Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maluszka...

nie rozumiem jej zachowania

Polecane posty

moja kumpela robi z siebie ofiare losu... jest chora chyba na wszytsko: anemia, anoreksja, bulimia, depresja, nerwica, problemy ze stawami... tzn tak wszyskim mówi. Kiedy z nia rozmawiam stwierdza, ze nikt nigdy nie powinien sie o tym dowiedziec ale wcale tego nie ukrywa... wszyscy wiedza o jej problemach, opowiada o tym w taki sposób jakby to była jedna wielka ściema. Troche to dziwne kiedy wysłuchuje tych opowiesci w jakiejs grupie ludzi dobrze wiedzac ze nic jej sie powaznego nie dzieje... Ja 2 lata temu przeszłam depresje, dałam sobie rade i szybko z tego wyszłam. Wie o tym tylko moja mama. Od kilku lat cierpie na nerwice - wiedza o niej az 3 osoby. I to wszytsko. Nie kapuje jak mozna tak rozpowiadac o swoim zyciu byle komu, O chorobach, o problemach z rodzina...

Gość n033
hehee u mnie na studiach też taka była..wszystkim opowiadała o rozwodzie ich rodziców, ze ona ojca nie miała, o sprawach w sądzie, o swojej pracy na wsi, ze ma żniwa w wakacje i nie będzie mogła się uczyć do sesji poprawkowej, o swojej ciotce, jak ją źle traktuje, problemach zdrowotnych, narzekanie na studia, że ona ma tyle zaległosci, że wszystko takie trudne, że ona odpadnie....jedyna w swoim rodzaju

Takie osoby po prostu chcą zwrócić na siebie uwagę. Może czuje się samotna?

Gość sono andata
to się nazywa mitomania :P