Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dArtagnan

Wczoraj się zaskoczyłem moja dziewczyna powiedziała o moim penisie że to jest

Polecane posty

najpiękniejsza rzecz na świecie jaką widziała. To było tak że leżymy sobie w łóżeczku i oglądamy kino domowe i pijemy szampana Cristal z lodu ona przytulona do mnie bawi się moim peniskiem i nagle mówi że to najpiększniejsza rzecz na świecie. :) Słyszałem już wiele komplementów na temat mnie bo po prostu czasami na nie zasługuję. NIe chcę się chwalić ale tak jest... ale ten był miły wyjątkowo :) Po prostu prymitywne dziewczyny nie są w stanie wymyśleć czegoś takiego i od nich się nie usłyszy pieknych zdań jak to.

Gość padaka
0/10 🖐️

Gość alees
Jesteś w 100% przekonany, iż nie wyraziła się, że jest piękniejszy niż Twojego ojca? :P :D :D

Gość o bonyyy

przyjrzyj sie dziewczynie,to ze nie nosi okularow to nie znaczy ze nie ma wady wzroku,pewnie nosi soczewki:P nie dowidzi chyba

Gość Hey Joe
to znowu ty????!!!!!!!!!😴 -10/10

Tak było ale nie zależy mi na udowadnianu wam o tym biedaki. W ogóle to jest moim zdaniem prymitywizm który świadczy o człowieku: to że się w nic nie wierzy innym jak mówią. W moich sferach po prostu się wierzy jak inni mówią, bo dżentelmen nie dyskutuje o faktach. Ale prolety odwrotnie.

Gość a jaaa
ale sie usmialam... Kafe schodzi na psy...

Gość mateo stereo
e tam no zle oceniacie. musze przynac ze to było zabwane. wcale nie wulgarne i dosc smeiszne moja oecna 6/10 pozdro :)

Gość najpiękniejsza rzecz
na swiecie.hehehehe dobre!!!!!!!!!!! skoro Twój penisek jest taki piekny powinienes go nasić na wierzchu.

Gość a jaaa
Czarna malibu dziecko ty idz do ksiazek a nie podniecaj sie na kafe durnymi wpisami...

Gość czemu nie dodałeś że
twoja dziewczyna ma na imię sebastian

Gość co za ironiak
boze bron mnie przed takimi idiotami, w zyciu bym nie chciala sie motac z gosciem ktory za moimi plecami robi zdjecia kutasa i wypytuje czy budzi on w nas jakies fantazje...trzeba byc naprwde kretynem...wspolczuje dziewczynie z checia bym ja poinformowala o tym co tu wyprawiasz...twoj maly pimpus na nikogo tutaj nie zadziala...moze warto pomyslec o samobojstwie..

Gość a co złego jest w rozmowach o
dupie maryni ?

Gość a co złego jest w rozmowach o
Ta uwaga z pimpusiem :) była dobra hahaha . Ale teraz kobiety dziwne są to może i lubią oglądać zdjęcia kutasów w internecie .

Gość czarny kotekPP
hahhahahahahahaaahhahahah jeśli to nie prowokacja to autor chyba ma 15 lat hahaha

Gość a co45453
Hrabia z gimnazjum...

Gość czarny kotekPP
czarna malibu 996 bo też masz 15 lat ahhahahahahhaahahha

Ooo powrócil dArtagnan i znowu opowiada nam bajki :D ale zarzuć jeszcze jakąś przed snem ;)

ja czesto nie moge sie powstrzymac i mowie chlopakowi,ze jak tak patrze na jego fallusa to od razu mam ochote do buzi go wziac,bo tak jest piekny..ochchch samo slowo FALLUS tak strasznie mi sie podoba i wywoluje chetke...nie wiem,czemu mielibyscie nie wierzyc dArtagnanowi

Gość a co45453
Autor i czarna malibu to chyba para... Sposob pisania taki sam... Ps.Carna zalllllllllllllllllllllllllllllllllllll to mi ciebie...

czarna malibu agais przeczytajcie jego inne posty to zrozumiecie ;)