Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam sie czy....

czy uwazacie ze ubieram sie okropnie? tandetnie i niemodnie?

Polecane posty

Gość pan Henio
masz tak za*ebistą figure ze nawet jak bys założyła worek po cemencie to tez było wyczepiście, poza tym twoj styl baaaaardzo mi sie podoba ,nic sie nie zmieniaj , na wszystkich fotach wygladasz bardzo kobieco i seksownie, do tego co ważne na kazdym zdjeciu jestes w kiecce a nie w spodniach to jest baaaaaardzo wielki plus, ja daje 10/10 ,najbardziej podoba mi sie ta biala kieca i czerwona podkreslajaca figure, buty spoko ogolnie max punktow pozdro 600

Bardzo mi sie podoba Twoj styl ubierania sie :) Wszystko bylo fajne za wyjatkiem tej czarnej sukienki na ekspres (ktora jest ok tylko nie jesli jest noszona solo, bo wyglada tak lampucerowato troche, sorki :P) Rozwalil mnie tez czyjs tekst o \'markowych\' ciuchach z H&M... No sorry , toć to zwykla sieciówka jest a nie jakas ekskluzywna marka :P Raczej nie zaden powod do dumy miec od nich ciuchy, pol miasta sie tam ubiera

Gość magduchna
Wyglądasz świetnie, masz fajny styl i choć w niektórych Twoich rzeczach bym na ulice nie wyszła, tym bardziej jestem pełna podziwu, że Ty tak chodzisz i się nie przejmujesz ;) poza tym jesteś super zgrabna. Nie zmieniaj stylu, jest bardzo charakterystyczny i pasuje Ci.

styl jest cudowny, mimo, ze nie wszystkie ubrania mi sie podobaja; zwrocilabym tylko uwage na zestaw czerwono-czarny - w tej bluzeczce wygladasz dosc plasko [ale moze to tylko takie wrazenie na zdjeciu]. Nic nie zmieniaj, dopoki Ci sei podoba, jest git ;)

Gość frufru
zdjęcie numer 1 - przepraszam bardzo ale jest zajebiste. figurka jak ta lala. mam nadzieję że te buty mają obcas? bo an tym zdjęciu nie widac. ogólnie buty zgrane z bluzką, dowaliłabym do tego konsekwentnie torebkę kuferek i jakąś opaskę na włosy... zdjecie numer 2 - wcale nieźle. kwestia dodatków. i naprawde inne buty. masz jakies czerwone moze?... zdjęcie numer 3 - spódniczka w dechę!! a co na góre, na tę koszulkę? bo tak w samej to obecnie chłodnawo by było ;) ... zdjęcie numer 4 - bardzo młodzieżowe zestawienie, nie wiem skąd teksty że się postarzasz... tu by nawet tenisówki pasowały... zdjęcie numer 5 - mrrrrrrrrrrrrrrrrrr... babą jestem ale obejrzałabym się za Tobą na pewno... podsumowując - jak dla mnie bomba. bez przerysowania a z pazurem. sexy i z klasą. Vintage jest modny obecnie, a w dobrej stylizacji jest modny ZAWSZE. a tandetnie - tandetnie to jest plastik bombastik fantastik, lśniący skaj, bluzka w pół żeber i wszystko na wierzchu... a weź dostylizuj te zestawy torebkami i biżuterią i wrzuć te zdjęcia wersji końcowej, co? :) jestem bardzo ciekawa jak by to wyszło :) fajnie by bylo fryzury zobaczyc tez...

