Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

depeche15

Zal mi mezczyzn na Kafeterii

Polecane posty

Bo zieja nienawiscia do kobiet a z drugiej strony sa tacy zranieni emocjonalnie... Jakbym mogla to bym ich wszystkich przytulila i powiedziala za jeszcze spotkaja te jedyna... Ale oni sa zbyt cyniczni bo wiedza ze nie sa ani wystarczajaco inteligentni ai przystojni zeby sobie pozwolic na wybieranki. :) (kwiatek) ZYCIE BYWA BRUTALNE PANOWIE.

Gość liho
Możesz mnie kotku żałować, jeśli takie jest Twoje życzenie. Nie przeszkadza mi to nic a nic.

Gość samiec alfa a może i omega
malutka moge Ciebie wybrac bo lubisz prowokować i pewnie dostałaś a dupsko od faceta i jesteś sama.nie martw sie dam ci tę satysfakcje i bedziesz mogła odreagować a potem Cie przelecę. Pozdrawiam :)

Alez kochanie, ja nigdy nie bylam zraniona przez faceta. Mam dopiero 16 lat :D Ale widze co sie dzieje... I serduszko mi sie kraje. Mandarynce tez.

Gość liho
Dziecko drogie, jak masz 16 lat to nie masz pojęcia o męszczyznach, co najwyżej o chłopcach.

piszesz w temacie o jakiś odchyłach natury nie o facetach :)

Przytul wszystkich po kolei.... :p Masz do czego przytulic? Bo wiesz..... lubia do piersi podobno:) Panowie! Nie pchac sie! Po kolei.....dla kazdego starczy. Nie ma to jak wielkie poklady matczynej milosci :P

Gość Mlody Wrther
jestem za malo cyniczny i to dlatego. bo jestem dosc przystojny i bardzo inteligentny co oczywiscie slyszalem wiele razy od kobiet

Gość liho
depeche15 bardzo ladnie prosze o loda z polykiem :P ;)

Gość Mlody Wrther
dziecko majace 15 lat jeszcze niewiele rozumie o co chodzi i co sie dzieje, ale podejrzewam ze w takim postepie nawet za nastepne 15 i 30 nie zrozumie, wazne zeby dawala sie nabrac tym mega cynikom, jeszcze inacze j zapiszczy!

liho o "męszczyznach" to może nic nie wie, ale o mężczyznach może już coś wiedzieć...

Gość liho
Podszywaczu popraw styl wypowiedzi.

Gość liho
Fajnie, że się wypowiadasz w temacie.

Ale wy faceci jestescie okropi.. Ja tu z dobrego serca pisze a wy od razu zarty takie nie na miejscu... :(

Gość loka..
Prawiczek z wiara jestes tak wulgarny, ze szkoda gadac- bleeeeeee

No i wlasnie dlatego ze mam 16 lat jestem nieskalana nienawiscia co daje mi obiektywny obraz rzeczywistosci. Bez uprzedzen. Wiec czasem warto posluchac neutralnej jedostki, czyz nie?

Prawdziwi mezczyzni nie siedza na forum dla kobiet, to samotne cioty bez prespektyw. Spojrz chocby na texty prawika, dno:O Nie warto sobie tymi barachlami glowy zaprzatac, mi ich nie zal, lenie smierdzace

Gość SZCZERA PRAWDA PANOWIE
Drodzy Panowie wasze wypowiedzi w 100 procentach potwierdzają to co napisała autorka, a szkoda. Ale naprawde wypowiedzi mężczyzn w stosunku do kobiet na kafeterii sa często bardzo nieuprzejme delikatnie mówiąc... Może czas to zmienić?

Gość liho
Jak to w stu procentach? A czytanie ze zrozumieniem?

Gość liho
Depeche, nie pisz przynajmniej o ziejących nienawiścią, bo to jest gruba przesada.

Opisuje to co widze : przeklenstwa, obrazanie, zalosne udowadnianie ze 'mezczyzi sa lepsi'. Przeciez jedyne czego potrzebujecie to kobiecej dloni , ktora zrobilabym wam porzadek w waszych zasyfialych domach, zrobila herbate z cukrem kiedy wam sie tak bardzo nie chce i zrobila dobrze , zamiast reni raczkowskiej badz innej niewiasty co to ma z tego pieniadze. :)