Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahhhhhhhhhhhhhhhh w koncu

CHCIALAM SIE PRZYZNAC, ZE PODNIECA MNIE KOLEGA, A MAM FACETA

Polecane posty

Gość ja tez wzdycham do kolegi
moj kolega tez ma wyglad mlodego chlopca, myslalam kiedys, ze jest ledwo po maturze :D moze z tego zwiazku by i tak nic nie wyszlo u ciebie ... a robilas z nim jakies fajne rzeczy? czy tylko tak marzysz teoretycznie ;) ?

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaahh w koncu
heheh,nie, nigdy nie robilam nic.Ale jak on na mnie patrzy, to ja wiem co on mysli i staram sie byc powazna,zeby m isie nie udzielilo to co on mysli bo wtedy doszlo by do czegos:P

Gość ja tez ...
jak tam dzisiaj? przeszlo ci troche ;) ? czyli chcialabys a sie boisz?? tzn. teraz nie mozesz, ale ogolnie mowie, gdyby on do ciebie przyjechal na pare dni, to bys sie rzucila w wir namietnosci? ja na poczatku myslalam, ze tylko chce go podziwiac i sie z nim nie winnie spotykac, ale nie dalo sie ... raz sie przytulilismy ... nastepny raz niewinny calus ... potem znowu zwyly przytul na odchodne ... i wreszcze poczulam to COS :D

Gość violet1408
widze ze wiele z nas ma takie problemy z kolegami...

Gość ja tez ...
moze nie traktujmy tego jako problem, lecz jak przyjemne umilenie zycia ;)

Gość idź na całość w Polsce są
same obleśne brudasy

Gość Mania KICHANIA
Hhaha widze, ze nie tylko ja uwielbiam gorace cialka!!! Dolaczam sie do Waszego Grona Wielbicielek Goracych, Slodkich , Czekoladowych Ciasteczek:):):P Ja mam tez jednego na oku. Jest z Tunezji...oczywiscie! Nigdy nie widzialam bardziej podniecajacych cial..

Gość ach wy napalone dziury
radzę pojechać do jakiegoś arabskiego, muzułmańskiego kraju, i pomieszkać z pięknym ciachem oraz jego rodziną kilka miesięcy. Z płaczem będziecie uciekać do swojego kraju. Wiem co mówię.Niech się wypowie jakaś kobieta,która tam była trochę dłużej niż na urlopie.Zauroczenie szybko przechodzi,gdy zaczyna się codzienność, ale wszystko trzeba samemu przeżyć, żeby uwierzyć.

Gość ja tez ...
dziekujemy za ostrzezenie :) sa kobiety, ktore tam mieszkaja i sa szczesliwe, wszystko zalezy od tego, na jakich ludzi sie trafi, jak wszedzie. a inna rzecz, ze jesli chodzi o religijnych facetow, to muzulmanin czy cokolwiek, ja sie zdecydowanie trzymam z daleka :P mnie ten problem nie dotyczy, poniewaz moje ciacho mieszka w kraju uwazanym powszechnie za kraj pierwszego swiata. ciesze sie, ze mamy tu wiecej zwolenniczek pieknych czekoladowych cial nalezacych to egzotycznych i sympatycznych mezczyzn ;)

Gość fanclub czekolady
:D

Gość ja tez ...
ten sie smieje, kto sie smieje ostatni ;)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaah w koncuu
Widze, ze nie tylko ja mam podobnie:P Dzis po prostu rozplywam sie... przyslal mi emaila!! juhu!! Uwielbiam jak zaczyna "Moja Droga Przyjaciolko" albo "Witaj Piekna Przyjaciolko"...mraaau Tesknie za nim mocno,chcialabym pozxartowac z nim,pobyc...czuje sie przy nim dobrze... A co do malego co nieco-mysle, ze bedac sama, chcialabym miec COS WIECEJ,nie tylko sam seks... chcialabym oddac dusze i i cialo.l.cudowne

Gość ja tez ...
o jejciu, ale fajnie :D

Gość To tylko dowodzi
moi drodzy panowie z polski ktorzy to przeczytaja i zaczna sie wsciekac, iz wasze nieumyte jajka, cuchnace skarpety ,nieumyte i dziurawe zeby tak na nas dzialaja :) wiecej samokrytyki niz zlosci hahahaha

Gość dobre to ostatnie
ja akurat myje jajka regularnie :P

Gość Prawda prawda prawda
nasi panowie to pozal sie boze a tunezyjczyki -kociaki slodziuskie!! bylam iwidzialam i wybieram sie znowu!!!

