Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dudus

P-O-W-I-K-Ł-A-N-I-A po CC - miała któras z was?

Polecane posty

Gość weta
nie mam zadnych. Blizna malutka, całkowicie wygojona. Fizycznie wszystko dobrze.

Gość co jest ludki deprecha
blizna niby malutka ale miesnie juz nie takie, nad szyciem zrobila mi sie faldka i odlozylo mi sie nieco:O czasem mam wrzenie,ze to miejsce jest dretwe, nie moje:O

Gość jaka taka ognista
pewnie że dretwie bo przecież ciete było ale ide stąd bo zaraz wpadnie jak mądra i zacznie od wiadrzyc wyzywać:D

po cc spędziłam prawie 2 tygodnie w szpitalu, zrobiły się ropnie, rana się goiła, po wyjściu jeszcze miałam pęknięcie rany, długo byłam na antybiotykach, na dzień dzisiejszy fałdka nad cięciem, mimo ćwiczeń i diety, z tą fałdką nie mogę nic zrobić cc nie było planowane, wykonane w pośpiechu, już w trakcie partych, nie wiem czy to miało wpływ na komplikacje czy nie leżała ze mną dziewczyna też po cc, było u niej ryzyko usuwania macicy, nie znikały jej ropienie w ogóle, na sali była jeszcze jedna z powikłaniami po cc

Gość 9 miesięcy po CC
co jest ludki deprecha blizna niby malutka ale miesnie juz nie takie, nad szyciem zrobila mi sie faldka i odlozylo mi sie nieco czasem mam wrzenie,ze to miejsce jest dretwe, nie moje U mnie dokładnie tak samo:(

Gość jaka taka ognista
ja uznaję cc tylko ze względów medycznych i bardzo wam dziewczyny współczuje bo ja cesarki nie małam ale po wypadku mi śledzione usunęli i wiem jak boli blizna i wogóle:( a dzieci rodziłam na szcęście sn

Gość blololololololololo
mi po zjęciu szwów zaczeło sie sączyc, jezdziłam na płukania do szpitala.. trwało to prawie miesiac... ale dzis juz spoko... choć jakby cos w srodku jeszcze takie tkliwe było..

Gość co jest ludki deprecha
a mnie tylko pozostala ta blizna , ktora otwiera rane i nienawidze jej, nie dlatego ze odlozyl sie tluszczyk:( moja siostra po cesarce lezala jak kloda przez trzy doby, krwawila, saczki jej zalozyli, wszystko zle wygladalo, wyszal ze szpitala po niemal trzech tygodniach jesli rodzic to drogami natury i w godnych warunkach