Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Foczka_

Zaczynam starania od dziś. Kto ze mną? Razem weselej.

Polecane posty

Gość Foczka_

Od dziś , a właściwie od wczoraj zaczęliśmy starania o dzidzię. Kto ze mną? Zawsze to raźniej. Opowiedzmy o swoich staraniach. O badaniach , o diecie . Czekajmy razem na dwie kreseczki. Wiem , że jest już dużo takich tematów , ale na nich już wszystkie staraczki się znają. Mam nadzieję, że wszystkim nam się uda. Trzymam za nas kciuki.

Gość Foczka_
Nikt się nie stara ? :(

Hej szukałam nowego topiku na ten temat, z chęcią się przyłączę

Gość Siła spokoju i zufania
Czy już wiecie co trzeba o owulacji -mnie przd pierwszym dzieckiem tego brakowało

tak dzięki, właśnie teraz ją mam i od wczoraj sie staramy mam już sześciolatka w domu i w końcu się zdecydowałam na drugie dziecko

Gość i ja.zaraz ide do lozeczka
:))

ile macie latek? ja mam 26 i nie jestem mężatką.tak sobie jestem z mężczyzną moim 6 latek. a Wy?? ja już bym chciała. 2 miechy starań za mną. problemem jest to że ja chce seksu częściej niż mój M. taki temperament. a z nim szanse maleją jak i seks rzadki :(

hej ja mam 29 syna urodziłam jak miałam 23 i do tej pory sie nie mogłam zdecydować, chciałam i sie bałam ale nareszcie decyzja podjęta mój mąż chyba jeszcze nie wierzy mi, że w końcu się zgodziłam

Gość joojjj
e czasem lepiej rzadziej a skuteczniej - i plemniki są silniejsze ;)

no ale nie raz albo 2 razy w tygodniu :((

chyba chce. nie zabezpieczamy się .pon tweirdzi że los pokaże. a ja ze czasem losowi trzeba pomóc :)

Gość KOLEJNAMALPA
3 CYKL I NADAL WREDOTA PRZYCHODZI..:/

Gość Foczka_
A więc wpisujmy się w naszą własną tabelkę :) Miło, że jest nas więcej. Myślałam , że już nikt się nie przyłączy :) Pozdrawiam kobietki. Nick........Cykl starań...Planowany termin @......Wiek......Miejsce z. Foczka_......1................10.06......................24.........Pomorskie

Gość nataliuś
My staramy sie od pół roku,na razie bezskutecznie:(no ale podobno lato to najlepsza pora na fasolke wiec do dzieła!:)fajnie ze pojawił sie nowy wątek bo rzeczywiście dołaczenie do grupy znajacych się juz staraczek jest trudne.....ostatni post z 27 czyzby wszystkie wzieły sie ostro do roboty?:)

Nick........Cykl starań...Planowany termin @......Wiek......Miejsce z foczka_ 1 10.06 24 pomorskie nataliuś 7 9-10.06 26 łódzkie

hi hi hi cos mi nie wyszła ta tabelka:)moze lepiej foczka ty sie nia zajmnij:)

dodam że od tego cyklu faszeruje M wit E podobno działa na plemniki zobaczymy:)

Gość Mika23
witam ja tez sie staram ale to dopiero moj 1 cykl, w sumie to powinnam dostac @ tydzien temu ale nie ma jeszcze, wiec w sumie czekam juz na wyniki

Gość Mika23
Test robilam w 33dc ale negatywny, cykle mam 30-31 dni, zawsze byly regularne jak w szwjcarskim zegarku. A dziś jest moj 37dc

ja bym zrobiła jeszcze jeden,może ten pierwszy był po prostu za wcześnie zrobiony......lec do apteki i zrób go jutro rano!no i oczywiście napisz o pięknych kreseczkach!trzymam kciuki!

Gość Mika23
:) testor zrobie w poniedzialek, dzis juz pozno i nie chce mi sie szukac apteki a jutro swieto i pozamykane:(

Gość Mika23
Moja temp to 37, bolały mnie sutki ostatnimi czasy tak bardzo mocno, ale dzis np nie bolą już tak bardzo a piesi podczas dotykania takjakby kuły. Ciżeko to opisac. Sluz mam mleczno bialy, ale nie jest go duzo jakos, po prostu normalnie. Od czasu do czasu zakłuje mnie jajanik. No i @ brak Ja nie mam jeszcze dzieci, wiec nie wiem jak moj organizm zareguje na ciąze:)

ja też jeszcze nie mam dzieci więc z własnego doswiadczenia nic Ci nie powiem ale interesuje sie tym i latałam troche po necie na 50% ciąza na 50% zblizajaca sie @.........ale Ci pomogłam:):):):):)miejmy nadzieje ze to dzidzia!!!!!!!daj znac co i jak.........no i moze w pon spróbuj zrobic badanie z krwi beta hcg bardziej wiarygodny niz testy

Gość Mika23
Zmojego własnego doświadczenia było zawsze tak, ze piersi mnie bolały całe na ok tydzięń przed @, i nigdy żadne sutki, tylko całe. Teraz mnie bolay zupelnie inaczej, ehhh. W tym cyklu robiłam testy owu i wiem, trafiliśmy sobie 2 dni przed owu:) tylko, ze wiem ze owu mi sie przesunela jakies 4-5 dni niz zwykle byla wiec moze z tego @ sie tez przesunąć. Ale z drugiej strony to dzisjest moj 17 dzien po owu wiec mimo wszystko @ powinna przyjsc juz. Czyli zgodnie z tym co napisalas szanse sa 50/50:) A ty ile sie czasu juz starasz? Moze napisz cos wiecej

obserwujesz cykl?tzn temp sluz itd?bo ja jakos nie moge sie za to wziasc......a ciekawa jestem czy owulacja wypada rzeczywiscie w innych dniach niz te uznane za standardowe

Gość Mika23
Ja od momentu kiedy postanowilam sie starc to mierze tem, obserwuje sluz i polozenie szyiki itp:) Nawet robilam testy owu i w sumie moje obserwacje sie zbiegly z wynikami testow:) No wlasnie wczesniej obliczylam sobie w kalkulatorze kiedy niby powinnam miec dni plodne i owu i wypadlo mi ze wczesniej kilka dni i jakbym wtedy sie tylko starala to napewno nic by nie bylo, a tak wiem ze przynajmniej traflismy. Ale czy skutecznie to sie okaze:P