Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pragnacy

wyznania mężczyzny ... związek bez seksu

Polecane posty

Gość 5678909876543
a czy pieszczoty zaczynasz zawsze ty czy ona tez je inicjuje? moze jej ich nie ptorzeba i robi to dla ciebie zeby byl spokoj

mi mala bardzo ładnie napisała, facet musi działać pewnie, a nie czaić się jak pies do jeża, tak jak mówi moja żona: za grzywę i pod siebie i jazda. A takie ciepłe kluchy, a się nie daje i chciałaby a boi się, cóż, tego kwiata jest pół świata. Myślałem, że mi się świat zawalił, a czas zrobił swoje i spotkałem kobietę, która mnie widziała a nie jakiegoś tam nierealnego Ibisza, no powiedzmy...

ja pamietam ze mimo tego 1 razu przez jakis miesiac nadal bylam niesmiala w sprawach seksu ale wlasnie jego delikatnosc, czulosc a zarazem pewnosc siebie i stanowczsc zdzialaly cuda. Choc prawde mowiac ochote na niego mialam juz po kilku spotkaniach i kilku godiznach spedzonych na kanapie przy ogladaniu filmów... widocznie jej nie krecisz, albo ona sie boi, ze wam 1 raz nie wyjdzie, ze bedziesz malo delikatny, albo po prostu pieszczoty nie sprawiaja jej przyjemnosci... A tak w ogole to jakie one sa? Oboje dajecie cos z siebie czy Tylko Ty a ona ma opory?

Gość ale pieprzycie wam powiem
mam juz troche lat wiec wam napisze zgadzam sie z zoną blondyna moze ona cie i kocha ale to miłość przyjacielska .... i tylko tyle jak kobieta kocha faceta miłościa , której towarzyszy pożądanie to nie ma mocnych bedzie go chciała i już !! jest rok 2009 ludzie !!! są dostępne środki aby nie zajść w ciąże, jeśli wyliczy dni i do tego doda sie prezerwatywe bedzie ok, takie pieprzenie o strachu przed ciążą jest tylko wymówką, podłoża są różne i tak naprawde znają je tylko te, które tak twierdzą

Gość fdhynj
UPUPUPP

Zapisuje sie,zeby sledzic temat ;p

Ja też podpisuje się pod opiniami, że jak kobieta kocha faceta to oddaje mu się cała i nie ma żadnych problemów z sexem. Po prostu go pragnie i tyle. Chce sie z nim kochać i czuć jego bliskość. Jest tyle sposobów antykoncepcji, że gadanie o strachu przed ciążą jest bezsensu! Może Ty ja nie kręcisz i tyle... kocha Cie ale tak jak ktoś tu wspomniał jak brata a nie mężczyznę...

Gość czterdzieściicztery
Jest tyle sposobów na bliskość ... czy koniecznie musisz jej włożyć?

Gość u093
miłość przyjacielska...dlatego seks jest dla niej zbędny...gdyby chciała seksu, to nie ma to tamto, tylko myślisz o zabezpieczeniu i szukasz najlepszej opcji dla was obojga i jazda;) ja uwielbiam czuć mojego faceta w środku, jego ruchy...ach❤️