Gość JAJAJAJAJAAAA
Ja tez w tym roku w te wakacje jade dop TUNEZJI!! juz nie moge sie doczekac, bo tez slyszalam ,ze oni sa przystojni:) Moze maly romansik sie uda:P Ze mna problemu nie bedzie, bo jestem blondynka hihih

Gość Hahahaha ysz
A o to kobiety,jak zwykle świecą przykładem.Gdzie ta wierność?Zdrada fizyczna,psychiczna jedno i to samo-zdrada:)Pozdro:P

Gość aaaaaaaaaaahhhhhhhhhh w koncu
chcialam powiedziec, ze dostalam emaila, jaki on jest slodki!!! moj mruczus:) Wlasnie mu odpisalam ,a za chwile pocztoweczke wysle, zeby mu sie weselej zrobilo:)

Gość A mezowie w domu siedza
a wy sie zabawiacie! wstyd i hanba!

Gość aaaaaaaah w koncu
juz nie mogev sie doczekac, kiedy otrzyma karunie ode mnie...ahhh chcialabym go poczuc w sobie... jaki ten swiat jest dziwny

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaah w koncu
dzis zobaczymy, czy napisze mi cos:) Jest piekny i ccvudowny, zaraz zobacze meaila z jego zdjeciem ehhh

Gość aahhh w koncu
snie o nim codziennie:( nawet teraz podczas drzemki nie daje mi spokoju :(

Gość ja tez ...
aaaah, jestes czyli w pierwszej fazie olsnienia ;) ja ta faze juz na szczescie mam za soba, bo bylam wtedy calkowicie oszalala i chyba tracilam poczucie rzeczywistosci :D a teraz tak na spokojnie sobie mojego kolege podziwiam, moze jutro po pracy skoczymy sie gdzies wybierzemy niezobowiazujaco, moze na jakies jedzonko (jestem mu winna jedna runde, bo fundujemy sobie na przemian, jak dobrzy przyjaciele, nie tam jacys randkowicze ;) ), moze do parku, chociaz teraz jest tak goraco ... nie chce juz chyba rozkrecac romansu, bo potem czuje sie rozdwojona, odciaga mnie to od mojego domowego zycie, ktore jest bardzo fajne samo w sobie :) w kazdym razie tobie zycze powodzenia z tym mejlowym romansowanie, oby ci przyslam cudnosciowe zdjecia ;) moze nawet nieubrane ;)

Gość HappyCunto
Ja jestem 50% tunezyjczykiem-50% polakiem mieszkajacym w Polsce, chętne panie zapraszam na maila baltazar1x1x@gmail.com :)

Gość na orendż tudej.
szukasz wrażeń z ciemnoskórymi to zapraszam do UK-taniej przelot i zakwaterowanie a kolorowych masz tu na tony;]

Gość aaaaaaaah w koncu
a tam, wyspy, ja wiem, ze tam jest pelno ciemnych,ale ...moj przyjaciel..laczy nas nic porozumienia(kolezanka wczesniej wie, o co mi chodzi:)).Tu gdzie mieszkam, tez sa ciemni, slodcy,ale to nie wszystko.On jest taki przezabawny,dziecinny jakby hehe. Co do zdjec-nie ma cyfrowki,robi zdjecia komorka, wiec nie sa duze,ale i tak slicznie na nich wyglada:):):) A ja Tobie zycze udanych spacerow z przyjacielem!!! Ps.Uwielbiam piosenke Georga Michaela-FATHER´S FIGURE... jest takla sexi i mysle o nim wtedy..slucham i marze...mraaau

Gość aaaaaaaaaaahhhhhhhhhh w koncu
" i want be your father´s figure... nanananaaa"

Gość ahhhhhhhhhhhhhhhh w koncu
my i plaza.... nie ma to jak marzenia...