paniusiu pozbawiona samokrytyki

Gość ty geju
GMO jest ok wierz ze chodzi o kasę pedale!!!!!!!!!!!!!! to jest dobre!!!!!!!!!!! natura spierdoliła pokarm tylko z probówki jest zdrowy :o :D chvju zlamany

GMO to trucizna obejrzyj Świat według Monsanto na youtube a dowiesz sie po co sie to modyfikuje...

RoundUp to trucizna i to sie w tych roslinkach GMO znajduje potem

Gość do pedzia
[[[ty geju GMO jest ok wierz ze chodzi o kasę pedale!!!!!!!!!!!!!! to jest dobre!!!!!!!!!!! natura spie**oliła pokarm tylko z probówki jest zdrowy chvju zlamany]]] jak szukasz parówki to idź na jakieś męskie forum albo gej-czat

Gość vcbb
xwoman --- najłatwiej miec właśnie taka postawe jaką masz ty. nic nie robic, nie isc na wybory , potem ponarzekac .... nic nie wnosisz do dyskusji poza jednym wielkim NEGATEM wszystkiego i wszystkich. idealizm godny 15-stolatki. ja głosuje na najlepszych wg mnie sposród tej całej bandy polityków żeby ograniczyc szkody dla Polski. ty zaś przygladasz się biernie .

Gość ja popieram
nie napisałam głupia tylko gł**ia a to jest roznica. Kazdy odczytuje i tłumaczy pod siebie :-P

Gość vcbb
" GMO to trucizna" a co ty o tym wiesz? ja akurat jestem biologiem a ty?

Gość wielbiciel nie mow o poziomie
to GMO czasem ciekawie wychodzi kilka lat temu był głód w Zimbabwe i USA chciały dać (darmo) nasiona różnych zbóż wiele ton, do zjedzenia oczywiście nasiona w wiekszości GMO ale ponieważ w Afryce część pomocy wieśniacy sieją (trudno im się dziwić) to ekolodzy to zablokowali :O

ja ci juz powiedzilam ze to ty nic nie robisz. zaglosujesz i beda robili co beda chcieli i bedziesz sie temu przygladac biernie? pozornie cos robisz jak 95% tego spoleczenstwa Gmo masz gdzies, codex alimentarius tez, jeszcze sie pewnie zachipowac dasz

Gość ja popieram
vcbb popieram Cię , masz całkowitą rację. Nie ma idealnych partii, a kogos trzeba wybrac. I tak ktoś będzie rządzić krajem. Jesli my nie wybierzemy zrobi to ktoś inny.

" GMO to trucizna" no z filmu o tym wiem jakbys czytal moje posty to bys wiedzial

nie napisałam głupia tylko gł**ia a to jest roznica. Kazdy odczytuje i tłumaczy pod siebie nie mam slow glupia zagwiazdkowane rozni sie od glupia napisane normalnie dobre :D:D:D:D

Gość za grube to te misski nie są
no nie? a jak oglądasz filmy amerykańskie, reportaże z ulicy, miast, to tam też same habety, a przeca GMO jets takie tuczące :P

Gość vcbb
no to sie nihilistka znalazła ... ok twoja sprawa twoje poglady. ja nic nie robie - ok niech ci bedzie ... ciekawe co ty robisz poza tym mędzeniem na forum... co do GMO - potępiasz w czambuł całą ta tehnologie nie wiedząc że czasem sprowadza się tylko do wymiany jednego genu co daje nam dłuższą przydatnośc do spozycia niektórych warzyw itp. to nie zawsze musi się wiązac z konsekwencjami dla danego ekosystemu , po prostu trzeba takie rozwiązania wdrażac rozważnie .