Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Foczka_

Zaczynam starania od dziś. Kto ze mną? Razem weselej.

Polecane posty

Gość Mika23
Nic a nic nie wiem. Dowie sie dopiero jak bede miala wydruk z usg:) Ma byc niespodzianka i koniec, nie chce go nakrecac i przede wszystkim stresowac. Wystarczy ze ja jak glupia to wszystko przezywam. Wiem,ze byloby mu bardzo przykro. A tak przytulanki sa dla nas bardzo przyjemne bo nie ma nic na sile, tylko wtedy kiedy chcemy. I naprawde jest super:)

oj nie mów ze jestes głupia..........powiem ci ze ja bym była głupsza od Ciebie w takiej sytuacji:)i chyba bym nie wytrzymała do usg.Wpierwszym i drugim cyklu staran tez szłam na spontan,dopiero gdzies tak od 3 4 cykli zaczynamy sie celowac

Gość Mika23
Ale ja robilam testy owu i tak sie stalo ze akurat mialm owu i temp mi skoczyla. ALe wiesz nie chodzilam i nie mowilam M ze dzis jest ten dzien i ze trzeba.

Gość Mika23
W sumie to na razie tak mowie ze zrobie mu niespodzianke itp ale jak zobacze tw dwie kreseczki to pewnie od razu polece do niego mu pokazac. he he he

aaaaa.........ja tez na poczatku mu nie mówiłam,dopiero od nie dawna pół żartem pół serio mówię "no,bierzemy sie do roboty":)

zajełysmy same cała jedna strone i po za elle80 nikt sie do nas nie dołaczyl:(śmutne:(

Gość niezapominajka25__
To i ja dołaczę :). Właśnie zaczynamy drugi cykl starań o dzidziusia :)

Gość Mika23
Im nas wiecej tym fajnie bedzie sie starac:)

Gość niezapominajka25__
Raczej będziemy celować. Hmm jestem po dwóch operacjach i doszlismy do wniosku że nie ma na co czekać. :)

Gość Mika23
Niezapominajka-napisz cos wiecej o swoich starankach:)

hmm.......przepraszam ze tak prosto z mostu ale jaki to były operacje?

Gość niezapominajka25__
Na razie bez testów, i tak zawsze czuję owulację bo boli mnie jajnik. Jedyny z resztą który mi został :(. Ale wierzę że będzie ok :)

Gość niezapominajka25__
Jedna usuniecie torbieli (10 cm) razem z jajnikiem. A druga w sumie była niepotrzebna tylko lekarka wymysliła że widzi na usg guzka. A to tylko pecherzyk nie pęknął. I tym sposobem też straciłam kawałeczek drugiego jajnika.

powiem Ci na pocieszenie że mam koleżanke po wycięciu jajnika,miala 19 lat,2 lata później tuliła juz swojego Jasia:)

Gość Mika23
Niezapominajka- tak mi przykro, ale jezeli normalnie owulujesz to napewno ci sie uda!! Trzymam kciuki!!! Masz racje nie ma co tracic czasu w Twoim przypadku trzeba brac sprawy w swoje rece i nie liczyć na szczeście:)

Gość niezapominajka25__
Dziękuję :). Ja wierzę że będzie wszystko w porządku :). Na razie zmykam. Postaram się tu często wpadać. Dobranoc :)

no mamy nadzieje ze dołaczasz do nas na stałe!!no dziewczynki ja tez zaraz zmykam bo to moja ostatnia przespana nocka w tym tyg:(od pon nocna zmiana,jak ja tego nie lubie!!!

Gość Mika23
To dobranoc dziewczynki:) Fajnie ze jestescie:) Moze sie jakos powolutku to wszystko rozkreci:)

dziewczyny czy znacie kogoś kto przechodzil ospę w pierwszych tygodniach ciąży, okzało się dziś, że mój syn ma, ja nie miałam, także mogę mieć, a wirus ospy jest niebezpieczny dla plodu

elle8o,niestety wsród moich znajomych nikt nie przechodził ospy w ciazy...ale myslalam nad tym i wymyslilam:)a mianowicie 24.05 pisałas ze masz owulke wiec od potencjalnego zapłodnienia mineło 9 dni,zrób test (Acon test jest najbardziej czuły 10 czegos tam)a w przypadku wątpliwosci zrób bete i w zaleznosci od wyniku lec do lekarza.pozdrawiam cieplutko

czesc dziewczyny. My tez sie staramy o dzidzie juz od lutego. Zaczynam sie martwic. Tez bralam pigulki i boje sie wlasnie ze cos mi sie pomieszalo i nie bede mogla miec dzieci. Wiem ze zajsc to nie jest tak hop siup. A wczoraj dowiedzialam sie ze jedna z moich przyjaciolek jest w ciazy wiec dzis mam wisielczy humor. Moge sie do Was przylaczyc?

Gość skoda ...
Witajcie, ja także staram się o dziecko od marca i na razie nic :( ostatnio miałam temp. 37, na piersiach widoczne żyły, uczulone na dotyk, a wczoraj 36.7. Dzisiaj to samo, nie wiem dlaczego. Boję się, że to nie ciąża

witam!Fisiowna tabletki nie powoduja trwałej bezpłodności,ale rzeczywiscie trzeba po nich uzbroic sie w cierpliwosc...moja siostra po odstawieniu starała sie 2 lata!ale pocieszajace jest to że sie wystarała! Skoda,mnie to wyglada na zbliżajaca sie @ ale moze niech odpowiedza Ci dziewczyny które bardziej znają sie na NPR...... ja tez po ciazowych newsach kolezanek mam doła ale najbardziej wkurza mnie pytanie \"a wy kiedy?\"A z reguły sa to ciąze nie planowane tzw wpadki i jak tu im wytłumaczyc ze staram sie od pół roku i nic ?przeciez dla nich to zaden problem:( mika 23 czekam z niecierpliwoscia na info!!!!

Gość Mika23
Czesc, dopiero teraz jestem:) No wiec rano zorbilam test i wyszedl negatywny.Wiec sie wkurzylam i pojechalam do szpitala do laboratorium na bete. Odebralam wynik i bylo 1,2 czyli ciazy nie ma:( Jakos tak bardzo nie jest mi przykro ale wiecie @ dalej nie ma. A ona u mnie sie nie spozniala. A teraz taki numer mi odwala:) Reasumujac w ciazy nie jestem, ale @ tez dalej nie ma. Czyli dalej sytuacja patowa.

przeleciałam w trybie ekspresowym stronki o becie no i rzeczywiscie za mało jak na ciąze:(najlepiej dzwon do gina i umów sie na wizyte.......powiedz mi tak w ramach ciekawości ile kosztuje zrobienie bety?

Gość Mika23
Witam nowe dziewczyny:) A moze dziewczyny jak sie przylacza to utworzymy jakas tabeleczke, zawsze to latwiej sie pytac i od razu widac ktora kiedy ma termin @, itp. Co wy na to??

Gość Mika23
U mnie beta kosztuje 29 zl, wiec nie jest zle. Wynik pewny. Teraz juz nie bede robić tych durnych testów, bo one wiecej kosztuja jak robie po kilka. Tylko jak mi sie spozni ide na bete i po problemie. Skoda- ty masz objawy ciazowe, powiedz ktory to Twoj dc itp. Mnie dzis cycuch naprawde mocna bola:(

tabelka str 1 stworzyła ja Foczka która znikła:(ja próbowałam sie do niej dopisac ale cosik mi nie wyszło:)wiec Wy sie tym zajmijcie bo mnie to wszystko w łapkach sie pali:)