Gość ale gadaj bzdury
jak malo ktory, sukienka z zipem jest swietna, ale fakt: zesawilas ja tak, ze traci wiele, prawie wszytsko ze swojego uroku (zajrzyj na stylio, tam na sukienka to jak biale kozaki na ulicy - na pewno znajdziesz inspiracje na ciekawsze jej wykorzystanie). moglabym sie doczpic do paru rzeczy, ale ogolem bardzo fajny styl :) nie daj sie namowic na udzial w ataku klonow, ale dopracuj kierunke w ktorym zmierzasz ;) zgodzilabym sie co do butow, nie sa za fajne moim zdaniem (ale tobie moga sie podobac i ok). fakt, faktem, ze one NIE PASUJA DO WSZYSTKIEGO, wiec troche ogranicz ich uzycie ;)

Gość frufru
znowu ten fetyszysta... :)

zdjęcie nr 1 - 10/10, zajebiście!!!!!!!!!!!!!! Resztę można nieco poprawić, więcej retro i vintage jak w tym pierwszym zestawie, jakieś guziki, żaboty, te sprawy ;) Niemniej i tak nie jest źle.

Gość faaaaaaaaaaaaajnieeee
:)

Dwa pierwsze zestawy są ok, proste, nieszokujące, ale prtzystępne przy czym wyrzuć te buty w grochy... Szpic już jest niemodny!

Gość wwrrr
"wyrzuć te buty w grochy... Szpic już jest niemodny!" Obawiam sie, ze autorka ma w nosie to, czy szpic jest modny, czy nie. I chwala jej za to 🖐️

Gość pani derektor
Butki są właśnie świetne! Wszystkie zestawy mi sie bardzo podobają, no może oprócz tej sukienki no i ten zestaw z tą falbaniastą spódnicą trochę bym zmieniła...jakąś fajniejszą bluzkę dobrała. A tak - świetnie! Masz swój styl!

Gość akurat ten szpic jest ok
niemodne sa te z bazarku, a przy fajnych czolenkach, szpilkach jest ok.

Gość a mi się buty
bardzo podobają. Ciuchy mniej, ale skoro odpowiadają autorce, to fajnie.

Gość wszystko na jedno kopyto
same jakies stare szmaty z ciucholandu, kazdy prawie zestaw pszujesz albo zle dobranymi butami albo zla bluzka, masz swietna figure, ale tu wieje nuuuuuda, nie widac nic kreatywnego gdzies sa jakies oryginalne dodatki, inne buty, torebki? chcialabym ci zobaczyc w jakims zestawie typu spodnie jakies zwiewne, buty na koturnie, jakas delikatna bluzeczka, a nie jak dla 50-tki, ktora ja znow wyciaga z szafy, bo od lat 80-siatych sie szykowala na powrot mody,

Gość autorka tematu
dziekuje za wpisy :) zupelnie zapomnialam o tym temacie. a propos zdjec na jedno kopytu, bez dodatkow itp. to sa foty pstrykane na szybko komorka - z zapytanie, co zalozyc na randke - rzecz jasna ze kazdy taki zestaw wzbogacam torebka (obecnie szanelka czy kopertowka ) i sztuczna bizuteria. na potrzeby takich fot na szybko, gdzie chodzilo mi tylko o ocene ciuchow, nie czulam potrzeby i nie mialam czasu na dopracowywanie. ciuchy mialy byc na randke, chcialam isc w spodnicy, stad jedno kopyto. od skinow, rurerek, jeansow czy leginsow tez nie stronie :). buty maja czy nie maja szpic, KOCHAM JE, wlasnie dlatego ze sa takie pstrokate (maja do tego szpile metalowa :P - kicz az kwiczy, hehe) - a najlepsze, ze dalam za nie 11 zl :P, nowe z lumpa. ponad polowa tych zestawow to ubrania z ciuchbud, np pierwszy zestaw to koszt 8 zl ;).... tak jak pisalam, lubie styl vintage - wiec zarzut, ze ubieram sie jak na lata 93, jest nie zarzutem, a oczywistosci. aaaa, no i ja nie smigam tak na uczelnie, czy do sklepu po bulki, wyczucie sytuacji nie jest mi obce. pozdrowienia i dzieki za krytyke i pochwaly :)

Pprzecież te buty są koszmatne. Cała reszta może być (może poza tą czarną sukienką), ale buty do pieca...

