Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gentelmann21

Zakochałem się w Prostytutce

Polecane posty

Gość Gentelmann21
Ja też wiem jak manipulować kobietami i tez znam je na wskroś.Ale z nią jest najtrudniej.Pragne się przebic przez jej maskę i dotrzeć do jej prawdziwego wnętrza

Gość lalalalllllla
Gentelmann21--gdybyś był młodziencem prowadzacym swoją firnmę,do tego przystojny to owszem,na dziwke bys nie raz mogł isc,ale watpie czy chciałbys byc w zwiazku z dziwka.No chyba,ze twoj biznes to prowadzenie agencji towarzyskiej :-)

Gość Gentelmann21
Poproszę ją o rekę we wlaściwym momencie. Mamie juz powiedziałem,że spotykam się z tzw.prostytutką. i ze się w niej zakochalem też

Gość lalalalllllla
hihi ,mama zadowolona,z ebedzie miała taka wyuczona synowa :-)

Gość bvbvbv
pie rdoli sz jak potluczony... ty jestes zakochanym kurwi arzem ,ona sprzedajna kur wa =powodzenia!

Gość Magda Pietrzyk
Do głównego tematu. A co o niej wiesz jako o osobie? Jak przejawia się jej czułość, obciągiem z połykiem? Nie mieszkasz z nią, nie wiesz tak naprawdę jaka jest, może być bardziej zepsuta od Ciebie i dopóki nie poznasz czegoś więcej niż jej cipka, to się o tym nie dowiesz. A, żeby to zrobić trzeba się wydywać trochę częściej, w innych celach, najlepiej jakbyś w ogóle poznał ją od innej strony wtedy mógłbyś próbować pisać nam tutaj o powalającym uczuciu. Prawda jest taka, że miłość jest wtedy, gdy mija zauroczenie i kochają się DWIE OSOBY. Teraz to Ty jesteś najwyżej zakochany, mało tego głównie w tym co widzisz. To jest dopiero płytkie. A wątpię aby kobieta której płacisz za seks, która wie o Tobie, że chodzisz na dziwki, raczej pomimo całej sympatii (może Cię lubić jako miłego klienta) nie pomyśli, że ktoś robiący coś takiego może się szczerze zakochać, bo i w czym?

Gość Gentelmann21
Nie myślę o niej jako o prostytutce,wypowiadam w myślach jej imię,patrze na jej zdjęcia,i nawet zapominam o jej zawodzie

Gość Magda Pietrzyk
Po tekście, że powiedziałeś mamie, że spotykasz się z prostytutką napiszę tylko : PROWOKACJA... 1/10

Gość lalalalllllla
hihi,widać jestes całkowitym altruista a nie to co my egoistami:-) Ty sie lubisz dzielic wszyskim,nawet kobieta z kazdym kto tylko tego zechce :-)

Gość lalalalllllla
Przeciez ten temat to prowokacja całkowita.były dwa topiki na temat dziwek,tam dopiero odchodziła jazda :-) ,tylko,ze ktos madrze cos napisał i dziwki ulotniły sie,wiec musiał powstac nowy temat o nich :-)

Gość Magda Pietrzyk
Przecież to się przeradza w słodkie pierdzenie rodem z taniej telenoweli. Młody, przystojny biznesmen, hehehe, 21 lat heheheehhehehe, kocha wielką miłością, jestem dumny, że jego cud się kurwi. ohhh to naprawdę zbyt mdlące aby nawet w jednej dziesiątej było prawdziwe. Ale za to można się pośmiać :classic_cool:

Gość Gentelmann21
a kobieta ktora obciaga z polykiem i daje tylka bez zabezpieczania w pijackim i kokainowym widzie na dyskotece w kiblu ,za darmo jest lepsza.Bo nie bierze za to pieniędzy?

