Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doda myszka

Doda to obecnie najładniejsza znana Polka

Polecane posty

Gość a krowa to piękny ptak
ładna jest np ola zienkiewicz,anna janocha czy anna mucha a nie dodzia-lodzia

Gość Doda jest piekna i ma klase
Obejrzyjcie sobie paszczury :) http://www.youtube.com/watch?v=ToLkbSW_MVs filmik na yt troche rozjechany ale mam to w wysokiej rozdzielczości i doda wygląda bardzo dobrze :P

Gość uhjik
heheh ta jedna to mila troszke za duzy tylek :P , ale fak w dodie wiecej doszlifowania niz samej urody :) juz Edyta Gorniak choc starsza wydaje mi sie byc ladniejsza kobieta, i to bez zadnej operacji, i specjalnych wypocina na silowni, czy fitnesie :) Doda musi w siebie duzo zainwestowac

Gość tomaszzz
kazda laska dystansuje dode . To oczywiste.

Gość uhjik
Alize jest ladna :)

Gość najładniejsza Polka to
Jacykow, i chuj

Gość fdsfd
nie ma ludzi doskonalych . Nawet doda musi sobie robic piersi zeby lepiej wygladac. NAstepnie pewnie beda konskie , pociagłe posladki do operacji

Gość ruchruch
najładniejsze jesteście Wy kobitki - uzmysłowcie to sobie - poważnie {kwiat] a nie tam jakaś dyda ( uuuuuuuuuuuuuj )

Gość sztuczna to jest cheer
a Doda jest młoda i ładna, bius sobie zrobiła ale Rihanna też i wiele innych, według mnie cąłkiem niepotrzebnie, laskom teraz odbija na puncie cyców :o a co do Górniaczki to wstrzykiwała sobie jakieś polimery żeby spłycic bruzdy okołonosowe, ma dziwnie wyskubane brwi i wygląda sztuczniej od dody.......doda na mój gust powinna sobie tylko dac spokój z solarium, solarniane laski maja nienaturalny koloryt cery

Gość uhjik
ale to nadal nie jest operacja lastyczna, a zabieg kosmetyczny :P Nie wiem, mom zdaniem o wiel ladniejsza jest Edyta i juz :) i brwi tez ma ladniejsze :) to po prostu rzecz gustu. Gorniakowa ma cos cenniejszego niz doda.Jak na piosenkarke przystalo , ma piekny glos :) i umie spiewac - Doda spiewa bo spiewa przecietnie :) Koniec

Gość zostałyście zmiażdżone
same dobrze wiecie że jest ładniejsza od was często tu są wklejane foty paszczurów z n-k, wiele kafeterianek ma swoje foty w stopkach, powiem krótko: Z CZYM DO LUDZ doda przy was to jak mercedes przy maluchu albo starym zaporożcu

Gość ruchruch
żartujesz- przecież dyda to takie paskudztwo jak nie wiem - wszystko sztuczne - ohyda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Awokado123456
Ładna są: - Alicja Bachleda-Curuś -Anna Przybylska Nikt pozatym.

Gość uhjik
nie ladne co ladne, ale co sie komu podba :) A jesli podobaja sie komus, sylikony i inne sztuczne zastosowania :) i uwazane sa za tym by tego bronic, za cos wartosciowego i cennego , jak samochody , czy inne detale, ktore zazwyczaj , sa" pokaze ze cos mam bo naparwde nic nie mam" to szanersie :) takie spojrzcie na mnie mm cyce za 5 tysiecy , kolagen , botoks itp. no coz niektorzy wola wyzej cenic to co nazywamy darem :)Niektorzy zostali obdarowani naturalna uroda, niektorzy peniedzmi, by te urode zdobyc

Gość masz rację uhjik
[[Niektorzy zostali obdarowani naturalna uroda]] np. Doda, Charlize Theron, Maggie Grace [[[[niektorzy peniedzmi, by te urode zdobyc]]]] np cheer, janet jackson, stkutki takie se, kayah przerobiła no no i co jej to dało I dodam jeszcze od siebie trzecią grupę: niektórzy nie maja ani naturalnej urody, ani kasy na chirurgów plastycznych i dlatego jets tyle brzydkich kobiet w Polsce.

Gość wituś-sprytuś
Tyłek Dody jest przebzykany ale fajny

Gość kisiel malinowy
Mnie sie podoba Stenka i Zmuda, Gorniak tez piekna

Gość wituś-sprytuś
Dodzia is the best

Gość Ups...........................
A dla mnie: ma to coś w sobie,od zawsze Agnieszka Maciąg ( modelka)

Gość DAGNA
CAMERON DIAZ JEST CUDOWNA.CZĘSTO FANTAZJUJĘ O TYM ŻEBY SIĘ Z NIĄ PRZESPAĆ.DODZIA JET TEŻ FAJNA.WYLIZAŁABYM IM CIPECZKI DO SUCHA.

Gość kantrabutor
Jak ktos pisze ze Kwasniewska byla najladniejsza Polka-to chce mi sie sikac ze smiechu.No sorry.Podobnie o dodzie.Ja mam sasiadke o niebo ladniejsza od Kwasniewskiej .Od dody tez.Poza tym doda nie jest wcale seksowna.Podobnie zreszta jak kwasniewska.

Jej śmiech , stroje , zachowanie idiotki są wykreowane dlatego nie uważam jej za glupią w końcu zrobiła karierę .Jest atrakcyjna kobietą mimo jej sztuczności i kiczowatości ,ale uważam ,że jest wiele ładniejszych gwiazd w oolsce od niej . Choćby trzebiatowska czy przybylska. I myślę ,że taka jest opinia większości osób

Gość . bono
Ładniejsza od Dody jest Edyta Herbuś,Doda jest wulgarna nie szanuje nikogo