Gość ytygfghrdt
tez mnie rozwalil teks o markowym HM buhahaha.najtansza z mozliwych sieciowka co do twoich strojow, oprocz butow ok, taka jest teraz moda na swiecie a ta sukienka z zamkiem, NIE WYRZUCAJ za rok wszystkie laski w Polsce beda takiej szukac jak prszyjdzie do was w koncu moda z zachodu- jak zawsze rok pozniej polskie dziewczyny sie przyzwyczajaja do zmian w modzie pamietam jak trzy lata temu smialy sie z lasek ktore nosza rurki, a po roku- oh eh gdzie mozna kupis rurki itp ehh szkoda gadac

Gość ta czarna kiecka
na suwak ekstra, świetne te dwie ołówkowe spódnice z podwyższonym stanem, szczególnie ta w soczystej czerwieni :) szpilki z długimi noskami w grochy odpadają, ten zestaw z falbaniastą mini i topem z retro nadrukiem, też nieciekawy,trochę mdły, ale tshirt sam w sobie OK do dżinsów :) a tak poza tym to masz niezłą figurę :) nie przejmuj się tym, co ci tu piszą "wielkie faszionistki" :)

sorry ale te buty nie sa z zadnycm szpicem, one maja po prostu trojkatny nosek, a to roznica. takie buty ROWNIEZ sa modne, tak samo jak okragle noski. a ze maja grochy - jesli autorka je kupila to widocznie musialy jej sie bardzo podobac, moim zdaniem sa sliczne i nosilabym je do czarnych rurek i bialej bluzki, albo granatowych rurek i bialej bluzki, do tego np apaszka jakas \"zestarych lat\" i zestaw piekny. zreszta nie rozumiem pojecia \"modna - niemodna\" - to co wyznaczaja nam sieciowki to moda? byc modnym - wygladac ladnie, ciekawie i z pazurem, a nie nasladowac wieszaki z wybiegow i katalogow, nie na tym moda polega.

Kurcze, i do wszystkiego te buty w grochy XD swietna figure masz;)...

Gość Alexisssss
Na randke to ja polecam seksoną koszulkę i wystarczy .... Na serio to polecma sklep z koszulkami nocnymi http://www.pizamy24.pl

Gość haha hihi haha ho
Pięknie, podoba mi sie bardzo ten styl.

Gość przeciez ona napisala ze rzecz
y retro, vitage, a nie STYL. czytaj ze zrozumieniem (a nie mozna zarzucic, ze te rzeczy nie sa nieco z innych epok i innej mody - bo sa).

Gość jak masz umysł humanistyczny
a co to jest styl vintag?

Gość taki retroooo
i staromodny

Spódnice ołówkowe rewelacja. Figura świetna więc jak najbardziej ok. Buty są jednym z najważniejszych elementów stroju, więc zmien proszę te straszne tandetne, które nosisz bo psują efekt. Bluzki oceniam pol na pol,dodają Ci lat,a to minus,bo po co. Generalnie nie zaslugujesz na 100% krytyke,jest wiele fajnego w Twoim stylu ubierania.Jestes odwazna, przykladasz wage do wygladu,sadzac z dylematu,dbasz o swoj image.Zawsze milo patrze na zadbane kobiety,sama mam pierdolca na punkcie swojego wygladu i czesto zastanawiam sie czy ok dobralam ciuchy.Co prawda nie zalozylabym tych ubran(z wyjatkiem spodnic,mam 2 olowkowe,ale jeanswoe z wysokim stanem,nosze do nich proste tshirty i balerinki ),ale ogolnie wystarczy pare poprawek i bedziesz wygladala super. pozdrawiam

Gość kutapałaztejmałej
buhahahah nie wkrecajcie jej wyglada jak oja babcia albo BrzydUla