Gość lalalalllllla
Gentelmann21--coraz czesciej zaczynas zprzypominac osobe z innych topikow o prostytutkach :-) Twoje bledy i te same porownania :-)

Gość Magda Pietrzyk
Skończ 🖐️ Nikt nikogo nie zmusza do zostania prostytutką, więc i tak czy robi co naćpana rura na dyskotece czy w agencji za kasę to jedno i to samo, z tą różnicą, że ta w agencji ma większy przebieg, ale jest na tyle trzeźwo myśląca, że na tym zarabia :D

Gość Gentelmann21
to nie jest prowokacja,nie mam zadnego interesu zeby kogokolwiek prowokowac.Mialem nadzieje,ze moze same prostytutki poradza mi jak mam sie zachowac,jak moge ja zdobyc i dotrzec do jej prawdziwej osoby. A moze nawet mialem nadzieje ,ze ona to przeczyta,ze po drobnych wskazowkach ktore napisalem o sobie pozna ze to o mnie chodzi i bedzie mi latwiej zrobic pierwszy krok

Gość eliza234
ale glupi facet, napisał ze chcialby z Nia byc i ze pozwolilby jej dalej pracowac czyli uprawiac seks z innymi facetami, ludzie... powiedzcie mi jaki facet chcialby miec za zone powiedzmy kobiete ktora sie puszcza ?? i wtaki sposob pracuje

Gość lalalalllllla
Gentelmann21--podam ci dwa linki do dwoch tematow o prostytutkach,tam możesz sobie spokojnie porozmawiać i znajdziesz zrozumienie :-)

Gość lalalalllllla
no to juz nie musze wklejac linkow,CK****** za mnie to zrobiła:-)

Gość eliza234
nawet jesli facet z nia bedzie czyli stworza zwiazek to ona przeciez go bedzie zdradzała wtedy nie ma mowy o pracy no nie, nie wierze..

Gość Gentelmann21
Oczywiscie ze nie chcialbym zeby dalej to robila(pracowala w tym zawodzie),ale przeciez teraz i tak nie mam jej na wyłączność,a ją kocham,tzn. ze jest to możliwe

Gość Gentelmann21
a poza tym gdyby tam nie pracowala nigdy bym jej nie poznal. wg. mnie tak mialo być a ona jest dla mnnie tą jedną jedyną

Gość eliza234
Facet słuchaj rozumiem zakochales się ale proszę Cie jesli juz bedziecie razem czyli stworzycie zwiazek to prosze zrob cos zeby ona juz tam nie pracowala. a i swoja droga jesli chcesz zdobyc jej serce czy coś to moze jak sie z nia teraz umowisz to moze zeby seksu nie bylo tylko tak po prostu daj jej odczuc ze nie jest dla ciebie prostytutka tylko kobieta w ktorej sie zakochales

Gość Gentelmann21
staram sie otym nie mysleć i oszukuje sam siebie,ze ona jest tylko moja,,..a mam inne wyjście?

Gość Gentelmann21
dziekuje "eliza" tak zrobie.Zadnego seksu sama rozmowa,postaram się,chociaż będzie mi trudno się powstrzymywać,,ona jest taka piękna

Gość lalalalllllla
Złodziej zawsze pozostanie złodziejem nawet jak juz nie kradnie,prostytutka zawsze pozostanie dziwka ,nawet jak juz sie nie sprzedaje. Alkoholik niepijący nadal pozostanie alkoholikiem,tylko trzeźwym.:-)

Gość eliza234
no to teraz Cie lubie ;) staraj sie powstrzymywac wiem ze to bedzie trudne hehe ale tylko w taki sposob mozesz Jej pokazac to ze Ci zalezy na Niej ;) innego sposobu raczej nie ma moim zdaniem :/ małymi krokami i wyjawisz Jej swoje uczucia

Gość lalalalllllla
:-) i zaczyna sie kółko adoracyjne :-) jak i w tamych topikach :-)

Złodziej zawsze pozostanie złodziejem nawet jak juz nie kradnie,prostytutka zawsze pozostanie dzi**a ,nawet jak juz sie nie sprzedaje. Alkoholik niepijący nadal pozostanie alkoholikiem,tylko trzeźwym. I to jest prawda, z tym sie zgadzam.