Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Foczka_

Zaczynam starania od dziś. Kto ze mną? Razem weselej.

Polecane posty

Gość Pysia_
Dziewczyny___ jestem nowa i mam pytanie... mam cykle 32 dniowe, dziś 28dc... tempę mam ogólnie bardzo niską 36,4 - od kilku dni 36,8 36,9 (dziś) nie wiem czemu mam mnóstwo sluzu - jak nigdy i nie moge dostac szyjki macicy... prosze powiedzcie mi, jak to jest z tą szyjką? bo wydaje mi się , że w ubiegłym cyklu przed okresem była nisko a teraz gdzieś polazła... :(\\proszę poradźcie

Gość skoda ...
Witajcie, już szybciej pisałam, dzisiaj tak boli mnie brzuch jak na okres, jak robiłam pisiu to na papierze miałam czerwoną plamkę, chyba okres dostanę, więc w ciąży chyba nie jestem :(

Gość skoda ...
a co do dni, to miesiączkę mam co 33 dni, dzisiaj mam 43 dzień cyklu i na razie brak miesiączki

Gość Mika23
skoda- z ty robilas test??

Gość Mika23
Pysia-a co do szyiki to ja juz nie wiem jak powinna byc, napweno powinna byc rozpulchniona ale trudno mi jest stwierdzić czy nisko czy wysoko. Bo ja tak mam ze swoja zawsze siegam:)

Gość Mika23
Niezapominajka-fajnie ze sie dopisalas do tabeleczki:)

Nick........Cykl starań...Planowany termin @......Wiek......Miejsce z. Mika23........1................24.04.................... . .23.........Podkarpackie niezapominajka25__..2.....20.06........................2 5.........Śląskie nataliuś............7...........11.06........................26.......łódzkie

Gość Pysia_
MIKA 23___ dzięki :)

Gość Mika23
Dzień dobry:) Ja dziś wstałam z okropnym bólem głowy, jeszcze ta pogoda jest dobijająca!!! A u Was dziewczynki co tam, dlaczego taka cisza nastała??? Dobranoc nataliuś:)

Gość Foczka_
Kurcze , ale mam zaległości w czytaniu . Dzisiaj wszystko nadrobie :) A co się stało z naszą tabelką ? :P

Gość Foczka_
Nick........Cykl starań...Planowany termin @......Wiek......Miejsce z. Mika23........1................24.04.................... . .23.........Podkarpackie niezapominajka25__..2.....20.06........................2 5.........Śląskie nataliuś............7...........11.06................... .....26.......łódzkie Foczka_................2........?...........................24..........Pomorskie

Dzień dobry bardzo! Mam nadzieję, że ta okropna pogoda niedługo się skończy i powita nas kochane słoneczko! Miłego dnia życzę Wam dziewczyny. Może uda mi się zaglądnąć tu w ciągu dnia, ale nie wiem czy mi się uda bo w pracy jestem 🖐️

Nick........Cykl starań...Planowany termin @......Wiek......Miejsce z. Mika23........1................24.04.................... . .23.........Podkarpackie niezapominajka25__..2.....20.06........................2 5.........Śląskie nataliuś............7...........11.06................... .....26.......łódzkie Foczka_................2........?....................... ....24..........Pomorskie green-ka ...........1 ..........10.06. ....................28 ......dolny śląsk

Gość Mika23
Foczka a ty nie wiesz kiedy masz miec terami @ czy masz cykle nieregularne??

Gość Mika23
Ale fajnie ze nam sie tabeleczka powiększa:) Ja dziś dziewczynki sie żegnam z WAmi, bede dopiero jutro bo M zabiera mie na wycieczke niespodzianke:))

Mika23 --- ale masz fajnego M, że robi Ci takie wycieczki! Opisz później wrażenia. Bawcie się dobrze!

Gość skoda ...
Nick........Cykl starań...Planowany termin @......Wiek......Miejsce z. Mika23........1................24.04.................... . .23.........Podkarpackie niezapominajka25__..2.....20.06........................2 5.........Śląskie nataliuś............7...........11.06................... .....26.......łódzkie Foczka_................2........?....................... ....24..........Pomorskie green-ka ...........1 ..........10.06. ....................28 ......dolny śląsk skoda... ...........2........................................20.......kuja.-pom. Nie robiłam testu, chciałam poczekać jeszcze, dzisiaj okres dostałam :(

skoda --- nie martw się! Zaczynasz nowy cykl i nowe staranka. Może będą bardziej owocne? Trzeba mieć nadzieję i nigdy się nie poddawać.

Gość skoda ...
Racja, tylko zastanawiam się dlaczego nie jestem, ponieważ jestem młoda, ginekolog mówił że zdrowa jestem, mój partner także jest młody.

dzien dobry!dopiero wstałam,wygladam i czuje sie jak zoombie:(czemu wszystkie narzekacie na pogode?U mnie jest pieknie!! Mika23 ale masz fajnie!!gdzie ta wycieczka? mnie sie marzy MORZE ale pewnie w tym roku zobacze tylko staw u nas w parku:( Foczka witam nareszcie!!!tak na pastwe losu swój własny topic zostawic?!oj nieładnie:)po za tym widze niescisłosc w tabelce...pisałas na poczatku ze @ masz miec prawie tak jak ja wiec cóż to sie stało? Skoda teoretycznie ja tez jestem młoda:):) mój M jest młodszy ode mnie i jakos tak staramy sie od pół roku!podobno po roku od regularnego współzycia mozna zaczac sie martwic!wiec nie panikujmy! I psze to ja która z was wszystkich ma chyba najczarniejsze mysli!:)

mego M ni ma,Was tyz ni ma.........buuuuuuuuuuuuuuu........teraz to naprawde sama siedze:"(

green-ka, widze ze my mamy @ prawie tak samo.....mam nadzieje ze nie przyleza i bedziemy razem swietowac!

niezapominajka_w jaki sposób wykryto u Ciebie te torbiel?czy podczas zwykłego badania czy miałas jakies dolegliwosci z tym zwiazane?

Gość Foczka_
Mika23 @ mam bardzo nieregularne . Czasem pojawia się 8 dni za wczesnie czasem 8 za późno :o

Gość Foczka_
Byłam, byłam. Powiedział, że jak nie uda nam się przez 7-8 miesięcy mam się zgłosić i wtedy będziemy regulować ...

czyli standarowa zlewka:(dopoki nie u płynie rok od staran to nic nie robimy:(czy w tym kraju sa kompetentni lekarze?!

Cześć wszystkim :). Nataluś torbiel wykryto podczas usg przezpochwowego. Najpierw miałam usg przez powłoki brzuszne bo często bolał mnie brzuch w dole, ale na nim lewego jajnika wogóle nie było widać. Dopiero na tym drugim usg wszystko wyszło. Poza bólem brzucha innych objawów nie zauważyłam... U mnie pogoda taka sobie, raz słońce, raz deszcz, mogłaby się zdecydować. Pozdrawiam :)